Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

De meest interactieve console van het moment? Dat is de Nintendo Wii – ook te verkrijgen bij een abonnement! Geen enkele console is zo interactief als de Nintendo Wii, bij geen enkele console moet je zoveel bewegen als bij de Wii! De Wii combineert een geavanceerde controller met sportieve games. Je zult bijvoorbeeld je controller als tennisracket moeten gebruiken, of als rugby knuppel als je een van de 5 sports-pack games speelt.

Telecom Aanbiedingen heeft een lijst met webshops welke een gratis Nintendo Wii bij een abonnement weggeven, voor je opgesteld. De meest prijstechnisch interessante aanbiedingen op een rijtje!

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

Nintendo gerelateerd nieuws

Nintendo introduceert chatapp met Mii's voor iOS

Nintendo heeft zijn eerste app onthuld voor iOS. Miitomo komt in maart 2016 uit en is een app, waarin Mii's van gebruikers met elkaar kunnen kwebbelen om zo te zorgen voor een ijsbreker in echte chatgesprekken. Lees meer op: Tweakers.net »

Gerucht: Nintendo NX wordt hybride met krachtige chips

Nintendo's komende console, die voorlopig de naam NX draagt, zal bestaan uit een console en een mobiel apparaat. De twee onderdelen zijn zowel samen als los te gebruiken en Nintendo gaat 'toonaangevende chips' gebruiken, claimt de Wall Street Journal. Lees meer op: Tweakers.net »

Data wijst op mogelijke hd-versie van Twilight Princess voor Nintendo Wii U

Nintendo werkt mogelijk aan een hd-update voor The Legend of Zelda: Twilight Princess voor de Wii U. Daar lijkt data uit de backend van de Wii U eShop op te wijzen. Nintendo heeft zelf nog geen uitspraken gedaan over een eventuele remake. Lees meer op: Tweakers.net »