Gratis computer met telefoon abonnement

Gratis computer met telefoon abonnement
3.33 (66.67%) 3 votes

Zoek je een ander telefoonabonnement? Heb je ook een nieuwe computer nodig? Wij hebben deals gevonden waar je een gratis computer krijgt bij je telefoon abonnement. Met je telefoon kun je dan weer jaren vooruit, terwijl je ook profiteert van een nieuwe desktop. De computer kun je nog gebruiken als je nieuwe abonnement over een paar jaar weer is afgelopen. Dat is pas een goede deal en daarom leggen we het aan je voor. Het scheelt je honderden euro’s die je anders voor een nieuwe pc had moeten neerleggen.

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Een snelle computer

Een computer moet na een aantal jaren vervangen worden. Helaas volgens sommige mensen, want meestal doet hij het nog wel. Het probleem is dat de programma’s zo snel veranderen dat ze op oudere computers ze niet meer kunnen draaien. Je bent dus bijna verplicht om steeds een nieuwe te kopen. Dat kopen kun je nu vermijden door een nieuwe desktop als cadeau te kiezen bij je telefoon abonnement. Een nieuwe computer is bovendien sneller en dat merk je meteen. Internetten gaat vlotter, het beeld is scherper, foto’s bewerken is makkelijker en zo zijn er nog een aantal dingen te noemen die bij elke nieuwe computer net weer een tikje beter gaan dan bij de vorige versie. Een nieuwe pc is dus altijd een stap vooruit.

Een nieuwe smartphone

Toch is het niet zo dat je geen nieuwe telefoon meer krijgt. Vaak zit die er nog wel bij, ook al kies je een computer als cadeau. Het zal niet het duurste toestel zijn, maar voor een smartphone geldt hetzelfde als voor een pc: er is altijd vooruitgang, omdat de nieuwere modellen meegaan met de ontwikkeling die sinds het begin van je vorige abonnement gemaakt zijn. In feite ga je op twee fronten vooruit: een betere telefoon en een betere computer. We hebben een aantal deals opgezocht die deze mogelijkheid bieden. Vergelijk ze en zoek dan de beste er uit.

Computer gerelateerd nieuws

Code wijst op mogelijkheid herstellen software iOS-apparaten zonder pc

Code die is gevonden in de derde b?ta van iOS 13.4 wijst erop dat Apple werkt aan een mogelijkheid om de software van iOS-apparaten te herstellen zonder verbinding met een computer. Zo'n mogelijkheid is er op macOS al jaren. Lees meer op: Tweakers.net »

Dit weten we al over de Xbox Series X

Microsoft brengt binnenkort een krachtige nieuwe spelcomputer op de markt. Wat is er al bekend over de Xbox Series X? Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Xbox Series X dubbel zo krachtig als vorige Xbox

De nieuwe spelcomputer Xbox Series X is dubbel zo krachtig als de Xbox One X, die op het moment nog verkocht wordt. Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »