Gratis computer met telefoon abonnement

Gratis computer met telefoon abonnement
5 (100%) 1 vote

Zoek je een ander telefoonabonnement? Heb je ook een nieuwe computer nodig? Wij hebben deals gevonden waar je een gratis computer krijgt bij je telefoon abonnement. Met je telefoon kun je dan weer jaren vooruit, terwijl je ook profiteert van een nieuwe desktop. De computer kun je nog gebruiken als je nieuwe abonnement over een paar jaar weer is afgelopen. Dat is pas een goede deal en daarom leggen we het aan je voor. Het scheelt je honderden euro’s die je anders voor een nieuwe pc had moeten neerleggen.

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Een snelle computer

Een computer moet na een aantal jaren vervangen worden. Helaas volgens sommige mensen, want meestal doet hij het nog wel. Het probleem is dat de programma’s zo snel veranderen dat ze op oudere computers ze niet meer kunnen draaien. Je bent dus bijna verplicht om steeds een nieuwe te kopen. Dat kopen kun je nu vermijden door een nieuwe desktop als cadeau te kiezen bij je telefoon abonnement. Een nieuwe computer is bovendien sneller en dat merk je meteen. Internetten gaat vlotter, het beeld is scherper, foto’s bewerken is makkelijker en zo zijn er nog een aantal dingen te noemen die bij elke nieuwe computer net weer een tikje beter gaan dan bij de vorige versie. Een nieuwe pc is dus altijd een stap vooruit.

Een nieuwe smartphone

Toch is het niet zo dat je geen nieuwe telefoon meer krijgt. Vaak zit die er nog wel bij, ook al kies je een computer als cadeau. Het zal niet het duurste toestel zijn, maar voor een smartphone geldt hetzelfde als voor een pc: er is altijd vooruitgang, omdat de nieuwere modellen meegaan met de ontwikkeling die sinds het begin van je vorige abonnement gemaakt zijn. In feite ga je op twee fronten vooruit: een betere telefoon en een betere computer. We hebben een aantal deals opgezocht die deze mogelijkheid bieden. Vergelijk ze en zoek dan de beste er uit.

Computer gerelateerd nieuws

Samsung introduceert cilindrische pc

Op Amazon is een nieuwe computer van Samsung verschenen. De computer heeft de vorm van een staande cilinder en beschikt over ingebouwde luidsprekers. De productpagina spreekt verder over het 'toevoegen van modules'. Lees meer op: Tweakers.net »

Google Chrome wordt in december sneller en lichter

De browser van Google gebruikt steeds meer RAM, waardoor je computer langzamer wordt. Over twee maanden komt er een update uit in de vorm van Chrome 55 met een nieuwe JavaScript-engine. Die zal ervoor zorgen dat geheugenverbruik van websites die zwaar leunen op JavaScript een stuk lager ligt dan in de huidige versie. Uit een test van Google bleek dat websites als Reddit, Imgur, Twitter en YouTube ongeveer de helft minder RAM verbruikten dan normaal. Dat zou een flinke verbetering zijn.... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Nederlands bedrijf gaat mini-pc met 6"-touchscreen produceren

Het Nederlandse bedrijf Ockel heeft binnen een dag het doel van zijn Indiegogo-campagne voor een minicomputer met ingebouwd scherm behaald. Het computertje moet in mei 2017 beschikbaar komen. Lees meer op: Tweakers.net »