Gratis XboX 360 met telefoon abonnement

Gratis XboX 360 met telefoon abonnement
5 (100%) 1 vote

Gratis Xbox 360

Hoewel de Xbox 360 al dateert uit 2005 is het nog steeds een formidabele spelcomputer. Misschien heb je die allang willen hebben. Dan is er nu de kans om er alsnog eentje te bemachtigen. Helemaal gratis. We hebben een aantal telefoon abonnementen opgezocht waar je de Xbox 360 voor niets er bij krijgt. In plaats van een dure smartphone met mogelijkheden die je toch niet allemaal gebruikt, kun je dan de 360 kiezen als cadeau. Je krijgt dan een goedkopere telefoon. Dat maakt niet uit, want bellen, internetten, foto’s maken en app’en kun je er toch wel mee. Als de modernste snufjes van de smartphone je niet zo veel uitmaken, kun je net zo goed de Xbox kiezen.

Xbox 360 250GB gratis

Liever een Gratis losse xbox 360?? Dat kan ook bij GSMStunts! Sluit nu een Vodafone abonnement, en krijg een Xbox 360 250 GB cadeau bij je abonnement, nu ook met Samsung 1080 telefoon!

Bekijk deze aanbieding

Meer informatie over de XboX 360
De Xbox 360 is ideaal voor het hele gezin. Door er vier controllers op aan te sluiten kun je gezellig samen gamen. De 360 was één van de eerste spelcomputers die draadloze controllers had. Je kunt dus allemaal op je eigen stoel in een hoek van de kamer zitten terwijl je toch samen bezig bent. Er zijn legio spellen uitgebracht, dus er zit altijd wel wat tussen wat je leuk vindt om te doen. In de loop van de tijd zijn er veel accessoires uitgebracht die de opties vergroten. De 360 gaat op die manier met de nieuwe ontwikkelingen mee. Bijkomend voordeel is dat de kinderen zich vermaken met de games, zodat jij rustig op je smartphone bezig kunt zijn. Dat is pas dubbel plezier. Als zij naar bed zijn of naar school, kun je zelf achter de consoler zitten om jouw favoriete game te spelen. Grijp daarom deze kans en kies voor een telefoon abonnement met een gratis Xbox 360, zodat jij en je kinderen een mooie tijd tegemoet gaan. Ze zullen je dankbaar zijn, daar kun je van op aan.

XboX gerelateerd nieuws

Gerucht: Microsoft brengt in 2019 Xbox One-console uit zonder schijflade

Microsoft brengt naar verluidt volgend jaar een ge?pdatet console uit die geen disc drive meer heeft. Het zou gaan om een Xbox One van de huidige generatie; de toekomstige Xbox van de nieuwe generatie wordt niet voor 2020 verwacht. Lees meer op: Tweakers.net »

Zombiesurvivalgame DayZ is vier miljoen keer verkocht

Terwijl het spel op Steam nog in de b?tafase zit is de pc-versie van zombiesurvivalgame DayZ al vier miljoen keer verkocht. Ontwikkelaar Bohemia Interactive laat verder weten dat op Black Friday, 23 november, een nieuwe previewversie voor de Xbox One verschijnt. Lees meer op: Tweakers.net »

Pc-versie van Sunset Overdrive komt uit

De pc-versie van Sunset Overdrive komt vrijdag uit. De game verschijnt in de Microsoft Store en op Steam. Het spel is gemaakt door Insomniac Games en kwam in 2014 uit voor de Xbox One. Er waren eerder al aanwijzingen voor de komst van de pc-versie. Lees meer op: Tweakers.net »