Gratis computer met telefoon abonnement

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Bloodborne komt op 6 februari naar Europa

Het PlayStation 4-spel Bloodborne komt op 6 februari 2015 naar Europa. Dat heeft uitgever Sony Computer Entertainment bekendgemaakt. De uitgever heeft tegelijkertijd een nieuwe trailer van het spel gepubliceerd. Lees meer op: Tweakers.net »

Samsung, nu ook met een eigen sitcom

We kennen Samsung van telefoons, tv?s, wasmachines en computerchips. En straks ook van zijn eigen sitcom. We houden van sitcoms, zoveel is duidelijk. Kijk alleen al Netflix, dat al investeerde in onder meer Arrested Development en zijn eigen BoJack Horseman. En nu weer in twee seizoenen van een sitcom van Judd Apatow, de man achter onder meer Freaks and Geeks, Superbad en Anchorman, en mede-schrijver van het gevierde Girls. Dan kan Samsung natuurlijk niet achterblijven. Lees meer op: Bright.nl »

'Chinezen hackten negen keer Pentagon'

China heeft negen keer ingebroken in de computernetwerken van bedrijven die voor het Pentagon werken.? Lees meer op: Nu.nl - internet »