Jouw bron voor een gratis wii, gratis ps3 of gratis xbox 360 - Telecom Aanbiedingen

"Een gratis cadeau bij je GSM abonnement"

Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

De meest interactieve console van het moment? Dat is de Nintendo Wii - ook te verkrijgen bij een abonnement! Geen enkele console is zo interactief als de Nintendo Wii, bij geen enkele console moet je zoveel bewegen als bij de Wii! De Wii combineert een geavanceerde controller met sportieve games. Je zult bijvoorbeeld je controller als tennisracket moeten gebruiken, of als rugby knuppel als je een van de 5 sports-pack games speelt.

Gratis Nintendo Wii

Telecom Aanbiedingen heeft een lijst met webshops welke een gratis Nintendo Wii bij een abonnement weggeven, voor je opgesteld. De meest prijstechnisch interessante aanbiedingen op een rijtje!

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Krijg een gratis Nintendo Wii bij een telefoon abonnement

TIP: Door ons geselecteerde aanbieding voor een Nintendo Wii met abonnement!

Bij de volgende aangegeven shops kun je zelf een aanbieding samenstellen met een Nintendo Wii + abonnement! Neem dus snel een kijkje bij een van deze winkels:

Nintendo Wii gerelateerd nieuws

28 February 2014 - Ronimo Games kondigt Swords & Soldiers II aan

Ronimo Games kondigt Swords & Soldiers II aan. De strategische game verschijnt enkel voor de Wii U, al laat de Utrechtse studio niet weten wanneer. De game is in april voor het eerst speelbaar, op een beurs in de VS.
Lees meer op Tweakers.net

27 February 2014 - Nintendo stopt in mei wereldwijd met online-multiplayer voor DS en Wii

Nintendo stopt met zijn Wi-Fi Connection-dienst per 20 mei. Het besluit betekent dat bezitters van een Nintendo DS of Wii vanaf die datum niet langer toegang hebben tot online-multiplayer. Games voor de Wii U en Nintendo 3DS zijn niet getroffen door het stoppen van de dienst.
Lees meer op Tweakers.net

20 February 2014 - Batman: Arkham Origins Blackgate komt naar Xbox 360, PS3, Wii U en Windows

Batman: Arkham Origins Blackgate komt in april uit voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en Windows. In 2013 kwam de game oorspronkelijk als handheldgame uit voor de PS Vita en Nintendo 3DS. Het spel werd matig ontvangen.
Lees meer op Tweakers.net

Specificaties Nintendo Wii

Nintendo Wii met abonnement