Gratis Xbox One met telefoon abonnement

Gratis Xbox One met telefoon abonnement
4.67 (93.33%) 6 votes

Gratis Xbox One

Als je huidige telefoon abonnement binnenkort afloopt, moet je nadenken over een nieuw abonnement met een nieuw toestel. Wil je ontzettend graag de nieuwste smartphone? Of is een iets mindere ook goed? Het is bij de laatste optie dat je bij een aantal providers kunt kiezen voor de Xbox One. Dan hoef je niet meer te sparen voor deze spelcomputer. Alles in één keer geregeld. Bij het telefoon abonnement zit toch al een nieuwe smartphone met veel nieuwe snufjes en verbeteringen. Over het algemeen ga je er toch al op vooruit. Als je een betere of snellere telefoon kunt combineren met een verbetering van je gamecomputer, dan word je er twee keer beter van. Een mooi vooruitzicht, vooral omdat de Xbox One gratis is. Het enige dat jij hoeft te doen is “ja” te zeggen op dit aanbod.

De Xbox One gratis cadeau!

Ritel is een telecomaanbieder die de Xbox One aanbiedt. Je kan nu een Vodafone abonnement afsluiten met een een gratis Xbox one. Je krijgt dus deze spelcomputer gratis, dus gratis Fifa-en en andere spelletjes spelen. Wij zeggen; doen!

Bekijk deze aanbieding

Een mooie combinatie

De Xbox One is de prachtige opvolger van de Xbox 360, die zich uitstekend kan meten met de Wii-U of de PlayStation 4. Een prima spelcomputer met een opslagruimte van 500 GB of 1 TB. Daar kun je heel wat spellen op kwijt. Als je er Xbox Live bij neemt, kun je altijd met je vrienden spelen, waar ze zich ook bevinden. Ook je oude spellen van de 360 kun je op de Xbox One blijven spelen. Het aantal spellen dat je kunt spelen wordt steeds uitgebreider en geavanceerder. Er zijn een heel aantal games bij die je ook op Windows 10 kunt zetten. Een fantastische spelcomputer, die echter wel een paar honderd euro kost. Maar er is een andere oplossing om in bezit te komen van deze nieuwe beleving van gamen: bij sommige telefoon abonnementen kun je gratis een Xbox One krijgen. Telecomaanbiedingen heeft ze op een rij gezet, zodat jij binnenkort zowel een nieuwe telefoon als een Xbox One in handen krijgt. Dat is dubbel genieten voor één prijs.

Xbox gerelateerd nieuws

Gerucht: Microsoft brengt in 2019 Xbox One-console uit zonder schijflade

Microsoft brengt naar verluidt volgend jaar een ge?pdatet console uit die geen disc drive meer heeft. Het zou gaan om een Xbox One van de huidige generatie; de toekomstige Xbox van de nieuwe generatie wordt niet voor 2020 verwacht. Lees meer op: Tweakers.net »

Zombiesurvivalgame DayZ is vier miljoen keer verkocht

Terwijl het spel op Steam nog in de b?tafase zit is de pc-versie van zombiesurvivalgame DayZ al vier miljoen keer verkocht. Ontwikkelaar Bohemia Interactive laat verder weten dat op Black Friday, 23 november, een nieuwe previewversie voor de Xbox One verschijnt. Lees meer op: Tweakers.net »

Pc-versie van Sunset Overdrive komt uit

De pc-versie van Sunset Overdrive komt vrijdag uit. De game verschijnt in de Microsoft Store en op Steam. Het spel is gemaakt door Insomniac Games en kwam in 2014 uit voor de Xbox One. Er waren eerder al aanwijzingen voor de komst van de pc-versie. Lees meer op: Tweakers.net »