Jouw bron voor een gratis wii, gratis ps3 of gratis xbox 360 - Telecom Aanbiedingen

"Een gratis cadeau bij je GSM abonnement"

Gratis computer met telefoon abonnement

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5" TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Krijg een gratis Computer bij een telefoon abonnement

TIP: Door ons geselecteerde aanbieding voor een Computer met abonnement!

Bij de volgende aangegeven shops kun je zelf een aanbieding samenstellen met een Computer + abonnement! Neem dus snel een kijkje bij een van deze winkels:

Computer gerelateerd nieuws

27 August 2014 - Justitie onderzoekt hacks bij vijf grote Belgische bedrijven

Het Belgische Federaal Parket onderzoekt hacks bij vijf grote bedrijven, waaronder een computerbeveiligingsbedrijf. Dat meldt de krant De Tijd. Het onderzoek volgt na de onthulling van een grote hack bij provider Belgacom.
Lees meer op Tweakers.net

26 August 2014 - Sony brengt Don't Starve naar PS Vita

Sony Computer Entertainment heeft bekendgemaakt dat avonturenspel Don't Starve vanaf 3 september verkrijgbaar zal zijn voor de PlayStation Vita. De Don't Starve: Giant Edition bevat niet alleen de originele downloadable game, maar ook de Reign of Giants-uitbreiding.
Lees meer op Tweakers.net

25 August 2014 - TU Delft: trommeltjes van grafeen zijn wellicht bruikbaar als kwantumgeheugen

Onderzoekers van de TU Delft hebben kleine trommeltjes van grafeen gemaakt die bruikbaar kunnen zijn als geheugenchip in kwantumcomputers. Ze gebruikten fotonen om op het trommeltje te 'slaan'.
Lees meer op Tweakers.net

Specificaties Computer One Europa

Computer met abonnement