Gratis XboX 360 met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Xbox 360

Op zoek naar een gratis XboX 360 bij een gsm / telefoon abonnement? De XboX 360 is de nieuwste console van Microsoft, en staat garant voor geweldige HD graphics en een geweldige spelervaring door het implementeren van Dolby Digital in de voor de XboX 360 beschikbare games.

Er zijn een aantal webshops welke de XboX 360 gratis bij een telefoon abonnement aanbieden – en Telecom Aanbiedingen heeft ze voor je op een rij gezet!

Xbox 360 250GB gratis

Liever een Gratis losse xbox 360?? Dat kan ook bij GSMStunts! Sluit nu een Vodafone abonnement, en krijg een Xbox 360 250 GB cadeau bij je abonnement, nu ook met Samsung 1080 telefoon!

Bekijk deze aanbieding

Meer informatie over de XboX 360
Op zoek naar een XboX 360? Je kunt nu gratis een XboX 360 krijgen bij je telefoon abonnement! Hier wat meer informatie over een XboX 360. De XboX 360 beschikt over een op maat gemaakte Xenon processor, welke voor extreem mooie graphics zorgt. Van deze graphics kun je maximaal met 4 mensen tegelijkertijd genieten, want er kunnen 4 controllers tegelijkertijd worden aangesloten op 1 XboX 360. Natuurlijk kun je via multiplayer over het XboX 360 netwerk met meerdere mensen samen spelen!
Als je wilt kun je het uiterlijk van de XboX 360 zelf modificeren via zogenaamde ‘faceplates’, waardoor je XboX 360 een persoonlijker tintje krijgt. Ook zijn er diverse extra’s verkrijgbaar, zoals een headset. Tevens is het mogelijk om een XboX 360 op je TFT / PC monitor aan te sluiten, of natuurlijk via een reguliere HDMI / Component-HD / SCART op je TV.
De XboX 360 die je gratis bij een abonnement kunt krijgen beschikt over USB aansluitingen voor bijvoorbeeld je MP3-speler of externe harde schijf, om met behulp van je XboX 360 een muziek collectie af te spelen. De controller werkt zowel op een accu als op batterijen, en optioneel kun je een Play and Charge-kit krijgen, wat het mogelijk maakt non-stop gebruik te maken van je XboX 360.
Regelmatig wordt de XboX 360 firmware gratis ge�pdate, wat de mogelijkheden van je XboX 360 verder uitbreid. Ook biedt Microsoft optionele plugins voor het afspelen van media.

XboX gerelateerd nieuws

Game van de week: Gears of War 4

Hoe zat het ook alweer met Gears of War? Na drie delen ?n een prequel (Gears of War: Judgement) neemt ontwikkelstudio The Coalition het Gears-stokje over van Epic Games. Gears of War 4 is dus alweer de vijfde Gears-game. Naast Halo is Gears of War altijd een belangrijke serie geweest voor de Xbox. Shooters vormen een populair genre voor gamers en waar Halo de first-person-fans bedient, doet Gears of War dat voor de third-person-liefhebbers. In Gears of War 4 volgen we het verhaal... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Vlog: 20 jaar Tomb Raider, binnenkort ook in VR

De game Rise of the Tomb Raider verscheen een jaar geleden op de Xbox One en volgende week is er dan eindelijk ook voor de Playstation 4. De PS4-versie heeft een zombie-modus: je moet vechten tegen zombies in de nachtmerrie van Lara. De release valt samen met het twintig jaar bestaan van de Tomb Raider-serie. Dat werd deze week gevierd in de Supperclub Amsterdam. Jan Meijroos was er voor ons bij. We spraken met een Nederlandse game-ontwikkelaar die aan een VR-spel rond Tomb... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Microsoft brengt demo uit van ReCore voor Windows 10 en Xbox One

Microsoft heeft een trialversie van zijn onlangs uitgebrachte game ReCore voor Windows 10 en de Xbox One uitgebracht. In de gratis probeerversie kunnen gamers het eerste halfuur van de game spelen. De Play Anywhere-titel werkt zowel op de console als op de pc. Lees meer op: Tweakers.net »