Gratis laptop met telefoon abonnement

Gratis laptop met telefoon abonnement
4.86 (97.14%) 7 votes

Gratis Laptop

Een Gratis Laptop bij je telefoon abonnement? Veel mensen hebben er wel over gehoord maar het kan echt. Als je een telefoon abonnement afsluit heb je bij te meeste Telecom winkels de mogelijkheid om er een mooie smartphone bij te krijgen. Veel mensen hebben al een smartphone of vinden hun eigen telefoon prima werken. Mocht dit het geval zijn kan je dus altijd kiezen voor een Gratis Laptop bij je Telefoon abonnement.

Het bedrag wat de winkel normaal kwijt is aan een smartphone bespaart de winkel omdat je geen nieuwe telefoon wilt. Hierdoor kunnen ze dus een gratis laptop cadeau geven. Doordat de telecom winkels de laptops gigantisch veel inkopen krijgen ze ook nog eens korting op je laptops. Hierdoor kunnen ze de laptops nog eerder gratis weggeven. Om de je niet te laten zoeken naar alle winkels die dit aanbieden hebben we TelecomAanbiedingen.nl gestart. Hier vind je dus de beste deals voor een gratis laptop bij je abonnement! Bekijk hieronder dus de aanbiedingen die wij voor je hebben gevonden.

Topper: Gratis 17inch(!) Laptop met Tele 2 abonnement

Soms is het gewoon leuk om jullie op een mooie aanbieding te wijzen, zo ook deze. Sluit nu een Tele 2 abonnement (ter waarde van 38 euro per maand) af en krijg een 17 inch Packard Bell laptop cadeau. De laptop heeft ook nog eens een 320GB grootte harde schijf!

Bekijk deze aanbieding

Gratis HP Notebook Laptop Met telefoon

Algebeld heeft op dit moment een mooie actie lopen. Als je een Vodafone, Tele2 of T-Mobile afsluit via hun krijg je een gratis HP laptop (15 inc) cadeau!

Bekijk deze aanbieding

Laptop gerelateerd nieuws

AMD brengt Radeon RX 470 en RX 460 begin augustus uit

AMD brengt de Radeon RX 470 op 4 augustus uit en vanaf 8 augustus is ook de RX 460 te koop. Naast de releasedata zijn ook de volledige specificaties van de videokaarten bekend. De RX 460 zal ook zijn weg vinden naar laptops. Lees meer op: Tweakers.net »

Xiaomi brengt twee Xiaomi Notebook Air-laptops uit

Xiaomi heeft zijn eerste twee laptops getoond op een evenement in China. De grootste Notebook Air heeft een 13,3"-scherm en is volledig van aluminium. In tegenstelling tot eerdere geruchten, heeft de laptop een Intel Core i5 en geen i7. Lees meer op: Tweakers.net »

Laptopdock voor Android-smartphones komt begin 2017 op de markt

Een crowdfundcampagne op Kickstarter voor een toetsenbord met scherm voor Android-telefoons wist binnen ??n uur 300 procent van zijn eerste doel van 50.000 dollar te behalen. Daarmee is de weg vrij voor de introductie die in februari 2017 moet plaatsvinden. Lees meer op: Tweakers.net »