Gratis computer met telefoon abonnement

Gratis computer met telefoon abonnement
3.33 (66.67%) 3 votes

Zoek je een ander telefoonabonnement? Heb je ook een nieuwe computer nodig? Wij hebben deals gevonden waar je een gratis computer krijgt bij je telefoon abonnement. Met je telefoon kun je dan weer jaren vooruit, terwijl je ook profiteert van een nieuwe desktop. De computer kun je nog gebruiken als je nieuwe abonnement over een paar jaar weer is afgelopen. Dat is pas een goede deal en daarom leggen we het aan je voor. Het scheelt je honderden euro’s die je anders voor een nieuwe pc had moeten neerleggen.

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Een snelle computer

Een computer moet na een aantal jaren vervangen worden. Helaas volgens sommige mensen, want meestal doet hij het nog wel. Het probleem is dat de programma’s zo snel veranderen dat ze op oudere computers ze niet meer kunnen draaien. Je bent dus bijna verplicht om steeds een nieuwe te kopen. Dat kopen kun je nu vermijden door een nieuwe desktop als cadeau te kiezen bij je telefoon abonnement. Een nieuwe computer is bovendien sneller en dat merk je meteen. Internetten gaat vlotter, het beeld is scherper, foto’s bewerken is makkelijker en zo zijn er nog een aantal dingen te noemen die bij elke nieuwe computer net weer een tikje beter gaan dan bij de vorige versie. Een nieuwe pc is dus altijd een stap vooruit.

Een nieuwe smartphone

Toch is het niet zo dat je geen nieuwe telefoon meer krijgt. Vaak zit die er nog wel bij, ook al kies je een computer als cadeau. Het zal niet het duurste toestel zijn, maar voor een smartphone geldt hetzelfde als voor een pc: er is altijd vooruitgang, omdat de nieuwere modellen meegaan met de ontwikkeling die sinds het begin van je vorige abonnement gemaakt zijn. In feite ga je op twee fronten vooruit: een betere telefoon en een betere computer. We hebben een aantal deals opgezocht die deze mogelijkheid bieden. Vergelijk ze en zoek dan de beste er uit.

Computer gerelateerd nieuws

Windows 10 nu populairste besturingssysteem ter wereld

OS draait nu op meer dan 50 procent van alle computers wereldwijd. Lees meer op: WebWereld »

Bedrijf neemt preorders aan voor 'MSX-computer' op basis van Raspberry Pi

Een Spaanse bedrijf neemt sinds deze week preorders aan voor de MSXVR. Dit is een computer op basis van een Raspberry Pi 3B+, aangevuld met specifieke hardware om de MSX te emuleren. Het systeem heeft een mechanisch toetsenbord. Lees meer op: Tweakers.net »

ABN Amro en QuSoft werken samen aan algoritmen voor quantumcomputers

ABN Amro en QuSoft zijn een samenwerkingsproject met de naam DisQover gestart om onderzoek te doen naar het gebruik van zogenoemde quantumalgoritmen voor de financi?le sector. Die algoritmen zouden bijvoorbeeld afwijkingen in financi?le data kunnen detecteren. Lees meer op: Tweakers.net »