Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

De meest interactieve console van het moment? Dat is de Nintendo Wii – ook te verkrijgen bij een abonnement! Geen enkele console is zo interactief als de Nintendo Wii, bij geen enkele console moet je zoveel bewegen als bij de Wii! De Wii combineert een geavanceerde controller met sportieve games. Je zult bijvoorbeeld je controller als tennisracket moeten gebruiken, of als rugby knuppel als je een van de 5 sports-pack games speelt.

Telecom Aanbiedingen heeft een lijst met webshops welke een gratis Nintendo Wii bij een abonnement weggeven, voor je opgesteld. De meest prijstechnisch interessante aanbiedingen op een rijtje!

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

Nintendo gerelateerd nieuws

The Binding of Isaac: Afterbirth ? is launchgame voor Nintendo Switch

Nicalis heeft aangekondigd dat het The Binding of Isaac: Rebirth met de Afterbirth- en Afterbirth ?-uitbreidingspakketten uitbrengt voor de Nintendo Switch. Dat gebeurt op de datum dat de console op de markt verschijnt. Lees meer op: Tweakers.net »

Video van de dag: de man achter de stem van Nintendo's Mario

Charles Martinet spreekt sinds 1995 de stemmen in van tal van geliefde gamepersonages van Nintendo, waaronder Mario, Luigi en Wario. In deze video vertelt hij hoe hij aan deze baan kwam. "Let's-a go!"  Bekijk onze eerste indruk van de nieuwe Nintendo Switch. Meer video's in onze rubriek Video van de Dag. Tonie van Ringelestijn Video van de Dag Kleine weergaveBreaking push notifications Tonen in hoofdsectie Video: de man achter de stem van... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Nintendo stopt met ontwikkeling van games voor Wii U

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is de laatste game die Nintendo voor de Wii U ontwikkelt, bevestigt Nintendo. De Japanse fabrikant verklaart dat de Wii U definitief de end-of-life-status heeft bereikt. Lees meer op: Tweakers.net »