Gratis Xbox One met telefoon abonnement

Gratis Xbox One met telefoon abonnement
4.67 (93.33%) 6 votes

Gratis Xbox One

Als je huidige telefoon abonnement binnenkort afloopt, moet je nadenken over een nieuw abonnement met een nieuw toestel. Wil je ontzettend graag de nieuwste smartphone? Of is een iets mindere ook goed? Het is bij de laatste optie dat je bij een aantal providers kunt kiezen voor de Xbox One. Dan hoef je niet meer te sparen voor deze spelcomputer. Alles in één keer geregeld. Bij het telefoon abonnement zit toch al een nieuwe smartphone met veel nieuwe snufjes en verbeteringen. Over het algemeen ga je er toch al op vooruit. Als je een betere of snellere telefoon kunt combineren met een verbetering van je gamecomputer, dan word je er twee keer beter van. Een mooi vooruitzicht, vooral omdat de Xbox One gratis is. Het enige dat jij hoeft te doen is “ja” te zeggen op dit aanbod.

De Xbox One gratis cadeau!

Ritel is een telecomaanbieder die de Xbox One aanbiedt. Je kan nu een Vodafone abonnement afsluiten met een een gratis Xbox one. Je krijgt dus deze spelcomputer gratis, dus gratis Fifa-en en andere spelletjes spelen. Wij zeggen; doen!

Bekijk deze aanbieding

Een mooie combinatie

De Xbox One is de prachtige opvolger van de Xbox 360, die zich uitstekend kan meten met de Wii-U of de PlayStation 4. Een prima spelcomputer met een opslagruimte van 500 GB of 1 TB. Daar kun je heel wat spellen op kwijt. Als je er Xbox Live bij neemt, kun je altijd met je vrienden spelen, waar ze zich ook bevinden. Ook je oude spellen van de 360 kun je op de Xbox One blijven spelen. Het aantal spellen dat je kunt spelen wordt steeds uitgebreider en geavanceerder. Er zijn een heel aantal games bij die je ook op Windows 10 kunt zetten. Een fantastische spelcomputer, die echter wel een paar honderd euro kost. Maar er is een andere oplossing om in bezit te komen van deze nieuwe beleving van gamen: bij sommige telefoon abonnementen kun je gratis een Xbox One krijgen. Telecomaanbiedingen heeft ze op een rij gezet, zodat jij binnenkort zowel een nieuwe telefoon als een Xbox One in handen krijgt. Dat is dubbel genieten voor één prijs.

Xbox gerelateerd nieuws

Game van de week: Gears of War 4

Hoe zat het ook alweer met Gears of War? Na drie delen ?n een prequel (Gears of War: Judgement) neemt ontwikkelstudio The Coalition het Gears-stokje over van Epic Games. Gears of War 4 is dus alweer de vijfde Gears-game. Naast Halo is Gears of War altijd een belangrijke serie geweest voor de Xbox. Shooters vormen een populair genre voor gamers en waar Halo de first-person-fans bedient, doet Gears of War dat voor de third-person-liefhebbers. In Gears of War 4 volgen we het verhaal... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Vlog: 20 jaar Tomb Raider, binnenkort ook in VR

De game Rise of the Tomb Raider verscheen een jaar geleden op de Xbox One en volgende week is er dan eindelijk ook voor de Playstation 4. De PS4-versie heeft een zombie-modus: je moet vechten tegen zombies in de nachtmerrie van Lara. De release valt samen met het twintig jaar bestaan van de Tomb Raider-serie. Dat werd deze week gevierd in de Supperclub Amsterdam. Jan Meijroos was er voor ons bij. We spraken met een Nederlandse game-ontwikkelaar die aan een VR-spel rond Tomb... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Microsoft brengt demo uit van ReCore voor Windows 10 en Xbox One

Microsoft heeft een trialversie van zijn onlangs uitgebrachte game ReCore voor Windows 10 en de Xbox One uitgebracht. In de gratis probeerversie kunnen gamers het eerste halfuur van de game spelen. De Play Anywhere-titel werkt zowel op de console als op de pc. Lees meer op: Tweakers.net »