Gratis Televisie met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis TV

Een Gratis TV bij een telefoon abonnement! De TV’s worden tegenwoordig steeds groter en scherper. Waar voorheen de Plasma tv de standaard was werd deze al snel ingehaald door de energiezuinigere en scherpere LCD televisies. Tegenwoordig wordt het grootste deel van de markt ingenomen door LED televisies. Deze tv’s zijn ultra dun en hebben haarscherp beeld en steeds mooier geluid. Ook zijn de TV’s in steeds groter formaat te krijgen tot wel 60 inch aan toe!

Wij hebben de beste deals voor u verzameld waarbij u een gratis televisie bij een telefoon abonnement krijgt. Hoe? Heel simpel, bij de volgende deals krijgt u in plaatst van de nieuwste telefoons een gratis tv cadeau. Vaak krijgt u er ook nog eens een (simpele) telefoon bij.

Opruiming: Gratis 102cm Full HD 3D Samsung TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 3D TV bij het afsluiten van een Tele2 abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Gratis 46 inch 3D FULL HD Led tv met abonnement

Dit is echt een absoulute topper. Bij Castle krijg je namelijk een gratis 3d LED TV van 46 inch cadeau bij je telefoon abonnement. Naast het feit dat deze tv een gigantisch beeld heeft en ook nog eens extreem scherp is heeft deze TV de mogelijkheid om 3d films te bekijken! Echt een top tv dus

Bekijk deze aanbieding

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Algebeld.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Televisie gerelateerd nieuws

Nieuwe 3D-techiek voor bioscoop werkt zonder bril

Op televisies bestaat 3D al een tijdje zonder dat je een bril op hoeft, in de bioscoop ligt het wat ingewikkelder. Want hoe zorg je dat iedereen hetzelfde effect ziet, waar ze ook zitten? Wetenschappers van MIT CSAIL en het Weizmann Institute for Science in Israel hebben een oplossing. De uitvinding, simpelweg Cinema 3D genaamd, zorgt voor meerdere parallax barri?res dankzij lenzen en spiegels. Daarmee worden verschillende kijkhoeken gecre?erd voor de hele bioscoopzaal. Toch is het systeem... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Telenet verhoogt downloadlimieten en prijzen Play Sports

Netwerkaanbieder Telenet uit Belgi? verhoogt de downloadlimiet van zijn basisinternetabonnement Basic Internet. Daarnaast verhoogt het bedrijf de tarieven voor zijn optionele Play Sports-televisiepakket. Lees meer op: Tweakers.net »

Telenet verhoogt downloadlimieten en prijzen kabel-tv

Netwerkaanbieder Telenet uit Belgi? verhoogt de downloadlimiet van zijn basisinternetabonnement Basic Internet. Daarnaast verhoogt het bedrijf de tarieven voor zijn optionele Play Sports-televisiepakket. Lees meer op: Tweakers.net »