Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

De meest interactieve console van het moment? Dat is de Nintendo Wii – ook te verkrijgen bij een abonnement! Geen enkele console is zo interactief als de Nintendo Wii, bij geen enkele console moet je zoveel bewegen als bij de Wii! De Wii combineert een geavanceerde controller met sportieve games. Je zult bijvoorbeeld je controller als tennisracket moeten gebruiken, of als rugby knuppel als je een van de 5 sports-pack games speelt.

Telecom Aanbiedingen heeft een lijst met webshops welke een gratis Nintendo Wii bij een abonnement weggeven, voor je opgesteld. De meest prijstechnisch interessante aanbiedingen op een rijtje!

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

Nintendo gerelateerd nieuws

Verkoop Nintendo 3DS en Wii U loopt sterk terug

Nintendo heeft in het afgelopen kwartaal nog maar 220.000 exemplaren van de Wii U verkocht, een daling van 53 procent. Van de 3DS werden nog 940.000 stuks verkocht, maar ook dat was minder dan de 1,01 miljoen die er een jaar geleden in het kwartaal verkocht werden. Lees meer op: Tweakers.net »

'Nintendo NX wordt handheld met afneembare controllers en Nvidia-soc'

De komende Nintendo NX is een handheld console, die over afneembare controllers beschikt en in een dock geprikt kan worden om op een tv te gamen. Het apparaat maakt gebruik van een Nvidia-soc, mogelijk dezelfde Tegra X1 als in de Nvidia Shield Android TV-console. Lees meer op: Tweakers.net »

'Nieuwe Nintendo-spelcomputer wordt draagbaar met afneembare controllers'

Spelers koppelen de Nintendo NX bij thuiskomst aan een dock, zeggen meerdere bronnen tegen Eurogamer. Waar de NX onderweg functioneert als een krachtige handheld-console met eigen scherm, kunnen de controllers naast dat scherm bij thuiskomst worden losgekoppeld. Daarmee lijkt de NX een omgekeerde Wii U te worden. Het brein van de NX zou in de controller zitten en draaien op een Nvidia Tegra-chip. Een chip uit die serie wordt ook gebruikt in onder meer de Shield, de gaming-tablet van... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »