Gratis computer met telefoon abonnement

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Rekenzwakte van Deep Blue versloeg Kasparov

Computer raakte in een loop en bracht de schaakgrootmeester in verwarring. Lees meer op: WebWereld »

UvA-onderzoekers verbeteren computervertaalsystemen

UvA-onderzoekers hebben een methode ontwikkeld om vertaaldiensten als Google Translate betere vertalingen te laten afleveren. Met behulp van kunstmatige neurale netwerken kiest het algoritme de juiste woordvorm door de zinsopbouw en naburige woorden in de brontaal te analyseren. Lees meer op: Tweakers.net »

'Sweetie' lokt pedo in de val (en wint designprijs)

Winnaar van de Dutch Design Awards bewijst haar klasse: 'Sweetie' krijgt een pedofiel in de bak.Een Australische pedofiel is in de val gelopen van Sweetie. Dit 10-jarig Filipijnse meisje, dat helemaal met de computer gemaakt is, registreert mensen die haar willen betalen om seksuele handelingen voor de webcam uit te voeren. Terre des Hommes zit achter deze val en zette het virtuele meisje vorig jaar tien weken lang online in. Ze ziet er niet alleen levensecht uit, ze kan ook praten en bewegen. Zo'n duizend personen hapten en hun gegevens werden overhandigd aan de politie. Veroordeeld Lees meer op: Bright.nl »