Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

De meest interactieve console van het moment? Dat is de Nintendo Wii – ook te verkrijgen bij een abonnement! Geen enkele console is zo interactief als de Nintendo Wii, bij geen enkele console moet je zoveel bewegen als bij de Wii! De Wii combineert een geavanceerde controller met sportieve games. Je zult bijvoorbeeld je controller als tennisracket moeten gebruiken, of als rugby knuppel als je een van de 5 sports-pack games speelt.

Telecom Aanbiedingen heeft een lijst met webshops welke een gratis Nintendo Wii bij een abonnement weggeven, voor je opgesteld. De meest prijstechnisch interessante aanbiedingen op een rijtje!

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

Nintendo gerelateerd nieuws

Sidescroller Mighty No. 9 komt eind juni uit

Het spel Mighty No. 9 van Kejji Inafune komt 21 juni 2016 uit in Noord-Amerika en Azi?. Op 24 juni kan ook de rest van de wereld genieten van de lang uitgestelde sidescroller. De versies voor de PlayStation Vita en Nintendo 3DS volgen later. Lees meer op: Tweakers.net »

Nintendo NX komt wereldwijd uit in maart 2017

De Nintendo NX komt uit in maart van 2017. De releasedatum van het nieuwe gamingplatform van de bekende Japanse console- en gamemaker is bekendgemaakt in een bespreking van de jaarcijfers. Verdere details over de NX zijn er nog niet en het apparaat zal ook niet getoond worden op E3 2016. Lees meer op: Tweakers.net »

Nintendo en Humble Bundle bieden gamebundel voor 3DS en Wii U aan

Humble Bundle en Nintendo brengen in samenwerking voor de tweede keer een gamebundel uit, die te koop is voor een bedrag naar keuze. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is voor het eerst dat Europese gamers de Nintendo Humble Bundle kunnen kopen. Lees meer op: Tweakers.net »