Gratis Televisie met telefoon abonnement

Gratis Televisie met telefoon abonnement
4.5 (90%) 2 votes

Gratis TV

Als je op zoek bent naar een gunstig telefoon abonnement, kijk je natuurlijk naar de laagste prijzen. Maar bij sommige deals kun je een gratis LCD televisie krijgen. Misschien zelfs wel een LED tv. Dat is een aantrekkelijk aanbod. Dan heb je naast een leuke smartphone ook een extra televisie in huis. Die kun je mooi op je slaapkamer zetten of in de camper. Bij enkele aanbiedingen is de tv zo groot dat hij in de huiskamer ook goede sier maakt. Het scheelt bovendien een fors bedrag in de aanschaf. In veel gevallen moet je toch al op zoek naar een nieuw telefoon abonnement, bijvoorbeeld als je huidige abonnement bijna is afgelopen. Als je nog een nieuwe of extra televisie kunt gebruiken, ben je in één keer klaar met zo’n gratis cadeau erbij. Dan hoef je zelf niet meer op zoek te gaan.

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Ritel.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis 49 inch(!!) 4k Smart TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 4k TV bij het afsluiten van een Vodaf abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Op zoek naar andere deals?

We zijn fan van deze webshops voor de beste deals!

Algebeld.nl

PhoneShop

Ritel.nl

LCD en LED Televisie

Naast de toestellen met plasma schermen kun je nu televisies kopen met LCD of LED. Met een plat beeldscherm neemt deze niet zoveel ruimte in. Hij kan bijvoorbeeld aan de muur worden gehangen. De kwaliteit van het beeld is scherp. Het geluid wordt in de toestellen zit wordt steeds beter. Hij gebruikt minder energie dan de tv met plasmascherm. Dat is goed voor het milieu. Als de aanbieding een LED tv is, dan is ben je nog zuiniger bezig. De LED is ook beter kwa kleurechtheid. Als je zo’n soort televisie kunt krijgen van je telefoonaanbieder dan sla je daarmee een goede slag. Op z’n minst is het de moeite van het overdenken waard. De smartphone die je dan meekrijgt is dan vaak wel van wat mindere kwaliteit, maar alle standaard mogelijkheden zitten er toch wel op. Niemand zal je tegenhouden als je voor een luxe smartphone gaat, maar de vraag is of je gebruik gaat maken van alle moderne snufjes die daar op zitten. Zo niet, dan is het de overweging waard om toch voor die tv te gaan. Bedenk daarbij dat de televisie niet hoeft te worden ingeleverd aan het einde van het telefoon abonnement. Daar kun je nog heel lang plezier van hebben.

Televisie gerelateerd nieuws

Bedrijf ontwikkelt systeem voor surround sound met bluetoothspeakers

Een Franse start-up genaamd Tempow heeft een systeem ge?ntroduceerd waarmee meerdere bluetoothspeakers aan een televisie gekoppeld kunnen worden voor een surroundsoundinstallatie. Het systeem moet met alle bluetoothspeakers werken. Lees meer op: Tweakers.net »

Waarom Disney?s nieuwste overname het einde van Netflix betekent

Disney wil film- en televisiemaatschappij FOX ? bekend van The Simpsons, The X-Files en X-Men ? overnemen en kreeg hiervoor afgelopen week toestemming van de Amerikaanse mededingingsautoriteiten. Kabelaar Comcast zal naar verwachting nog een tegenbod uitbrengen. Beide bedrijven zijn al meer dan een half jaar verwikkeld in een keiharde biedingsstrijd om FOX, waarbij de teller inmiddels op 71 miljard dollar staat. Ondertussen kreeg de grootste telco van Amerika, AT&T, na twee jaar wachten groen licht van de kartelwaakhonden om mediaconcern TimeWarner over te nemen voor 81 miljard dollar. Kortom, er is een flinke consolidatie gaande in medialand, waarbij conglomeraten ontstaan die zowel onmisbare content bezitten (tv-zenders, tv-programma?s, film, muziek) als grote belangen hebben in de distributie ervan. Dat is slecht nieuws voor consumenten. En voor Netflix. Lees meer over: Waarom Disney?s nieuwste overname het einde van Netflix betekent. Lees meer op: MarketingFacts.nl »

Samsung onthult nieuwe versie van The Frame-televisie met hdr10+

Samsung heeft een nieuwe versie van de The Frame-tv aangekondigd. Het nieuwe model van de televisie met een schilderijlijst heeft onder meer ondersteuning van hdr10+; de vorige versie moest het doen met een modus die enkel een hdr-ervaring simuleerde. Lees meer op: Tweakers.net »