Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

Wie kent Mario niet, de loodgieter met zijn rode pet en blauwe overall, die in heel veel spelletjes van Nintendo zit. De Nintendo Wii is één van de mogelijkheden om van Mario te genieten. Jij hebt de mogelijkheid om gratis zo’n Nintendo Wii te pakken te krijgen, als je een telefoon abonnement neemt met een gratis Wii erbij. Misschien wil je overstappen van een pre-paid naar een abonnement, misschien loopt je huidige abonnement af en wil je verder onderzoeken wat er is voordat je automatisch je oude abonnement verlengt. Met een gratis cadeau is het mogelijk meer uit je deal te halen.

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

De Nintendo Wii

De Wii was de eerste spelcomputer waar je bewegingen moest maken om een game te spelen. Dat was weer eens wat anders dan alleen knopjes induwen. Het voegde een hele nieuwe dimensie toe aan het gamen. Het idee is door de andere grote producenten overgenomen. Ondanks de nieuwe ontwikkelingen in de wereld van het gamen is de Nintendo Wii nog altijd leuk om te doen. Je kunt nu zelfs een speciaal pakket uitgebracht van de Mario Kart, ter ere van het 25-jarig jubileum van dit spel. Bij sommige telefoon abonnementen met een gratis Wii zit dat pakket erbij. Eindeloos genieten van Mario Kart zoals mensen dat al 25 jaar doen. Dan kunnen je kinderen ook kennis maken met dit klassieke spel. Wedden dat ze even verslaafd worden als de generatie van toen?

Aan jou de keus

De vraag is wat jij wilt. Een nieuw telefoon abonnement is nodig, anders keek je waarschijnlijk niet op deze site. Maar wat wil je erbij? Een mooie smartphone of een Nintendo Wii? De abonnementen met de Wii zijn niet zo duur als je zou verwachten. Je kunt ze al voor minder dan 20 euro per maand krijgen. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten. Kijk op de deals die op deze pagina staan en maak je keus.

Nintendo gerelateerd nieuws

Controllermaker klaagt Nintendo aan voor patentschending met Switch-controllers

De Amerikaanse accessoiremaker Gamevice heeft Nintendo aangeklaagd vanwege een vermeende inbreuk op een patent. Gamevice heeft in 2015 afneembare controllers voor smartphones en tablets uitgebracht, en de Joy-Con-controllers van de Switch zouden daar te veel op lijken. Lees meer op: Tweakers.net »

Nintendo aangeklaagd om Switch-controllers

De Nintendo Switch heeft twee opvallende eigenschappen: de mogelijkheid om te wisselen tussen draagbare en tv-spelcomputer, en de mogelijkheid om de controllers van het scherm te schuiven. Maar die tweede functie was al eerder gepatenteerd door een ander bedrijf, meldt Engadget. Amerikaanse accessoiremaker Gamevice klaagt Nintendo nu aan voor het kopi?ren van zijn Wikipad. Even opfrissen: de Wikipad was een Android-tablet die op gamers was gericht, dat in 2013 na lange vertraging op de markt... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Trailer: Mario + Rabbids Kingdom Battle op de opera-toer

Op papier klonk het best wel clownesk: de combinatie van Nintendo's Mario en Ubisofts schreeuwende albino-konijnen. In de praktijk pakt Mario + Rabbids: Kingdom Battle verdraaid leuk uit. De tactische X-COM-achtige gameplay gecombineerd met doldrieste wapens en dito spelomgevingen maken dit een game die zowel op je lachspieren werkt als je hersens laat zweten. De game verschijnt 29 augustus voor de Nintendo Switch. Hieronder de nieuwe trailer:  Onderstaande nieuwe... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »