Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

De meest interactieve console van het moment? Dat is de Nintendo Wii – ook te verkrijgen bij een abonnement! Geen enkele console is zo interactief als de Nintendo Wii, bij geen enkele console moet je zoveel bewegen als bij de Wii! De Wii combineert een geavanceerde controller met sportieve games. Je zult bijvoorbeeld je controller als tennisracket moeten gebruiken, of als rugby knuppel als je een van de 5 sports-pack games speelt.

Telecom Aanbiedingen heeft een lijst met webshops welke een gratis Nintendo Wii bij een abonnement weggeven, voor je opgesteld. De meest prijstechnisch interessante aanbiedingen op een rijtje!

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

Nintendo gerelateerd nieuws

Sega brengt Sonic Lost World op 2 november naar pc

De platformgame Sonic Lost World, die in 2013 verscheen voor de Nintendo Wii U en 3DS, komt naar de pc. Uitgever Sega heeft bekendgemaakt dat het spel vanaf 2 november verkrijgbaar is als digitale download. Lees meer op: Tweakers.net »

Konami ontkent werk aan zijn hoofdfranchises gestopt te hebben

De Japanse uitgever en ontwikkelaar Konami ontkent eerdere berichten dat het bedrijf de ontwikkeling aan zijn grote pc- en console-franchises stopgezet zou hebben. Dat meldt een vertegenwoordiger van Konami aan Nintendo Life. Lees meer op: Tweakers.net »

Nintendo stelt Star Fox Zero-release uit tot begin 2016

Shigeru Miyamoto, producer van de Wii U-game Star Fox Zero, heeft besloten om de release van de game uit te stellen tot het eerste kwartaal van 2016. "Technisch gezien kunnen we de game op tijd uitbrengen voor de feestdagen, maar we willen hem nog verder oppoetsen," zegt hij op Facebook. Lees meer op: Tweakers.net »