Gratis computer met telefoon abonnement

Gratis computer met telefoon abonnement
3.33 (66.67%) 3 votes

Zoek je een ander telefoonabonnement? Heb je ook een nieuwe computer nodig? Wij hebben deals gevonden waar je een gratis computer krijgt bij je telefoon abonnement. Met je telefoon kun je dan weer jaren vooruit, terwijl je ook profiteert van een nieuwe desktop. De computer kun je nog gebruiken als je nieuwe abonnement over een paar jaar weer is afgelopen. Dat is pas een goede deal en daarom leggen we het aan je voor. Het scheelt je honderden euro’s die je anders voor een nieuwe pc had moeten neerleggen.

Gratis Dell Vostro 200 + 17 inch TFT bij Castle

Een gratis splinternieuwe Professional PC V3 + 21,5″ TFT + Samsung Galaxy bij je abonnement? Bij Castle kan het nu, dit is echt een top aanbieding! Wees er dus nu bij!!

Bekijk deze aanbieding

Een snelle computer

Een computer moet na een aantal jaren vervangen worden. Helaas volgens sommige mensen, want meestal doet hij het nog wel. Het probleem is dat de programma’s zo snel veranderen dat ze op oudere computers ze niet meer kunnen draaien. Je bent dus bijna verplicht om steeds een nieuwe te kopen. Dat kopen kun je nu vermijden door een nieuwe desktop als cadeau te kiezen bij je telefoon abonnement. Een nieuwe computer is bovendien sneller en dat merk je meteen. Internetten gaat vlotter, het beeld is scherper, foto’s bewerken is makkelijker en zo zijn er nog een aantal dingen te noemen die bij elke nieuwe computer net weer een tikje beter gaan dan bij de vorige versie. Een nieuwe pc is dus altijd een stap vooruit.

Een nieuwe smartphone

Toch is het niet zo dat je geen nieuwe telefoon meer krijgt. Vaak zit die er nog wel bij, ook al kies je een computer als cadeau. Het zal niet het duurste toestel zijn, maar voor een smartphone geldt hetzelfde als voor een pc: er is altijd vooruitgang, omdat de nieuwere modellen meegaan met de ontwikkeling die sinds het begin van je vorige abonnement gemaakt zijn. In feite ga je op twee fronten vooruit: een betere telefoon en een betere computer. We hebben een aantal deals opgezocht die deze mogelijkheid bieden. Vergelijk ze en zoek dan de beste er uit.

Computer gerelateerd nieuws

Robotviervoeter leert supersnel opstaan dankzij simulaties

De robotviervoeter ANYmal leert duizend keer sneller te lopen, te rennen en overeind te komen na een val dankzij een nieuwe combinatie van trainingen met kunstmatig intelligentie en simulaties op een computer. Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Celstraf voor hacken en oplichting

Een 25-jarige man is veroordeeld tot dertig maanden celstraf, waarvan tien maanden voorwaardelijk, voor het hacken van computers, diefstal, smaad, oplichting en witwassen. Hij benadeelde tientallen mensen, onder wie een jonge vrouw van wie hij een erotisch filmpje stal via haar Dropbox. Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Hoeveel gaat de gemiddelde RTX-laptop eigenlijk kosten?

De nieuwe videochip van Nvidia is duur, maakt dat de draagbare computers ook duurder? Lees meer op: WebWereld »