Gratis computer met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Voordat Barbra Streisand Tim Cook belde, belde ze Steve Jobs

Beeld: Barba Jobs, door Project Murphy De ene belt een student met een computerbijbaantje, de ander belt de baas van een van de belangrijkste techbedrijven ter wereld. Barbra Streisand is niet een dame met bel-angst. Eerder deze week kwam al naar buiten dat ze eigenhandig de huidige Apple-baas Tim Cook opbelde omdat Siri haar naam niet goed uitsprak. Siri zei namelijk 'Strize-and' en niet 'Strei-sand' (‘like sand on the beach’... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Amerikaanse jury acht Russische creditcardhacker schuldig

Een Amerikaanse jury acht een Russische hacker schuldig aan onder meer het stelen van informatie van een computer en identiteitsfraude. Wat voor straf de Rus gaat krijgen, zal pas later bekend worden. Lees meer op: Tweakers.net »

Onderzoekers bouwen open source 25-core processor

De Piton-chip kan dankzij schaling met 8000 exemplaren tegelijk in een computer worden gestopt. Lees meer op: WebWereld »