Gratis Televisie met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis TV

Een Gratis TV bij een telefoon abonnement! De TV’s worden tegenwoordig steeds groter en scherper. Waar voorheen de Plasma tv de standaard was werd deze al snel ingehaald door de energiezuinigere en scherpere LCD televisies. Tegenwoordig wordt het grootste deel van de markt ingenomen door LED televisies. Deze tv’s zijn ultra dun en hebben haarscherp beeld en steeds mooier geluid. Ook zijn de TV’s in steeds groter formaat te krijgen tot wel 60 inch aan toe!

Wij hebben de beste deals voor u verzameld waarbij u een gratis televisie bij een telefoon abonnement krijgt. Hoe? Heel simpel, bij de volgende deals krijgt u in plaatst van de nieuwste telefoons een gratis tv cadeau. Vaak krijgt u er ook nog eens een (simpele) telefoon bij.

Opruiming: Gratis 102cm Full HD 3D Samsung TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 3D TV bij het afsluiten van een Tele2 abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Gratis 46 inch 3D FULL HD Led tv met abonnement

Dit is echt een absoulute topper. Bij Castle krijg je namelijk een gratis 3d LED TV van 46 inch cadeau bij je telefoon abonnement. Naast het feit dat deze tv een gigantisch beeld heeft en ook nog eens extreem scherp is heeft deze TV de mogelijkheid om 3d films te bekijken! Echt een top tv dus

Bekijk deze aanbieding

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Algebeld.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Televisie gerelateerd nieuws

Samsung doet Volkswagentje: sjoemelt met energieverbruik tv's

Na Volkswagen moet ook Samsung door het stof: het bedrijf zou sjoemelen met het energieverbruik van zijn televisies.Dat blijkt uit onderzoek van The Guardian en onderzoeksgroep Compliantv, waarvan laatstgenoemde wordt gefinancierd door Europa. Samsung-televisies blijken een stuk minder energiezuinig dan Samsung adverteert. De Europese Commissie gaat de beschuldigingen van Compliantv onderzoeken. Motion lightingTv's van Samsung worden voorzien van een zogeheten motion lighting-feature, waarmee de helderheid van het scherm wordt aangepast op basis van hetgeen dat op het beeld verschijnt. Door deze feature kan het energieverbruik worden verminderd. Lees meer op: Bright.nl »

Derk Nijssen (Xite): ?Een echt persoonlijke tv-zender heeft technologie en curatie nodig?

Xite is een pionier wat betreft on-demand-video?s op televisie. Het bedrijf, dat al ruim 7 jaar aan de weg timmert, lanceerde onlangs een app waarmee kijkers eenvoudig op de televisie een persoonlijke videoplaylist voorgeschoteld kunnen krijgen. De app wordt geplaatst tussen de reguliere televisiekanalen. ?Dat ziet er in eerste instantie uit als een zender zoals alle andere, maar uiteindelijk is het iets waarmee je kunt communiceren via de afstandsbediening. Juist door die interactie met de kijker bouwen wij, zonder dat de kijker daar heel veel moeite voor hoeft te doen of dat direct door heeft, een persoonlijke televisiezender. En dat is uniek?, aldus CEO Derk Nijssen.  Lees meer over: Derk Nijssen (Xite): ?Een echt persoonlijke tv-zender heeft technologie en curatie nodig?. Lees meer op: MarketingFacts.nl »

8 procent Nederlanders wil tv-abonnement opzeggen, en jij?

Gaan we nu ook in Nederland eindelijk ons tv-abonnement de deur uitdoen? In de Verenigde Staten is het al zover. Daar hebben miljoenen zogeheten 'cord cutters' (kabelknippers) besloten om hun, vaak dure televisie-abonnement op te zeggen. Zij hebben genoeg aan een internetabonnement, eventueel aangevuld met videodiensten als Netflix, Hulu en HBO Go. Lees meer op: Bright.nl »