Gratis computer met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Video: oude apparaten spelen strakke remix van The Doors

Deze stokoude scanner en andere apparaten spelen een briljante versie van een klassieker van The Doors.Youtube-gebruiker 'BD594' scoorde vaker miljoenen views met filmpjes waarin oude apparaten popklassiekers naspelen. Dit keer: The Doors - Break on Through to The Other Side. Met onder meer een oude HP ScanJet 3C, een Yamaha CX-5M Computer en oude harde schijven op drums. De spraaksynthesizer DECTalk, bekend van Stephen Hawking, verzorgt in een deel van de video de vocalen. Lees meer op: Bright.nl »

Live vertaalfunctie komt standaard in Skype voor bellen in vreemde talen

Microsoft gaat zijn live vertaaltool standaard toevoegen aan Skype, waardoor gesprekken met mensen in vreemde talen makkelijker worden.De Translator-functie in Skype was voorheen een een aparte app voor testers. Hij komt vanaf nu voor iedereen beschikbaar in Skype zelf. Daarmee kun je gewoon in je eigen taal spreken en als je je zegje gedaan hebt, vertaalt Skype het in de taal van de ander, zowel in tekst als in een computerstem. De vertaling in audio werkt momenteel met Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits en Chinees. Wanneer Nederlands beschikbaar komt, is niet bekend.In tekst werkt het met 50 talen, waaronder Nederlands. Lees meer op: Bright.nl »

De impact van cognitive computing op campagnemanagement

Afgelopen vrijdag mocht ik, als vertegenwoordiger van een van 10 geselecteerde bedrijven, pitchen bij de Watson Pitch Competition in het kader van de Amsterdam Capital Week. De vraag: kom met een oplossing waarin de kracht van IBM's zelflerende computer Watson - je weet wel, die computer die Jeopardy! won - gebruikt wordt om een concreet probleem op te lossen. Onze pitch: laat Watson leren van campagnedata en geef de marketeer suggesties welke mix van campagnes en contactmomenten de grootste kans geeft om een gewenst doel te bereiken. Klinkt onmogelijk? Niet als gebruikgemaakt wordt van de mogelijkheden van cognitive computing. Lees meer over: De impact van cognitive computing op campagnemanagement. Lees meer op: MarketingFacts.nl »