Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

Wie kent Mario niet, de loodgieter met zijn rode pet en blauwe overall, die in heel veel spelletjes van Nintendo zit. De Nintendo Wii is één van de mogelijkheden om van Mario te genieten. Jij hebt de mogelijkheid om gratis zo’n Nintendo Wii te pakken te krijgen, als je een telefoon abonnement neemt met een gratis Wii erbij. Misschien wil je overstappen van een pre-paid naar een abonnement, misschien loopt je huidige abonnement af en wil je verder onderzoeken wat er is voordat je automatisch je oude abonnement verlengt. Met een gratis cadeau is het mogelijk meer uit je deal te halen.

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

De Nintendo Wii

De Wii was de eerste spelcomputer waar je bewegingen moest maken om een game te spelen. Dat was weer eens wat anders dan alleen knopjes induwen. Het voegde een hele nieuwe dimensie toe aan het gamen. Het idee is door de andere grote producenten overgenomen. Ondanks de nieuwe ontwikkelingen in de wereld van het gamen is de Nintendo Wii nog altijd leuk om te doen. Je kunt nu zelfs een speciaal pakket uitgebracht van de Mario Kart, ter ere van het 25-jarig jubileum van dit spel. Bij sommige telefoon abonnementen met een gratis Wii zit dat pakket erbij. Eindeloos genieten van Mario Kart zoals mensen dat al 25 jaar doen. Dan kunnen je kinderen ook kennis maken met dit klassieke spel. Wedden dat ze even verslaafd worden als de generatie van toen?

Aan jou de keus

De vraag is wat jij wilt. Een nieuw telefoon abonnement is nodig, anders keek je waarschijnlijk niet op deze site. Maar wat wil je erbij? Een mooie smartphone of een Nintendo Wii? De abonnementen met de Wii zijn niet zo duur als je zou verwachten. Je kunt ze al voor minder dan 20 euro per maand krijgen. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten. Kijk op de deals die op deze pagina staan en maak je keus.

Nintendo gerelateerd nieuws

Update Nintendo Switch maakt vrienden vinden makkelijker

Versie 3.0 van de Switch-software zorgt er ook voor dat gebruikers een notificatie ontvangen als een vriend online komt, meldt Eurogamer. Daarnaast is het dankzij de update mogelijk om controllers te vinden die in de buurt liggen, door de controllers te laten vibreren. De Switch biedt nog steeds geen ondersteuning voor Bluetooth-koptelefoons en ook cloud-support voor opgeslagen games ontbreekt nog. Netflix- en YouTube-apps ontbreken vooralsnog eveneens. Bij de presentatie van de... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Super Mario Odyssey krijgt co-op waarbij tweede speler Mario's pet kan besturen

Super Mario Odyssey, een komende game voor de Nintendo Switch die dinsdag door Nintendo op de E3-gamebeurs werd gepresenteerd, heeft de mogelijkheid voor een tweede speler om in een lokale co-opmodus de pet van Mario te besturen. Lees meer op: Tweakers.net »

Super Mario Odyssey: Nintendo's volgende klapper

Nintendo lijkt met Super Mario Odyssey op weg naar een nieuw kassucces. Jan speelde op de gamebeurs E3 deze week al met de game en vertelt je zijn ervaringen in onderstaande video. De game is trouwens ook met z'n twee?n is te spelen. Jan stuitte in LA ook op Charles Martinet, de stem van Mario en veel andere bekende Nintendo-personages. Lets-a-go! Geen video missen? Subscribe op ons Youtube-kanaal of like ons op Facebook Jan Meijroos Eerste Indruk Kleine... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »