Gratis laptop met telefoon abonnement

Gratis laptop met telefoon abonnement 4.86/5 (97.14%) 7 votes

Gratis Laptop

Een Gratis Laptop bij je telefoon abonnement? Veel mensen hebben er wel over gehoord maar het kan echt. Als je een telefoon abonnement afsluit heb je bij te meeste Telecom winkels de mogelijkheid om er een mooie smartphone bij te krijgen. Veel mensen hebben al een smartphone of vinden hun eigen telefoon prima werken. Mocht dit het geval zijn kan je dus altijd kiezen voor een Gratis Laptop bij je Telefoon abonnement.

Het bedrag wat de winkel normaal kwijt is aan een smartphone bespaart de winkel omdat je geen nieuwe telefoon wilt. Hierdoor kunnen ze dus een gratis laptop cadeau geven. Doordat de telecom winkels de laptops gigantisch veel inkopen krijgen ze ook nog eens korting op je laptops. Hierdoor kunnen ze de laptops nog eerder gratis weggeven. Om de je niet te laten zoeken naar alle winkels die dit aanbieden hebben we TelecomAanbiedingen.nl gestart. Hier vind je dus de beste deals voor een gratis laptop bij je abonnement! Bekijk hieronder dus de aanbiedingen die wij voor je hebben gevonden.

Topper: Gratis 17inch(!) Laptop met Tele 2 abonnement

Soms is het gewoon leuk om jullie op een mooie aanbieding te wijzen, zo ook deze. Sluit nu een Tele 2 abonnement (ter waarde van 38 euro per maand) af en krijg een 17 inch Packard Bell laptop cadeau. De laptop heeft ook nog eens een 320GB grootte harde schijf!

Bekijk deze aanbieding

Gratis HP Notebook Laptop Met telefoon

Algebeld heeft op dit moment een mooie actie lopen. Als je een Vodafone, Tele2 of T-Mobile afsluit via hun krijg je een gratis HP laptop (15 inc) cadeau!

Bekijk deze aanbieding

Laptop gerelateerd nieuws

Microsoft werkt aan oplossing voor schermproblemen Surface Book

Meerdere bezitters van de Surface Book melden dat ze problemen hebben met het scherm van de laptop. Dat vertoont onder sommige omstandigheden extreme flikkeringen, wat gebruik van het apparaat onmogelijk maakt. Microsoft zegt het probleem op te gaan lossen met een driver-update. Lees meer op: Tweakers.net »

Microsoft brengt Windows 10 voor de Xbox One vanaf 12 november uit

Microsoft brengt de Windows 10-update voor de Xbox One vanaf 12 november uit. Daarmee volgt de update enkele maanden na de release van Windows 10 voor desktops en laptops, maar voor de eerste Windows 10-updates voor smartphones. Lees meer op: Tweakers.net »

'Duitsland onderzoekt betrokkenheid NSA en GCHQ bij besmette overheidslaptop'

De Duitse overheid onderzoekt volgens Der Spiegel de betrokkenheid van de Amerikaanse en Britse inlichtingendiensten bij de besmetting van een laptop van een medewerker van bondskanselier Angela Merkel. De laptop zou de geavanceerde malware Regin-bevatten. Lees meer op: Tweakers.net »