Gratis computer met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Tesla wil zijn auto's elk jaar 'grondig vernieuwen'

Koop je een Tesla, verwacht dan niet dat hij een paar jaar later nog steeds de nieuwste snufjes heeft. "Zo'n bedrijf is Tesla niet", schrijft ceo Elon Musk op Twitter. Hij kondigde de uitrol van zelfrijdende software voor nieuwe Tesla-auto's aan, waarna hij vragen kreeg over de mogelijkheid om oudere auto's te upgraden met hardware. Met een nieuwe computer en betere sensoren zouden ook bezitters van iets oudere Tesla's de software kunnen gebruiken. Maar dat is... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Fitgirl: fietscomputer Sigma met GPS en Bluetooth

Elke week test Bright TV een nieuwe sportgadget in de rubriek Fitgirl. Deze week probeert Hannelore de nieuwe fietscomputer Rox 11.0 van Sigma met Bluetooth en GPS, en een koppeling met een hartslagmeter.  Kijk hier meer Fitgirl-items. Een nieuwe Bright TV zie je elke maandag om 18:00 en 23:30 op RTL Z. Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal. Hannelore Struijs Fitgirl Kleine weergaveBreaking push notifications Tonen in hoofdsectie Fitgirl: fietscomputer Sigma met GPS... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Bouw je eigen 'Raspberry Pi'

VIA geeft gebruikers de mogelijkheid zelf ARM-single-board-computer samen te stellen. Lees meer op: WebWereld »