Gratis Televisie met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis TV

Een Gratis TV bij een telefoon abonnement! De TV’s worden tegenwoordig steeds groter en scherper. Waar voorheen de Plasma tv de standaard was werd deze al snel ingehaald door de energiezuinigere en scherpere LCD televisies. Tegenwoordig wordt het grootste deel van de markt ingenomen door LED televisies. Deze tv’s zijn ultra dun en hebben haarscherp beeld en steeds mooier geluid. Ook zijn de TV’s in steeds groter formaat te krijgen tot wel 60 inch aan toe!

Wij hebben de beste deals voor u verzameld waarbij u een gratis televisie bij een telefoon abonnement krijgt. Hoe? Heel simpel, bij de volgende deals krijgt u in plaatst van de nieuwste telefoons een gratis tv cadeau. Vaak krijgt u er ook nog eens een (simpele) telefoon bij.

Opruiming: Gratis 102cm Full HD 3D Samsung TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 3D TV bij het afsluiten van een Tele2 abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Gratis 46 inch 3D FULL HD Led tv met abonnement

Dit is echt een absoulute topper. Bij Castle krijg je namelijk een gratis 3d LED TV van 46 inch cadeau bij je telefoon abonnement. Naast het feit dat deze tv een gigantisch beeld heeft en ook nog eens extreem scherp is heeft deze TV de mogelijkheid om 3d films te bekijken! Echt een top tv dus

Bekijk deze aanbieding

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Algebeld.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Televisie gerelateerd nieuws

KPN verhoogt prijzen en komt met erotische zender in basispakket

KPN brengt per 1 juli een aantal wijzigingen aan in zijn abonnementen voor internet, televisie en bellen. Zo voegt het bedrijf de erotische zender PassieLight aan het basispakket toe en en verhoogt het bedrijf onder meer de prijs van Interactieve TV, Internet en Bellen met 2,50 euro per maand. Lees meer op: Tweakers.net »

Windows 10 verpest het weer

Upgrade-scherm dringt zich op aan weervrouw op live televisie. Lees meer op: WebWereld »

Windows 10 verstoort nieuwsuitzending

HALLO WINDOWS 10 HIER, WIL JE UPDATEN???? De weervrouw van het Amerikaanse KCCI 8 News kreeg een opvallende melding beeld te zien: of ze even wilden updaten naar Windows 10. "Microsoft raadt Windows 10 aan. Wat moet ik doen", grapt ze live op televisie. Het is de befaamde Windows 10-updatemelding, die te pas en te onpas in beeld verschijnt. Windows-gebruikers die nog niet naar het gratis Windows 10 hebben ge?pdatet,... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »