Jouw bron voor een gratis wii, gratis ps3 of gratis xbox 360 - Telecom Aanbiedingen

"Een gratis cadeau bij je GSM abonnement"

Gratis TV met telefoon abonnement

Een Gratis TV bij een telefoon abonnement! De TV's worden tegenwoordig steeds groter en scherper. Waar voorheen de Plasma tv de standaard was werd deze al snel ingehaald door de energiezuinigere en scherpere LCD televisies. Tegenwoordig wordt het grootste deel van de markt ingenomen door LED televisies. Deze tv's zijn ultra dun en hebben haarscherp beeld en steeds mooier geluid. Ook zijn de TV's in steeds groter formaat te krijgen tot wel 60 inch aan toe!

Gratis LCD TV

Wij hebben de beste deals voor u verzameld waarbij u een gratis televisie bij een telefoon abonnement krijgt. Hoe? Heel simpel, bij de volgende deals krijgt u in plaatst van de nieuwste telefoons een gratis tv cadeau. Vaak krijgt u er ook nog eens een (simpele) telefoon bij.

Opruiming: Gratis 102cm Full HD 3D Samsung TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo'n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 3D TV bij het afsluiten van een Tele2 abonnement van slechts € 32,75 per maand!


Gratis 46 inch 3D FULL HD Led tv met abonnement

Dit is echt een absoulute topper. Bij Castle krijg je namelijk een gratis 3d LED TV van 46 inch cadeau bij je telefoon abonnement. Naast het feit dat deze tv een gigantisch beeld heeft en ook nog eens extreem scherp is heeft deze TV de mogelijkheid om 3d films te bekijken! Echt een top tv dus


Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV's

Algebeld.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv's welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv's met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze nieteens allemaal kunnen beschrijven.

Krijg een gratis TV bij een telefoon abonnement

TIP: Door ons geselecteerde aanbieding voor een TV met abonnement!

Bij de volgende aangegeven shops kun je zelf een aanbieding samenstellen met een TV + abonnement! Neem dus snel een kijkje bij een van deze winkels:

TV gerelateerd nieuws

13 February 2014 - Loewe gaat zich meer op instap-tv's richten en komt met curved-uhdtv

Loewe gaat zich meer op instaptelevisies richten en komt behalve met nieuwe entry-modellen ook met premium-entry-modellen. Daarnaast komt het bedrijf later dit jaar met uhdtv's, waaronder een model met een gebogen scherm.
Lees meer op Tweakers.net

07 January 2014 - LG toont 77" oled-televisie met verstelbare kromming

LG heeft op de CES in Las Vegas vijf nieuwe oled-televisies laten zien met gebogen scherm. Het gaat om een nieuwe versie van het 55" full hd-model en om drie nieuwe uhd-modellen. Daarnaast toonde LG een 77" oled-uhdtv met verstelbare kromming van het scherm.
Lees meer op Tweakers.net

06 January 2014 - Sharp kondigt hdtv met 16 miljoen subpixels aan als uhd-alternatief

Sharp heeft tijdens de CES nieuwe tv's in de Aquos HD-, Quattron- en 4K-lijn gepresenteerd. Daarnaast komt de fabrikant met Quattron+-lijn, die over meer subpixels dan reguliere hdtv's beschikt en daarmee een positie tussen die tv's en uhd-modellen moet innemen.
Lees meer op Tweakers.net

Specificaties Samsung LE32A330 LCD TV

TV met abonnement