Gratis Xbox One met telefoon abonnement

Gratis Xbox One met telefoon abonnement
4.67 (93.33%) 6 votes

Gratis Xbox One

Als je huidige telefoon abonnement binnenkort afloopt, moet je nadenken over een nieuw abonnement met een nieuw toestel. Wil je ontzettend graag de nieuwste smartphone? Of is een iets mindere ook goed? Het is bij de laatste optie dat je bij een aantal providers kunt kiezen voor de Xbox One. Dan hoef je niet meer te sparen voor deze spelcomputer. Alles in één keer geregeld. Bij het telefoon abonnement zit toch al een nieuwe smartphone met veel nieuwe snufjes en verbeteringen. Over het algemeen ga je er toch al op vooruit. Als je een betere of snellere telefoon kunt combineren met een verbetering van je gamecomputer, dan word je er twee keer beter van. Een mooi vooruitzicht, vooral omdat de Xbox One gratis is. Het enige dat jij hoeft te doen is “ja” te zeggen op dit aanbod.

De Xbox One gratis cadeau!

Ritel is een telecomaanbieder die de Xbox One aanbiedt. Je kan nu een Vodafone abonnement afsluiten met een een gratis Xbox one. Je krijgt dus deze spelcomputer gratis, dus gratis Fifa-en en andere spelletjes spelen. Wij zeggen; doen!

Bekijk deze aanbieding

Een mooie combinatie

De Xbox One is de prachtige opvolger van de Xbox 360, die zich uitstekend kan meten met de Wii-U of de PlayStation 4. Een prima spelcomputer met een opslagruimte van 500 GB of 1 TB. Daar kun je heel wat spellen op kwijt. Als je er Xbox Live bij neemt, kun je altijd met je vrienden spelen, waar ze zich ook bevinden. Ook je oude spellen van de 360 kun je op de Xbox One blijven spelen. Het aantal spellen dat je kunt spelen wordt steeds uitgebreider en geavanceerder. Er zijn een heel aantal games bij die je ook op Windows 10 kunt zetten. Een fantastische spelcomputer, die echter wel een paar honderd euro kost. Maar er is een andere oplossing om in bezit te komen van deze nieuwe beleving van gamen: bij sommige telefoon abonnementen kun je gratis een Xbox One krijgen. Telecomaanbiedingen heeft ze op een rij gezet, zodat jij binnenkort zowel een nieuwe telefoon als een Xbox One in handen krijgt. Dat is dubbel genieten voor één prijs.

Xbox gerelateerd nieuws

Stellaris-gameversie voor Xbox One en PS4 komt uit op 26 februari

De Zweedse game-uitgever Paradox Interactive laat weten dat het spel Stellaris: Console Edition op 26 februari uitkomt voor de Xbox One en de PlayStation 4. Stellaris is een bestaand strategiespel en deze Console Edition is speciaal aangepast voor besturing met controllers. Lees meer op: Tweakers.net »

Onderzoeker ontdekt zeroclick-rce-lek in veelgebruikte firmware voor wifichips

Een securityonderzoeker heeft een rce-kwetsbaarheid gevonden in de ThreadX-firmware, die volgens de ontwikkelaar in meer dan zes miljard apparaten gebruikt wordt, inclusief de wifichips van de Surface, Galaxy J1, Steam Link, PS4 en Xbox One. Een fix is onderweg. Lees meer op: Tweakers.net »

Vechtspel Power Rangers: Battle for the Grid komt in april uit

Hasbro, Lionsgate en nWay Inc. hebben Power Rangers: Battle for the Grid aangekondigd. Het vechtspel komt in april uit voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Er komt ook een Steam-versie uit, maar deze heeft nog geen concrete verschijningsdatum. Lees meer op: Tweakers.net »