Gratis XboX 360 met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Xbox 360

Op zoek naar een gratis XboX 360 bij een gsm / telefoon abonnement? De XboX 360 is de nieuwste console van Microsoft, en staat garant voor geweldige HD graphics en een geweldige spelervaring door het implementeren van Dolby Digital in de voor de XboX 360 beschikbare games.

Er zijn een aantal webshops welke de XboX 360 gratis bij een telefoon abonnement aanbieden – en Telecom Aanbiedingen heeft ze voor je op een rij gezet!

Xbox 360 250GB gratis

Liever een Gratis losse xbox 360?? Dat kan ook bij GSMStunts! Sluit nu een Vodafone abonnement, en krijg een Xbox 360 250 GB cadeau bij je abonnement, nu ook met Samsung 1080 telefoon!

Bekijk deze aanbieding

Meer informatie over de XboX 360
Op zoek naar een XboX 360? Je kunt nu gratis een XboX 360 krijgen bij je telefoon abonnement! Hier wat meer informatie over een XboX 360. De XboX 360 beschikt over een op maat gemaakte Xenon processor, welke voor extreem mooie graphics zorgt. Van deze graphics kun je maximaal met 4 mensen tegelijkertijd genieten, want er kunnen 4 controllers tegelijkertijd worden aangesloten op 1 XboX 360. Natuurlijk kun je via multiplayer over het XboX 360 netwerk met meerdere mensen samen spelen!
Als je wilt kun je het uiterlijk van de XboX 360 zelf modificeren via zogenaamde ‘faceplates’, waardoor je XboX 360 een persoonlijker tintje krijgt. Ook zijn er diverse extra’s verkrijgbaar, zoals een headset. Tevens is het mogelijk om een XboX 360 op je TFT / PC monitor aan te sluiten, of natuurlijk via een reguliere HDMI / Component-HD / SCART op je TV.
De XboX 360 die je gratis bij een abonnement kunt krijgen beschikt over USB aansluitingen voor bijvoorbeeld je MP3-speler of externe harde schijf, om met behulp van je XboX 360 een muziek collectie af te spelen. De controller werkt zowel op een accu als op batterijen, en optioneel kun je een Play and Charge-kit krijgen, wat het mogelijk maakt non-stop gebruik te maken van je XboX 360.
Regelmatig wordt de XboX 360 firmware gratis ge�pdate, wat de mogelijkheden van je XboX 360 verder uitbreid. Ook biedt Microsoft optionele plugins voor het afspelen van media.

XboX gerelateerd nieuws

Gerucht: Rise of the Tomb Raider komt pas eind 2016 naar PS4

Rise of the Tomb Raider komt pas eind 2016 naar de PlayStation 4 en het spel zou dan tegen een gereduceerde prijs beschikbaar komen. Tot die tijd blijft het spel een exclusieve titel voor de Xbox One en Xbox 360. Dat claimt althans The Know op basis van een anonieme bron. Lees meer op: Tweakers.net »

PS4 en Xbox One krijgen grotere harde schijven

Zowel de PlayStation 4 als de Xbox One krijgt een nieuw model met een grotere harde schijf. Beide bedrijven maken kort na elkaar bekend dat gamers 1 TB interne opslagruimte kunnen benutten, wanneer ze de nieuwe spelcomputers kopen. Lees meer op: PcmWeb »

Xbox 360-games straks op Xbox One te spelen

Microsoft verrast vriend en vijand tijdens de E3-beurs door aan te kondigen dat de Xbox One straks ook Xbox 360-games kan afspelen. Gamers hoeven daardoor niet meer hun oude spelcomputer van zolder te halen, wanneer ze in een nostalgische bui zijn. Lees meer op: PcmWeb »