Gratis computer met telefoon abonnement

Gratis computer met telefoon abonnement
5 (100%) 1 vote

Zoek je een ander telefoonabonnement? Heb je ook een nieuwe computer nodig? Wij hebben deals gevonden waar je een gratis computer krijgt bij je telefoon abonnement. Met je telefoon kun je dan weer jaren vooruit, terwijl je ook profiteert van een nieuwe desktop. De computer kun je nog gebruiken als je nieuwe abonnement over een paar jaar weer is afgelopen. Dat is pas een goede deal en daarom leggen we het aan je voor. Het scheelt je honderden euro’s die je anders voor een nieuwe pc had moeten neerleggen.

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Een snelle computer

Een computer moet na een aantal jaren vervangen worden. Helaas volgens sommige mensen, want meestal doet hij het nog wel. Het probleem is dat de programma’s zo snel veranderen dat ze op oudere computers ze niet meer kunnen draaien. Je bent dus bijna verplicht om steeds een nieuwe te kopen. Dat kopen kun je nu vermijden door een nieuwe desktop als cadeau te kiezen bij je telefoon abonnement. Een nieuwe computer is bovendien sneller en dat merk je meteen. Internetten gaat vlotter, het beeld is scherper, foto’s bewerken is makkelijker en zo zijn er nog een aantal dingen te noemen die bij elke nieuwe computer net weer een tikje beter gaan dan bij de vorige versie. Een nieuwe pc is dus altijd een stap vooruit.

Een nieuwe smartphone

Toch is het niet zo dat je geen nieuwe telefoon meer krijgt. Vaak zit die er nog wel bij, ook al kies je een computer als cadeau. Het zal niet het duurste toestel zijn, maar voor een smartphone geldt hetzelfde als voor een pc: er is altijd vooruitgang, omdat de nieuwere modellen meegaan met de ontwikkeling die sinds het begin van je vorige abonnement gemaakt zijn. In feite ga je op twee fronten vooruit: een betere telefoon en een betere computer. We hebben een aantal deals opgezocht die deze mogelijkheid bieden. Vergelijk ze en zoek dan de beste er uit.

Computer gerelateerd nieuws

Bedrijf zoekt programmeurs, belooft iedere maand een verse date

Een opvallende advertentie voor nieuw personeel. Wie komt programmeren bij Snel Een Taxi, een soort Nederlandse Uber, kan iedere maand een afspraakje verwachten, geregeld door de baas. "We merkten dat de programmeurs die we nu in dienst hebben toch vaak net een andere taal spreken dan de meeste andere werknemers", vertelt algemeen directeur Sven Braam. "Ze zijn nu nog te veel getrouwd met hun computer." Casanova's op kantoor De maandelijkse dates moeten op termijn... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Ransomware berokkent Maersk kwart miljard euro schade

Dat schrijft het bedrijf bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers. In juni bleek dat ongeveer zevenduizend bedrijven getroffen waren door het Petya-virus. Dat was de tweede grootschalige aanval met 'gijzelsoftware' in korte tijd. Met die software worden de computersystemen door hackers overgenomen en pas vrijgegeven zodra er losgeld is betaald. Veel bedrijven, zoals Durex, Dettol en Nurofen, lieten weten dat opkrabbelen na de digitale klap tot augustus zou kunnen duren.... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Qualcomm koopt Amsterdamse AI-startup Scyfer

De technologie van Scyfer moet in toekomstige chips van Qualcomm worden toegepast. Kunstmatige intelligentie speelt een steeds grotere rol bij chips in mobiele apparaten: zo'n chip verwerkt bijvoorbeeld spraakherkenning en gezichtsherkenning in foto's en wordt telkens intelligenter. Machine learning Het in 2013 opgerichte Scyfer richt zich op machine learning, waarbij computers op basis van ingevoerde data iets kunnen leren. Als je bijvoorbeeld een miljoen foto's van... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »