Gratis computer met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Kunstmatige intelligentie wordt slimmer van 'slecht Engels'

Zelflerende kunstmatige intelligentie is nu vooral toegespitst op de Engelse taal, en dan vooral het correcte Engels van mensen die dat als moedertaal spreken. Met de soms onjuiste zinsbouw van mensen met Engels als tweede taal kunnen computers nog niet goed omgaan. Daarom heeft MIT een database gemaakt met duizenden Engelse zinnen die zijn opgeschreven door mensen van wie het een tweede taal is. De database bestaat uit 5.124 zinnen uit Engelstalige examenessays van studenten die Engels niet... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Dit fitnessapparaat sluit je aan op je PlayStation

Denk je aan een fanatieke gamer, dan krijg je over het algemeen niet het beeld voor je van een afgetrainde sportfreak met een fitnessabonnement. Wie weet gaat dit veranderen met de SymGym. Deze soort van combinatie van de trappenstapper en de roeimachine koppel je aan je spelcomputer, waardoor je dus aan het gamen bent, maar dan wel met het zweet op je voorhoofd. Bergje op, bergje af Elk pedaal en hendel koppel je aan een actie. Simpel gezegd: als je wil dat je Pac-Man naar links toe draait,... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Alles wat je altijd al had willen weten over blockchain

... Maar niet durfde te vragen. Computerworld redt je uit de brand. Lees meer op: WebWereld »