Gratis computer met telefoon abonnement

Een computer bij je telefoon abonnement! De meeste mensen hebben tegenwoordig een computer in huis staan, maar vaak is computeren een ergernis om dat de desktop langzaam is of vol virussen staat. Wat is er nou lekkerder dan op een frisse nieuwe computer werken? Tegenwoordig is de snelheid van desktops flink om hoog gegaan. Hierdoor worden dingen als tekstverwerken en internetten een stuk aangenamer. Vooral voor het schrijven van grote tekstbestanden of het bewerken van foto’s is een (nieuwe) snelle computer voor nodig. Alleen daar hangt vaak wel een prijskaartje aan. Nu is het mogelijk om bij uw gsm abonnement een (bijna) gratis computer te krijgen, vaak zelfs met TFT monitor.

Telecom Aanbiedingen heeft voor jou de meest interessante aanbiedingen op een rijtje gezet!

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Computer gerelateerd nieuws

Alienware introduceert opvallende hexagonale Area 51-computer

Dell Alienware werkt aan een desktopsysteem met unieke zeshoekige behuizing, die niet alleen de aandacht moet trekken maar onder andere enkele verbeteringen op gebied van airflow moet brengen. De nieuwe Area 51-computer komt in oktober uit. Lees meer op: Tweakers.net »

PS4-game Bloodborne komt op 5 februari uit in Japan

Sony Computer Entertainment heeft bekendgemaakt dat het op de E3 aangekondigde PlayStation 4-spel Bloodborne op 5 februari in Japan op de markt komt. Naar verwachting zal een release in Europa daarna niet lang op zich laten wachten, maar een datum is er nog niet. Lees meer op: Tweakers.net »

Square Enix kondigt Dragon Quest Heroes aan voor PS4

De Japanse uitgever Square Enix heeft tijdens een persconferentie van Sony Computer Entertainment in Japan een nieuw Dragon Quest-spel aangekondigd. Het is nog niet bekend wanneer Dragon Quest Heroes op de markt moet verschijnen. Lees meer op: Tweakers.net »