Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

Wie kent Mario niet, de loodgieter met zijn rode pet en blauwe overall, die in heel veel spelletjes van Nintendo zit. De Nintendo Wii is één van de mogelijkheden om van Mario te genieten. Jij hebt de mogelijkheid om gratis zo’n Nintendo Wii te pakken te krijgen, als je een telefoon abonnement neemt met een gratis Wii erbij. Misschien wil je overstappen van een pre-paid naar een abonnement, misschien loopt je huidige abonnement af en wil je verder onderzoeken wat er is voordat je automatisch je oude abonnement verlengt. Met een gratis cadeau is het mogelijk meer uit je deal te halen.

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

De Nintendo Wii

De Wii was de eerste spelcomputer waar je bewegingen moest maken om een game te spelen. Dat was weer eens wat anders dan alleen knopjes induwen. Het voegde een hele nieuwe dimensie toe aan het gamen. Het idee is door de andere grote producenten overgenomen. Ondanks de nieuwe ontwikkelingen in de wereld van het gamen is de Nintendo Wii nog altijd leuk om te doen. Je kunt nu zelfs een speciaal pakket uitgebracht van de Mario Kart, ter ere van het 25-jarig jubileum van dit spel. Bij sommige telefoon abonnementen met een gratis Wii zit dat pakket erbij. Eindeloos genieten van Mario Kart zoals mensen dat al 25 jaar doen. Dan kunnen je kinderen ook kennis maken met dit klassieke spel. Wedden dat ze even verslaafd worden als de generatie van toen?

Aan jou de keus

De vraag is wat jij wilt. Een nieuw telefoon abonnement is nodig, anders keek je waarschijnlijk niet op deze site. Maar wat wil je erbij? Een mooie smartphone of een Nintendo Wii? De abonnementen met de Wii zijn niet zo duur als je zou verwachten. Je kunt ze al voor minder dan 20 euro per maand krijgen. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten. Kijk op de deals die op deze pagina staan en maak je keus.

Nintendo gerelateerd nieuws

Zeldzame NES-game verkocht voor 42.000 dollar

De enorm zeldzame game Stadium Events voor de Nintendo Entertainment System werd aangeboden op eBay. Daar was het winnende bod 42.077 dollar, maar de koper wilde niet betalen. Het eerste serieuze bod daarna was 41.977 dollar (omgerekend ruim 36.000 euro). De bieder had nog steeds interesse en kocht de game. Dat zegt de verkoper tegen Kotaku. Stadium Events is het zeldzaamste spel voor de NES, omdat hij maar heel even is verkocht. Daarna werd de game namelijk vervangen door World Class Track... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Nintendo brengt Switch Online-app uit voor Android en iOS

In de Google Play Store en iTunes App Store is Nintendo Switch Online verschenen, een smartphoneapp die is bedoeld als aanvulling op Nintendo's komende online gamedienst voor de Switch. De app is nog niet volledig functioneel, omdat de servers nog niet zijn geactiveerd. Lees meer op: Tweakers.net »

Nintendo staakt productie New 3DS in Japan

Uit een melding op de website van Nintendo Japan blijkt dat in het thuisland de productie New 3DS gestaakt is. Het is onduidelijk of de handheld in andere regio's leverbaar blijft. De productiestop komt kort na de introductie van de New Nintendo 2DS XL. Lees meer op: Tweakers.net »