Gratis Nintendo Wii met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Nintendo WII

Wie kent Mario niet, de loodgieter met zijn rode pet en blauwe overall, die in heel veel spelletjes van Nintendo zit. De Nintendo Wii is één van de mogelijkheden om van Mario te genieten. Jij hebt de mogelijkheid om gratis zo’n Nintendo Wii te pakken te krijgen, als je een telefoon abonnement neemt met een gratis Wii erbij. Misschien wil je overstappen van een pre-paid naar een abonnement, misschien loopt je huidige abonnement af en wil je verder onderzoeken wat er is voordat je automatisch je oude abonnement verlengt. Met een gratis cadeau is het mogelijk meer uit je deal te halen.

Gratis Wii + Mario Kart en Steering Wheel actie via BestelMaar: € 17,25 per maand

BestelMaar heeft een voordelige actie voor een gratis Wii bij een nieuw 2-jarig € 17,25 Vodafone abonnement. Dit abonnement is natuurlijk ook gecombineerd met een gratis telefoon.
Daarnaast krijg je gratis: Mario Kart Wii en Steering Wheel en een Nokia Telefoon! Een compleet Nintendo WII pakket dus!

Bekijk deze aanbieding

Gratis Nintendo WII 25th Anniversary Mario Kart Pack

Speciaal ter gelegenheid van de 25e verjaardag van Mario is er een speciaal Verjaardags pakket van Mario Kart uitgebracht. In dit pakket zit een racestuur en natuurlijk Mario Kart. Dit pakket krijg je al gratis bij een € 22,50 abonnement, en je betaald nu de eerste 12 maand slechts € 15,50 per maand

Bekijk deze aanbieding

De Nintendo Wii

De Wii was de eerste spelcomputer waar je bewegingen moest maken om een game te spelen. Dat was weer eens wat anders dan alleen knopjes induwen. Het voegde een hele nieuwe dimensie toe aan het gamen. Het idee is door de andere grote producenten overgenomen. Ondanks de nieuwe ontwikkelingen in de wereld van het gamen is de Nintendo Wii nog altijd leuk om te doen. Je kunt nu zelfs een speciaal pakket uitgebracht van de Mario Kart, ter ere van het 25-jarig jubileum van dit spel. Bij sommige telefoon abonnementen met een gratis Wii zit dat pakket erbij. Eindeloos genieten van Mario Kart zoals mensen dat al 25 jaar doen. Dan kunnen je kinderen ook kennis maken met dit klassieke spel. Wedden dat ze even verslaafd worden als de generatie van toen?

Aan jou de keus

De vraag is wat jij wilt. Een nieuw telefoon abonnement is nodig, anders keek je waarschijnlijk niet op deze site. Maar wat wil je erbij? Een mooie smartphone of een Nintendo Wii? De abonnementen met de Wii zijn niet zo duur als je zou verwachten. Je kunt ze al voor minder dan 20 euro per maand krijgen. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten. Kijk op de deals die op deze pagina staan en maak je keus.

Nintendo gerelateerd nieuws

'Nintendo NX gaat 299 dollar kosten en richt zich op 1080p60-gameplay'

De standaard-editie van de Nintendo NX gaat 299 dollar kosten en Nintendo zorgt dat de console in staat is om gameplaybeelden in 1080p met 60fps weer te geven. Dat zijn althans de beweringen van een anonieme werknemer van een grote Amerikaanse winkelketen. Lees meer op: Tweakers.net »

'Nintendo NX kost 300 dollar en krijgt direct Mario-game'

Dat schrijft Reddit-gebruiker FlapSnapple. Het bericht zou zijn gecontroleerd door beheerders van Reddit, die stellen dat de bron bij een grote winkelketen werkt. De Nintendo NX zou op de markt komen voor een bedrag van 299,99 dollar. Er zou ook een bundelversie die 100 dollar meer kost komen, maar het is niet bekend wat daar precies in zit. Als de console wordt uitgebracht, zijn er waarschijnlijk direct vier games beschikbaar, waaronder een Mario-game.  Volgens het bericht worden de... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Nintendo Classic Mini vanaf 11 november te koop

De mini-uitvoering van het Nintendo Entertainment System ziet er precies zo uit als het origineel dat in 1986 op de Europese markt verscheen. Het systeem wordt geleverd met ??n ‘originele’ NES-controller. Zelfde formaat, zelfde knoppen maar ook te gebruiken op de Wii U. Multiplayer-games kunnen uiteraard met een tweede controller worden gespeeld. Dat kan zowel zo’n nieuw NES-model zijn, als een Wii U-controller. Op de Classic Mini staan 30 klassieke games, waaronder bekende... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »