Gratis computer met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Kunnen computers ooit ethische beslissingen nemen?

Column – En zo kon het gebeuren dat ik op het PINC-congres in Zeist (10 mei) het korte verhaal mocht vertellen van het trolleyprobleem, de zelfrijdende auto en de ethische en filosofische afwegingen die komen kijken bij het programmeren van de software. Nog maar weer eens over het trolleyprobleem. Een tram (trolley) rijdt een heuvel […] Het bericht Kunnen computers ooit ethische beslissingen nemen? verscheen eerst op Frankwatching. Lees meer op: Frankwatching »

Playstation VR toont dat VR bijna klaar is voor de massa

De Oculus Rift en HTC Vice hebben de revolutie van VR ingeluid. Het zijn relatief dure apparaten (respectievelijk 700 en 900 euro) die krachtige computers nodig hebben om te werken. Daarom worden beide VR-brillen vooral gebruikt door ontwikkelaars en early adopters. Sony hanteert een andere strategie en brengt een relatief betaalbaar VR-systeem (399 euro) uit voor de PlayStation, de populairste gameconsole in Europa. In ??n klap kunnen tientallen miljoenen PlayStation 4-bezitters... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Oculus: 'Exclusieve games zijn beter voor de industrie'

Voor de consument zijn exclusieve games meestal niet zo’n positief iets. Op de markt voor spelcomputers is het al jaren gangbaar, en nog relatief te verkroppen aangezien de ene spelcomputer de andere niet is. Voor VR-brillen die je aan een pc koppelt is het een ander verhaal, toch is ook daar een platformstrijd losgebarsten. Vooral Oculus heeft games die alleen voor zijn bril beschikbaar komen, en dat is juist goed volgens het bedrijf.  Hoofd content van Oculus Jason Rubin zegt dat... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »