Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

De meest interactieve console van het moment? Dat is de Nintendo Wii – ook te verkrijgen bij een abonnement! Geen enkele console is zo interactief als de Nintendo Wii, bij geen enkele console moet je zoveel bewegen als bij de Wii! De Wii combineert een geavanceerde controller met sportieve games. Je zult bijvoorbeeld je controller als tennisracket moeten gebruiken, of als rugby knuppel als je een van de 5 sports-pack games speelt.

Telecom Aanbiedingen heeft een lijst met webshops welke een gratis Nintendo Wii bij een abonnement weggeven, voor je opgesteld. De meest prijstechnisch interessante aanbiedingen op een rijtje!

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

Nintendo gerelateerd nieuws

Highlights gamebeurs E3: Sony's spierballen en Zelda's magie

Het waren vooral 'platformhouders' Sony, Microsoft en Nintendo die de meeste indruk maakten op de E3, schrijft Jan Meijroos in Bright Ideas, nadat hij een kleine week lang de nieuwste games zag en speelde op de E3-beurs. Sony liet zijn spierballen rollen en toonde veel nieuwe games. Hollands glorie was er ook met Horizon: Zero Dawn. Na jarenlang aan de Killzone-franchise te hebben gewerkt voelt, speelt en oogt Horizon zo anders dan alles wat we tot nu van Guerrilla Games uit... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Vlog: Uren in de rij voor de nieuwe Zelda-game

Nintendo lijkt de slag om de gamer te verliezen. De Wii U verkoopt veel minder goed dan de Playstation 4 en de XboX One. Toch moest het Japanse bedrijf uitpakken op de gamebeurs E3 en dat deed Nintendo met ??n game: The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Een game waarvoor journalisten, en dus ook onze Jan Meijroos, uren in de rij moesten staan om hem te kunnen spelen. Met reden: het nieuwe Zelda-avontuur is groter en ambitieuzer dan alles wat Nintendo hiervoor deed. Bekijk Jans vlog op... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Nintendo: virtual reality is nog niet klaar voor mainstream-markt

Virtual reality is nog niet klaar voor de mainstream-markt en vooral niet klaar voor mensen die lange tijd per keer ermee willen spelen. Dat zegt directeur Reggie Fils-Aim? van de Amerikaanse tak van NIntendo in een interview op video met financieel persbureau Bloomberg. Lees meer op: Tweakers.net »