Gratis Televisie met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis TV

Een Gratis TV bij een telefoon abonnement! De TV’s worden tegenwoordig steeds groter en scherper. Waar voorheen de Plasma tv de standaard was werd deze al snel ingehaald door de energiezuinigere en scherpere LCD televisies. Tegenwoordig wordt het grootste deel van de markt ingenomen door LED televisies. Deze tv’s zijn ultra dun en hebben haarscherp beeld en steeds mooier geluid. Ook zijn de TV’s in steeds groter formaat te krijgen tot wel 60 inch aan toe!

Wij hebben de beste deals voor u verzameld waarbij u een gratis televisie bij een telefoon abonnement krijgt. Hoe? Heel simpel, bij de volgende deals krijgt u in plaatst van de nieuwste telefoons een gratis tv cadeau. Vaak krijgt u er ook nog eens een (simpele) telefoon bij.

Opruiming: Gratis 102cm Full HD 3D Samsung TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 3D TV bij het afsluiten van een Tele2 abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Gratis 46 inch 3D FULL HD Led tv met abonnement

Dit is echt een absoulute topper. Bij Castle krijg je namelijk een gratis 3d LED TV van 46 inch cadeau bij je telefoon abonnement. Naast het feit dat deze tv een gigantisch beeld heeft en ook nog eens extreem scherp is heeft deze TV de mogelijkheid om 3d films te bekijken! Echt een top tv dus

Bekijk deze aanbieding

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Algebeld.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Televisie gerelateerd nieuws

Duurtest: Tot snel Robomow! (5)

De komende weken mag de Robomow zonder interventies, helemaal solo het gras kort houden. Lukt hem dat? Drie weken lang past er iemand op ons huis die de volgende instructies kreeg aangaande het grasmaaien: zet niets op het gazon, laat de grasmaaier met rust. Deze alleraardigste vriend zal de plantjes water geven, de televisie afstoffen en de deur 's nachts op slot draaien, maar de Robomow moet hij ongemoeid laten. Wij kijken vervolgens over drie weken hoe het gazon er bij staat.  Lees meer op: Bright.nl »

LG presenteert zijn goedkoopste oled-tv tot nu toe

LG heeft twee gekromde oled-tv's gepresenteerd. De EG910V heeft bij de release de laagste adviesprijs voor een oled-televisie tot nu toe. Het full-hd-model komt dit najaar in Europa uit voor een prijs van 2299 euro. Er is ook een model met 4k-resolutie. Lees meer op: Tweakers.net »

Amazon begint met videostreamen in hdr-formaat

Amazon Prime is de eerste dienst voor streaming video die beelden in hdr doorgeeft. De serie Mozart in the Jungle komt in dat formaat zonder verdere kosten beschikbaar voor abonnees die over een Samsung-televisie met hdr-ondersteuning beschikken. Lees meer op: Tweakers.net »