Gratis computer met telefoon abonnement

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Verkoop van consumenten-pc's met Windows 7 stopt

De verkoop van pc's met Windows 7 stopt vrijdag. Dat blijkt uit informatie van Microsoft. Daarmee komt na vijf jaar een einde aan de winkelverkoop van een van de populairste besturingssystemen uit de computergeschiedenis. Lees meer op: Tweakers.net »

Truste, Luigi: Nintendo komt met slaapmeter voor op nachtkastje

Gamebedrijf Nintendo maakt niet alleen computerspellen en consoles, maar komt ook met producten voor je gezondheid. Lees meer op: Bright.nl »

HP onthult all-in-one-pc met 3d-scanner, touchmat en projector

HP heeft een opvallende all-in-one-computer met de naam Sprout aangekondigd. Het systeem bevat ge?ntegreerde camera's om 2d-scans te maken, is verbonden met een grote touchmat en bevat een beamer voor projecties op die mat. Lees meer op: Tweakers.net »