Gratis Xbox One met telefoon abonnement

Gratis Xbox One met telefoon abonnement
4.67 (93.33%) 6 votes

Gratis Xbox One

De Xbox fans hebben er ruime tijd op moeten wachten; een vervolg op hun favoriete spelcomputer. Nu is hij er eindelijk; de Xbox One. Deze krachtige spelcomputer, met maarliefst 8GB geheugen, moet het opnemen met onderandere de Playstation 4. Of de Xbox One dit gaat winnen? De “oude” Xbox fans denken van wel!

Natuurlijk is zo’n nieuwe gameconsole hartstikke leuk, maarja vaak passen dit soort uitgaven niet binnen je budget. Daarom hebben wij ook voor de Xbox One de beste deals gevonden om het Gratis te krijgen. Mag je jouw telefoonabonnement binnenkort verlengen of vernieuwen? Dan hebben we goed nieuws voor je; met onderstaande deals krijg je de Xbox One Gratis

De Xbox One gratis cadeau!

Ritel is een telecomaanbieder die de Xbox One aanbiedt. Je kan nu een Vodafone abonnement afsluiten met een een gratis Xbox one. Je krijgt dus deze spelcomputer gratis, dus gratis Fifa-en en andere spelletjes spelen. Wij zeggen; doen!

Bekijk deze aanbieding

Xbox gerelateerd nieuws

Microsoft komt met Xbox Game Pass-abonnementsdienst op Xbox One

Microsoft introduceert een nieuwe abonnementsdienst voor de Xbox One. Met Xbox Game Pass biedt het toegang tot 'meer dan honderd' games. Het gaat zowel om Xbox One-games als om Xbox 360-games via backward compatibility. De dienst komt in de lente beschikbaar. Lees meer op: Tweakers.net »

Microsoft komt met Twitch-concurrent op Xbox One

Microsoft heeft een eerste versie uitgebracht van Beam, een applicatie waarmee het mogelijk is om gamebeelden te streamen zodat anderen mee kunnen kijken. Daarmee gaat het bedrijf de concurrentie aan met Twitch, dat door veel gamers wordt gebruikt. Lees meer op: Tweakers.net »

Cities: Skylines komt dit voorjaar naar Xbox One

Paradox Interactive heeft bekendgemaakt dat de Xbox One-versie van Cities: Skylines in het voorjaar uitkomt. Een releasedatum voor de stadssimulatiegame die in 2015 voor de pc verscheen is nog niet bekendgemaakt. Lees meer op: Tweakers.net »