Gratis computer met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Student verkreeg tentamens door op computersysteem hogeschool in te breken

Een 22-jarige student van de hogeschool InHolland in Rotterdam heeft op het computersysteem van de onderwijsinstelling ingebroken om op die manier aan tentamens te komen. Zijn acties werden ontdekt doordat hij hierover sprak met medestudenten. Lees meer op: Tweakers.net »

Googles WhatsApp-rivaal krijgt webversie

Het is Google tot nu toe niet gelukt om een een goede concurrent van Whatsapp te ontwikkelen. Dat komt mede doordat de chatdienst Google Allo, vorig jaar gelanceerd, nog alleen beschikbaar is op mobiele platformen. Ook kun je er nog niet mee bellen naar gewone nummers. Binnenkort krijgt Google Allo wel een versie die op computers werkt. Via Twitter toonde Google-manager Nick Fox een sneakpreview de webversie van Allo. "Nog in een vroeg stadium van ontwikkeling, maar hij komt naar je... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Hoeveelheid malware-spam meer dan gehalveerd sinds eind 2016

Volgens Sophos houdt de afname van de hoeveelheid spam met een kwaadaardige payload nu al twee maanden aan. Het Britse security-bedrijf vermoedt dat de afname verband houdt met het wegvallen van het beruchte botnet Necurs. Dit botnet, dat volgens sommige schattingen meer dan zes miljoen ge?nfecteerde computers kan aansturen, ligt volgens Sophos niet compleet stil maar is wel aanmerkelijk rustiger dan voorheen. In juni vorig jaar leidde een afname in de activiteiten van het Necurs-botnet ook... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »