Gratis computer met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Samsung introduceert cilindrische pc

Op Amazon is een nieuwe computer van Samsung verschenen. De computer heeft de vorm van een staande cilinder en beschikt over ingebouwde luidsprekers. De productpagina spreekt verder over het 'toevoegen van modules'. Lees meer op: Tweakers.net »

Google Chrome wordt in december sneller en lichter

De browser van Google gebruikt steeds meer RAM, waardoor je computer langzamer wordt. Over twee maanden komt er een update uit in de vorm van Chrome 55 met een nieuwe JavaScript-engine. Die zal ervoor zorgen dat geheugenverbruik van websites die zwaar leunen op JavaScript een stuk lager ligt dan in de huidige versie. Uit een test van Google bleek dat websites als Reddit, Imgur, Twitter en YouTube ongeveer de helft minder RAM verbruikten dan normaal. Dat zou een flinke verbetering zijn.... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Nederlands bedrijf gaat mini-pc met 6"-touchscreen produceren

Het Nederlandse bedrijf Ockel heeft binnen een dag het doel van zijn Indiegogo-campagne voor een minicomputer met ingebouwd scherm behaald. Het computertje moet in mei 2017 beschikbaar komen. Lees meer op: Tweakers.net »