Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

De meest interactieve console van het moment? Dat is de Nintendo Wii – ook te verkrijgen bij een abonnement! Geen enkele console is zo interactief als de Nintendo Wii, bij geen enkele console moet je zoveel bewegen als bij de Wii! De Wii combineert een geavanceerde controller met sportieve games. Je zult bijvoorbeeld je controller als tennisracket moeten gebruiken, of als rugby knuppel als je een van de 5 sports-pack games speelt.

Telecom Aanbiedingen heeft een lijst met webshops welke een gratis Nintendo Wii bij een abonnement weggeven, voor je opgesteld. De meest prijstechnisch interessante aanbiedingen op een rijtje!

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

Nintendo gerelateerd nieuws

'Nintendo NX gaat 299 dollar kosten en richt zich op 1080p60-gameplay'

De standaard-editie van de Nintendo NX gaat 299 dollar kosten en Nintendo zorgt dat de console in staat is om gameplaybeelden in 1080p met 60fps weer te geven. Dat zijn althans de beweringen van een anonieme werknemer van een grote Amerikaanse winkelketen. Lees meer op: Tweakers.net »

'Nintendo NX kost 300 dollar en krijgt direct Mario-game'

Dat schrijft Reddit-gebruiker FlapSnapple. Het bericht zou zijn gecontroleerd door beheerders van Reddit, die stellen dat de bron bij een grote winkelketen werkt. De Nintendo NX zou op de markt komen voor een bedrag van 299,99 dollar. Er zou ook een bundelversie die 100 dollar meer kost komen, maar het is niet bekend wat daar precies in zit. Als de console wordt uitgebracht, zijn er waarschijnlijk direct vier games beschikbaar, waaronder een Mario-game.  Volgens het bericht worden de... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Nintendo Classic Mini vanaf 11 november te koop

De mini-uitvoering van het Nintendo Entertainment System ziet er precies zo uit als het origineel dat in 1986 op de Europese markt verscheen. Het systeem wordt geleverd met ??n ‘originele’ NES-controller. Zelfde formaat, zelfde knoppen maar ook te gebruiken op de Wii U. Multiplayer-games kunnen uiteraard met een tweede controller worden gespeeld. Dat kan zowel zo’n nieuw NES-model zijn, als een Wii U-controller. Op de Classic Mini staan 30 klassieke games, waaronder bekende... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »