Gratis Televisie met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis TV

Een Gratis TV bij een telefoon abonnement! De TV’s worden tegenwoordig steeds groter en scherper. Waar voorheen de Plasma tv de standaard was werd deze al snel ingehaald door de energiezuinigere en scherpere LCD televisies. Tegenwoordig wordt het grootste deel van de markt ingenomen door LED televisies. Deze tv’s zijn ultra dun en hebben haarscherp beeld en steeds mooier geluid. Ook zijn de TV’s in steeds groter formaat te krijgen tot wel 60 inch aan toe!

Wij hebben de beste deals voor u verzameld waarbij u een gratis televisie bij een telefoon abonnement krijgt. Hoe? Heel simpel, bij de volgende deals krijgt u in plaatst van de nieuwste telefoons een gratis tv cadeau. Vaak krijgt u er ook nog eens een (simpele) telefoon bij.

Opruiming: Gratis 102cm Full HD 3D Samsung TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 3D TV bij het afsluiten van een Tele2 abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Gratis 46 inch 3D FULL HD Led tv met abonnement

Dit is echt een absoulute topper. Bij Castle krijg je namelijk een gratis 3d LED TV van 46 inch cadeau bij je telefoon abonnement. Naast het feit dat deze tv een gigantisch beeld heeft en ook nog eens extreem scherp is heeft deze TV de mogelijkheid om 3d films te bekijken! Echt een top tv dus

Bekijk deze aanbieding

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Algebeld.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Televisie gerelateerd nieuws

Case NPO: inspelen op ander kijkgedrag door relevantie en transparantie

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) maakt al meer dan 60 jaar radio en televisie en bereikt met haar programma?s wekelijks 85 procent van de Nederlandse bevolking. De rol van online neemt hierin steeds meer toe. Om online kijkers van relevante content te voorzien heeft NPO in de afgelopen periode een aantal slimme datatoepassingen ge?mplementeerd. Lees meer over: Case NPO: inspelen op ander kijkgedrag door relevantie en transparantie. Lees meer op: MarketingFacts.nl »

Waarom de strijd tussen Clinton & Trump niet zo spannend is [infographic]

Het televisiedebat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Hillary Clinton en Donald Trump was ook in de Nederlandse media de hele week ?trending?. “Who won?” Ach, journalisten maken de dingen graag spannend ? ook als ze dat eigenlijk?niet zijn. Een interactieve infographic op de Amerikaanse onderzoekswebsite Five Thirty Eight laat goed zien hoe het werkelijk zit. De […] Lees meer op: Frankwatching »

Verhaal van nieuwe tv-serie Vlucht HS13 ook verteld via Facebook Messenger

?Te gek om te horen dat Vlucht HS13 nu al zo veel fans heeft. We zijn nog niet eens begonnen met uitzenden!?, zegt Katja Schuurman in een wiebelig vlogje op Facebook. Toen de video afgelopen woensdag werd gepost, had de standaardpagina voor de nieuwe serie 'Vlucht HS13' al 43.000 likes. Dat is niet alleen vier dagen voordat de serie van start gaat op televisie, maar ook voordat het pas ?cht losgaat op het sociale netwerk met een interactieve verteltechniek. Een van de hoofdpersonen zal namelijk 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar zijn via Facebook Messenger. Lees meer over: Verhaal van nieuwe tv-serie Vlucht HS13 ook verteld via Facebook Messenger. Lees meer op: MarketingFacts.nl »