Gratis Televisie met telefoon abonnement

Gratis TV

Een Gratis TV bij een telefoon abonnement! De TV’s worden tegenwoordig steeds groter en scherper. Waar voorheen de Plasma tv de standaard was werd deze al snel ingehaald door de energiezuinigere en scherpere LCD televisies. Tegenwoordig wordt het grootste deel van de markt ingenomen door LED televisies. Deze tv’s zijn ultra dun en hebben haarscherp beeld en steeds mooier geluid. Ook zijn de TV’s in steeds groter formaat te krijgen tot wel 60 inch aan toe!

Wij hebben de beste deals voor u verzameld waarbij u een gratis televisie bij een telefoon abonnement krijgt. Hoe? Heel simpel, bij de volgende deals krijgt u in plaatst van de nieuwste telefoons een gratis tv cadeau. Vaak krijgt u er ook nog eens een (simpele) telefoon bij.

Opruiming: Gratis 102cm Full HD 3D Samsung TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 3D TV bij het afsluiten van een Tele2 abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Gratis 46 inch 3D FULL HD Led tv met abonnement

Dit is echt een absoulute topper. Bij Castle krijg je namelijk een gratis 3d LED TV van 46 inch cadeau bij je telefoon abonnement. Naast het feit dat deze tv een gigantisch beeld heeft en ook nog eens extreem scherp is heeft deze TV de mogelijkheid om 3d films te bekijken! Echt een top tv dus

Bekijk deze aanbieding

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Algebeld.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Televisie gerelateerd nieuws

Online Tuesday #46.2: Hoe online TV versterkt

Het nieuwe seizoen van Online Tuesday gaat weer van start. En daarmee ook het nieuwe televisieseizoen (dat kan geen toeval zijn...). In de afgelopen jaren hebben televisiemakers en hun partners veel energie en budget ingezet om de televisie-ervaring te versterken via 'online'. Lees meer over: Online Tuesday #46.2: Hoe online TV versterkt. Lees meer op: MarketingFacts.nl »

UPC voert prijsverhoging door voor deel klanten

UPC voert per oktober voor een onbekend deel van zijn klanten een prijsverhoging van 1 ? 2 euro per maand door. Het gaat om klanten met een alles-in-1-bundel of een bundel met internet en televisie. Niet alle klanten krijgen echter met de prijsverhoging te maken. Lees meer op: Tweakers.net »

Groei in inkomsten tv-reclame zet door

Adverteerders hebben in de eerste helft van dit jaar meer uitgegeven aan televisiereclame dan in de dezelfde periode vorig jaar. In totaal gaven ze 476 miljoen euro uit, een stijging van 6,7 procent.? Lees meer op: Nu.nl - Economie »