Gratis XboX 360 met telefoon abonnement

Gratis XboX 360 met telefoon abonnement
5 (100%) 1 vote

Gratis Xbox 360

Hoewel de Xbox 360 al dateert uit 2005 is het nog steeds een formidabele spelcomputer. Misschien heb je die allang willen hebben. Dan is er nu de kans om er alsnog eentje te bemachtigen. Helemaal gratis. We hebben een aantal telefoon abonnementen opgezocht waar je de Xbox 360 voor niets er bij krijgt. In plaats van een dure smartphone met mogelijkheden die je toch niet allemaal gebruikt, kun je dan de 360 kiezen als cadeau. Je krijgt dan een goedkopere telefoon. Dat maakt niet uit, want bellen, internetten, foto’s maken en app’en kun je er toch wel mee. Als de modernste snufjes van de smartphone je niet zo veel uitmaken, kun je net zo goed de Xbox kiezen.

Xbox 360 250GB gratis

Liever een Gratis losse xbox 360?? Dat kan ook bij GSMStunts! Sluit nu een Vodafone abonnement, en krijg een Xbox 360 250 GB cadeau bij je abonnement, nu ook met Samsung 1080 telefoon!

Bekijk deze aanbieding

Meer informatie over de XboX 360
De Xbox 360 is ideaal voor het hele gezin. Door er vier controllers op aan te sluiten kun je gezellig samen gamen. De 360 was één van de eerste spelcomputers die draadloze controllers had. Je kunt dus allemaal op je eigen stoel in een hoek van de kamer zitten terwijl je toch samen bezig bent. Er zijn legio spellen uitgebracht, dus er zit altijd wel wat tussen wat je leuk vindt om te doen. In de loop van de tijd zijn er veel accessoires uitgebracht die de opties vergroten. De 360 gaat op die manier met de nieuwe ontwikkelingen mee. Bijkomend voordeel is dat de kinderen zich vermaken met de games, zodat jij rustig op je smartphone bezig kunt zijn. Dat is pas dubbel plezier. Als zij naar bed zijn of naar school, kun je zelf achter de consoler zitten om jouw favoriete game te spelen. Grijp daarom deze kans en kies voor een telefoon abonnement met een gratis Xbox 360, zodat jij en je kinderen een mooie tijd tegemoet gaan. Ze zullen je dankbaar zijn, daar kun je van op aan.

XboX gerelateerd nieuws

Game van de week: Gears of War 4

Hoe zat het ook alweer met Gears of War? Na drie delen ?n een prequel (Gears of War: Judgement) neemt ontwikkelstudio The Coalition het Gears-stokje over van Epic Games. Gears of War 4 is dus alweer de vijfde Gears-game. Naast Halo is Gears of War altijd een belangrijke serie geweest voor de Xbox. Shooters vormen een populair genre voor gamers en waar Halo de first-person-fans bedient, doet Gears of War dat voor de third-person-liefhebbers. In Gears of War 4 volgen we het verhaal... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Vlog: 20 jaar Tomb Raider, binnenkort ook in VR

De game Rise of the Tomb Raider verscheen een jaar geleden op de Xbox One en volgende week is er dan eindelijk ook voor de Playstation 4. De PS4-versie heeft een zombie-modus: je moet vechten tegen zombies in de nachtmerrie van Lara. De release valt samen met het twintig jaar bestaan van de Tomb Raider-serie. Dat werd deze week gevierd in de Supperclub Amsterdam. Jan Meijroos was er voor ons bij. We spraken met een Nederlandse game-ontwikkelaar die aan een VR-spel rond Tomb... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Microsoft brengt demo uit van ReCore voor Windows 10 en Xbox One

Microsoft heeft een trialversie van zijn onlangs uitgebrachte game ReCore voor Windows 10 en de Xbox One uitgebracht. In de gratis probeerversie kunnen gamers het eerste halfuur van de game spelen. De Play Anywhere-titel werkt zowel op de console als op de pc. Lees meer op: Tweakers.net »