Gratis laptop met telefoon abonnement

Gratis laptop met telefoon abonnement 4.86/5 (97.14%) 7 votes

Gratis Laptop

Een Gratis Laptop bij je telefoon abonnement? Veel mensen hebben er wel over gehoord maar het kan echt. Als je een telefoon abonnement afsluit heb je bij te meeste Telecom winkels de mogelijkheid om er een mooie smartphone bij te krijgen. Veel mensen hebben al een smartphone of vinden hun eigen telefoon prima werken. Mocht dit het geval zijn kan je dus altijd kiezen voor een Gratis Laptop bij je Telefoon abonnement.

Het bedrag wat de winkel normaal kwijt is aan een smartphone bespaart de winkel omdat je geen nieuwe telefoon wilt. Hierdoor kunnen ze dus een gratis laptop cadeau geven. Doordat de telecom winkels de laptops gigantisch veel inkopen krijgen ze ook nog eens korting op je laptops. Hierdoor kunnen ze de laptops nog eerder gratis weggeven. Om de je niet te laten zoeken naar alle winkels die dit aanbieden hebben we TelecomAanbiedingen.nl gestart. Hier vind je dus de beste deals voor een gratis laptop bij je abonnement! Bekijk hieronder dus de aanbiedingen die wij voor je hebben gevonden.

Topper: Gratis 17inch(!) Laptop met Tele 2 abonnement

Soms is het gewoon leuk om jullie op een mooie aanbieding te wijzen, zo ook deze. Sluit nu een Tele 2 abonnement (ter waarde van 38 euro per maand) af en krijg een 17 inch Packard Bell laptop cadeau. De laptop heeft ook nog eens een 320GB grootte harde schijf!

Bekijk deze aanbieding

Gratis HP Notebook Laptop Met telefoon

Algebeld heeft op dit moment een mooie actie lopen. Als je een Vodafone, Tele2 of T-Mobile afsluit via hun krijg je een gratis HP laptop (15 inc) cadeau!

Bekijk deze aanbieding

Laptop gerelateerd nieuws

Wat zijn de minimale systeemeisen voor Windows 10?

Windows 10 heeft geen heel hoge systeem-eisen, maar als je nog ergens een oude laptop hebt liggen om het OS op te testen kun je het best even kijken wat je minimaal nodig hebt. Dit zijn de systeemvereisten voor Windows 10. Lees meer op: PcmWeb »

Gerucht: Intel brengt Skylake-processors voor laptops in oktober uit

Intel brengt in het vierde kwartaal van dit jaar naar verluidt achttien processors van de komende Skylake-generatie voor laptops uit, te beginnen in oktober. Dat is een aantal maanden na de eerste desktopchips, die al in augustus moeten verschijnen. Lees meer op: Tweakers.net »

4 manieren om van je laptop een volwaardig werkstation te maken

Laptops blijven de meest ideale manier om flexibel te werken, met deze vier mogelijkheden los je het gebrek aan schermruimte op.Het is geen wonder dat telefoonschermen elk jaar iets groter lijken te worden: meer schermruimte kijkt gewoon prettiger. Helaas zijn laptops juist prettiger mee te nemen als ze klein zijn, maar dat gaat dan weer ten koste van je schermruimte. Met deze oplossingen combineer je het gemak van een workstation-setup met de draagbaarheid van een laptop. Slidenjoy Lees meer op: Bright.nl »