Gratis laptop met telefoon abonnement

Gratis laptop met telefoon abonnement
4.86 (97.14%) 7 votes

Gratis Laptop

Een Gratis Laptop bij je telefoon abonnement? Veel mensen hebben er wel over gehoord maar het kan echt. Als je een telefoon abonnement afsluit heb je bij te meeste Telecom winkels de mogelijkheid om er een mooie smartphone bij te krijgen. Veel mensen hebben al een smartphone of vinden hun eigen telefoon prima werken. Mocht dit het geval zijn kan je dus altijd kiezen voor een Gratis Laptop bij je Telefoon abonnement.

Het bedrag wat de winkel normaal kwijt is aan een smartphone bespaart de winkel omdat je geen nieuwe telefoon wilt. Hierdoor kunnen ze dus een gratis laptop cadeau geven. Doordat de telecom winkels de laptops gigantisch veel inkopen krijgen ze ook nog eens korting op je laptops. Hierdoor kunnen ze de laptops nog eerder gratis weggeven. Om de je niet te laten zoeken naar alle winkels die dit aanbieden hebben we TelecomAanbiedingen.nl gestart. Hier vind je dus de beste deals voor een gratis laptop bij je abonnement! Bekijk hieronder dus de aanbiedingen die wij voor je hebben gevonden.

Topper: Gratis 17inch(!) Laptop met Tele 2 abonnement

Soms is het gewoon leuk om jullie op een mooie aanbieding te wijzen, zo ook deze. Sluit nu een Tele 2 abonnement (ter waarde van 38 euro per maand) af en krijg een 17 inch Packard Bell laptop cadeau. De laptop heeft ook nog eens een 320GB grootte harde schijf!

Bekijk deze aanbieding

Gratis HP Notebook Laptop Met telefoon

Algebeld heeft op dit moment een mooie actie lopen. Als je een Vodafone, Tele2 of T-Mobile afsluit via hun krijg je een gratis HP laptop (15 inc) cadeau!

Bekijk deze aanbieding

Laptop gerelateerd nieuws

HP kondigt nieuwe Pavilion x360-laptops aan

HP heeft zijn back-to-school-lijn van laptops aangekondigd. Het bedrijf komt onder andere met nieuwe modellen in de Pavilion x360-lijn van convertibles, die het bedrijf wat dunner heeft weten te maken dan de vorige reeks. Lees meer op: Tweakers.net »

Hoe VR de specs van computers opjaagt

Wie herinnert zich nog de 386 die 486 werd, Pentium, Pentium 2, Dual Core, Quad Core. En toen, veranderde er een tijdje niet zo veel. Kloksnelheden staan al jaren praktisch stil. Mijn iMac van inmiddels bijna 5 jaar oud heeft geen enkele moeite met taken als video editen of ander processorintensieve klusjes. Acer presenteerde  in New York de Predator 17X en de Predator G1. Respectievelijk een gaming laptop en -desktop. Wie voorbij de hysterische rode ledlampjes kan kijken en aan de... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Google start nieuwe hardware-divisie voor consumentengadgets

De divisie zal zich gaan richten op de ontwikkeling van onder meer de Nexus- en Pixel-lijn, meldt Recode. Daarvoor komt Rick Osterloh terug naar Google. De voormalig Motorola-topman verliet Google toen Motorola aan Lenovo werd verkocht. De nieuwe divisie legt zich toe op alle consumentenelektronica die Google ontwikkelt. Daarbij gaat het om de Nexus-telefoons en tablets, Chromecast, Chromebooks en Pixel-tablets en laptops. Experimenteel Maar ook de ontwikkeling van de Onhub-router komt... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »