Gratis computer met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

PCM-weekoverzicht: Windows 10, Apple Watch en computers op een stick

Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke artikelen moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte. Lees meer op: PcmWeb »

Reisbranche: hoe digital de markt drastisch verandert

De emoties lopen hoog als het aankomt op reizen en vakanties. Consumenten zitten uren achter de computer op zoek naar de beste deals, mooiste bestemmingen en grootste avonturen. Een walhalla voor de marketeer zou je zeggen. Maar in de afgelopen maanden/jaren hebben bedrijven als TripAdvisor, TravelBird, Uber en Airbnb laten zien dat de reisbranche het werkveld is waar digital een enorme impact heeft op businessmodellen, maar bovenal de relatie met de consument. Verschillende trends zullen in de nabije toekomst kansen en mogelijkheden cre?ren voor marketeers in deze branche.  Lees meer over: Reisbranche: hoe digital de markt drastisch verandert. Lees meer op: MarketingFacts.nl »

Supercomputer Watson maakt nu recepten voor iedereen

Supercomputer Watson wordt steeds beter in het bedenken van nieuwe gerechten. 'Chef Watson' kookt nu voor iedereen. IBM-supercomputer Watson is sinds zijn overwinning in spelprogramma Jeopardy opengesteld voor allerlei andere taken. Zo wordt de computer ingezet in de medische wetenschap en kan het bedrijven helpen. Maar koken kan de computer ook, en vanaf vandaag kan iedereen recepten door Watson laten maken. Lees meer op: Bright.nl »