Gratis Televisie met telefoon abonnement

Gratis Televisie met telefoon abonnement
4.5 (90%) 2 votes

Gratis TV

Als je op zoek bent naar een gunstig telefoon abonnement, kijk je natuurlijk naar de laagste prijzen. Maar bij sommige deals kun je een gratis LCD televisie krijgen. Misschien zelfs wel een LED tv. Dat is een aantrekkelijk aanbod. Dan heb je naast een leuke smartphone ook een extra televisie in huis. Die kun je mooi op je slaapkamer zetten of in de camper. Bij enkele aanbiedingen is de tv zo groot dat hij in de huiskamer ook goede sier maakt. Het scheelt bovendien een fors bedrag in de aanschaf. In veel gevallen moet je toch al op zoek naar een nieuw telefoon abonnement, bijvoorbeeld als je huidige abonnement bijna is afgelopen. Als je nog een nieuwe of extra televisie kunt gebruiken, ben je in één keer klaar met zo’n gratis cadeau erbij. Dan hoef je zelf niet meer op zoek te gaan.

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Ritel.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis 49 inch(!!) 4k Smart TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 4k TV bij het afsluiten van een Vodaf abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Op zoek naar andere deals?

We zijn fan van deze webshops voor de beste deals!

Algebeld.nl

PhoneShop

Ritel.nl

LCD en LED Televisie

Naast de toestellen met plasma schermen kun je nu televisies kopen met LCD of LED. Met een plat beeldscherm neemt deze niet zoveel ruimte in. Hij kan bijvoorbeeld aan de muur worden gehangen. De kwaliteit van het beeld is scherp. Het geluid wordt in de toestellen zit wordt steeds beter. Hij gebruikt minder energie dan de tv met plasmascherm. Dat is goed voor het milieu. Als de aanbieding een LED tv is, dan is ben je nog zuiniger bezig. De LED is ook beter kwa kleurechtheid. Als je zo’n soort televisie kunt krijgen van je telefoonaanbieder dan sla je daarmee een goede slag. Op z’n minst is het de moeite van het overdenken waard. De smartphone die je dan meekrijgt is dan vaak wel van wat mindere kwaliteit, maar alle standaard mogelijkheden zitten er toch wel op. Niemand zal je tegenhouden als je voor een luxe smartphone gaat, maar de vraag is of je gebruik gaat maken van alle moderne snufjes die daar op zitten. Zo niet, dan is het de overweging waard om toch voor die tv te gaan. Bedenk daarbij dat de televisie niet hoeft te worden ingeleverd aan het einde van het telefoon abonnement. Daar kun je nog heel lang plezier van hebben.

Televisie gerelateerd nieuws

Case NPO: inspelen op ander kijkgedrag door relevantie en transparantie

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) maakt al meer dan 60 jaar radio en televisie en bereikt met haar programma?s wekelijks 85 procent van de Nederlandse bevolking. De rol van online neemt hierin steeds meer toe. Om online kijkers van relevante content te voorzien heeft NPO in de afgelopen periode een aantal slimme datatoepassingen ge?mplementeerd. Lees meer over: Case NPO: inspelen op ander kijkgedrag door relevantie en transparantie. Lees meer op: MarketingFacts.nl »

Waarom de strijd tussen Clinton & Trump niet zo spannend is [infographic]

Het televisiedebat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Hillary Clinton en Donald Trump was ook in de Nederlandse media de hele week ?trending?. “Who won?” Ach, journalisten maken de dingen graag spannend ? ook als ze dat eigenlijk?niet zijn. Een interactieve infographic op de Amerikaanse onderzoekswebsite Five Thirty Eight laat goed zien hoe het werkelijk zit. De […] Lees meer op: Frankwatching »

Verhaal van nieuwe tv-serie Vlucht HS13 ook verteld via Facebook Messenger

?Te gek om te horen dat Vlucht HS13 nu al zo veel fans heeft. We zijn nog niet eens begonnen met uitzenden!?, zegt Katja Schuurman in een wiebelig vlogje op Facebook. Toen de video afgelopen woensdag werd gepost, had de standaardpagina voor de nieuwe serie 'Vlucht HS13' al 43.000 likes. Dat is niet alleen vier dagen voordat de serie van start gaat op televisie, maar ook voordat het pas ?cht losgaat op het sociale netwerk met een interactieve verteltechniek. Een van de hoofdpersonen zal namelijk 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar zijn via Facebook Messenger. Lees meer over: Verhaal van nieuwe tv-serie Vlucht HS13 ook verteld via Facebook Messenger. Lees meer op: MarketingFacts.nl »