Gratis XboX 360 met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Xbox 360

Op zoek naar een gratis XboX 360 bij een gsm / telefoon abonnement? De XboX 360 is de nieuwste console van Microsoft, en staat garant voor geweldige HD graphics en een geweldige spelervaring door het implementeren van Dolby Digital in de voor de XboX 360 beschikbare games.

Er zijn een aantal webshops welke de XboX 360 gratis bij een telefoon abonnement aanbieden – en Telecom Aanbiedingen heeft ze voor je op een rij gezet!

Xbox 360 250GB gratis

Liever een Gratis losse xbox 360?? Dat kan ook bij GSMStunts! Sluit nu een Vodafone abonnement, en krijg een Xbox 360 250 GB cadeau bij je abonnement, nu ook met Samsung 1080 telefoon!

Bekijk deze aanbieding

Meer informatie over de XboX 360
Op zoek naar een XboX 360? Je kunt nu gratis een XboX 360 krijgen bij je telefoon abonnement! Hier wat meer informatie over een XboX 360. De XboX 360 beschikt over een op maat gemaakte Xenon processor, welke voor extreem mooie graphics zorgt. Van deze graphics kun je maximaal met 4 mensen tegelijkertijd genieten, want er kunnen 4 controllers tegelijkertijd worden aangesloten op 1 XboX 360. Natuurlijk kun je via multiplayer over het XboX 360 netwerk met meerdere mensen samen spelen!
Als je wilt kun je het uiterlijk van de XboX 360 zelf modificeren via zogenaamde ‘faceplates’, waardoor je XboX 360 een persoonlijker tintje krijgt. Ook zijn er diverse extra’s verkrijgbaar, zoals een headset. Tevens is het mogelijk om een XboX 360 op je TFT / PC monitor aan te sluiten, of natuurlijk via een reguliere HDMI / Component-HD / SCART op je TV.
De XboX 360 die je gratis bij een abonnement kunt krijgen beschikt over USB aansluitingen voor bijvoorbeeld je MP3-speler of externe harde schijf, om met behulp van je XboX 360 een muziek collectie af te spelen. De controller werkt zowel op een accu als op batterijen, en optioneel kun je een Play and Charge-kit krijgen, wat het mogelijk maakt non-stop gebruik te maken van je XboX 360.
Regelmatig wordt de XboX 360 firmware gratis ge�pdate, wat de mogelijkheden van je XboX 360 verder uitbreid. Ook biedt Microsoft optionele plugins voor het afspelen van media.

XboX gerelateerd nieuws

Vlog: Kan de Xbox One S wat terrein terugwinnen op Playstation?

In de Amsterdamse Kalverstraat kun je deze week als eerste Fifa 17 spelen. De nieuwe voetbalgame verschijnt op 29 september. Tegelijk kun je er ook aan de slag met de nieuwe versie van de Xbox One. Jan Meijroos praat je bij over de Xbox One S. Lukt het Microsoft met deze nieuwe, compacte versie om marktaandeel terug te winnen op het machtige Sony Playstation? Abonneer je op ons kanaal Jan Meijroos Eerste Indruk Kleine weergaveBreaking push notifications Tonen in... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Campo Santo stelt Xbox One-versie van Firewatch uit tot 30 september

Ontwikkelaar Campo Santo maakt bekend dat de Xbox One-versie van Firewatch in Europa is uitgesteld tot 30 september. In Noord-Amerika verscheen de Xbox One-versie eerder deze week volgens planning. De Windows-versie van de game verscheen in februari. Lees meer op: Tweakers.net »

Launchtrailer van Gears of War 4: drie weken te vroeg?

Video van de dag Schietspel Halo was het paradepaard van de originele Xbox. Gears of War was dat voor de Xbox 360. En voor de Xbox One is er niet per se een nieuwe franchise opgestaan die deze rol overneemt. In plaats daarvan grijpt Microsoft terug op bestaande successen en bewezen franchises: Halo, Forza Motorsport, Forza Horizon... en Gears of War. In Gears of War 4 volgen we het verhaal van JD Fenix, de zoon... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »