Gratis computer met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Koop de computer van ruimteschip Gemini 3!

De eerste rekenmachine die de Aarde heeft verlaten (en weer terugkwam). Lees meer op: WebWereld »

Computerpaniek dwingt marine terug naar sextant

Amerikaanse marine: een sextant kun je niet hacken. Lees meer op: WebWereld »

'Fitbit-fitnesstrackers zijn te hacken'

Fitbits zouden te kraken zijn. Als een hacker in bluetoothbereik van de fitnesstrackers is, zou hij er binnen seconden een virus op kunnen zetten. Axelle Apvrille, een beveiligingsonderzoekster van Fortinet, zegt tegen The Register dat de Fitbit zo kan dienen als drager van een virus. Zodra de fitnesstracker wordt aangesloten op een computer, wordt die met de malware ge?nfecteerd die de Fitbit bij zich droeg. Herstarten heeft geen zin, zegt Apvrille. Ook na een reset blijft de malware op de Fitbit staan.  Lees meer op: Bright.nl »