Gratis Televisie met telefoon abonnement

Gratis Televisie met telefoon abonnement
4.5 (90%) 2 votes

Gratis TV

Als je op zoek bent naar een gunstig telefoon abonnement, kijk je natuurlijk naar de laagste prijzen. Maar bij sommige deals kun je een gratis LCD televisie krijgen. Misschien zelfs wel een LED tv. Dat is een aantrekkelijk aanbod. Dan heb je naast een leuke smartphone ook een extra televisie in huis. Die kun je mooi op je slaapkamer zetten of in de camper. Bij enkele aanbiedingen is de tv zo groot dat hij in de huiskamer ook goede sier maakt. Het scheelt bovendien een fors bedrag in de aanschaf. In veel gevallen moet je toch al op zoek naar een nieuw telefoon abonnement, bijvoorbeeld als je huidige abonnement bijna is afgelopen. Als je nog een nieuwe of extra televisie kunt gebruiken, ben je in één keer klaar met zo’n gratis cadeau erbij. Dan hoef je zelf niet meer op zoek te gaan.

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Ritel.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis 49 inch(!!) 4k Smart TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 4k TV bij het afsluiten van een Vodaf abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Op zoek naar andere deals?

We zijn fan van deze webshops voor de beste deals!

Algebeld.nl

PhoneShop

Ritel.nl

LCD en LED Televisie

Naast de toestellen met plasma schermen kun je nu televisies kopen met LCD of LED. Met een plat beeldscherm neemt deze niet zoveel ruimte in. Hij kan bijvoorbeeld aan de muur worden gehangen. De kwaliteit van het beeld is scherp. Het geluid wordt in de toestellen zit wordt steeds beter. Hij gebruikt minder energie dan de tv met plasmascherm. Dat is goed voor het milieu. Als de aanbieding een LED tv is, dan is ben je nog zuiniger bezig. De LED is ook beter kwa kleurechtheid. Als je zo’n soort televisie kunt krijgen van je telefoonaanbieder dan sla je daarmee een goede slag. Op z’n minst is het de moeite van het overdenken waard. De smartphone die je dan meekrijgt is dan vaak wel van wat mindere kwaliteit, maar alle standaard mogelijkheden zitten er toch wel op. Niemand zal je tegenhouden als je voor een luxe smartphone gaat, maar de vraag is of je gebruik gaat maken van alle moderne snufjes die daar op zitten. Zo niet, dan is het de overweging waard om toch voor die tv te gaan. Bedenk daarbij dat de televisie niet hoeft te worden ingeleverd aan het einde van het telefoon abonnement. Daar kun je nog heel lang plezier van hebben.

Televisie gerelateerd nieuws

Mozilla krijgt kritiek om heimelijke installatie promotionele add-on in Firefox

Firefox heeft een extensie uit zijn browser gehaald die bedoeld is als onderdeel van een alternate reality game die te maken heeft met de televisieserie Mr. Robot. Gebruikers zijn verward en bezorgd door de plotselinge aanwezigheid van de cryptische extensie. Lees meer op: Tweakers.net »

Bright 25 van 2017

25. 4K & 4D Waar 3D en gebogen schermen flopten voor tv's en computerdisplays heeft 4K zich dit jaar bewezen als een blijvertje. Online video, streamers en gamesystemen zijn al over, typisch genoeg blijft alleen televisie achter. Op het grote witte doek zijn we nog steeds niet heel enthousiast over 3D. 4D daarentegen vinden we wel lachen. Hierbij beweegt je stoel en voel je de wind en regen in je gezicht om je filmbeleving een extra dimensie te geven. De eerste... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

'Samsung brengt slimme speaker in eerste helft 2018 uit'

Dat schrijft Bloomberg op basis van ingewijden. Samsung heeft nog geen slimme speaker op de markt. Het nieuwe apparaat, dat in de eerste helft van 2018 zou moeten verschijnen, focust volgens de bronnen op audiokwaliteit. Ook zou de speaker andere slimme apparaten kunnen bedienen, zoals lampen en sloten. De speaker werkt daarnaast ook met andere apparaten van Samsung, zoals televisies en Galaxy-smartphones. Gebruikers bedienen de gadget met hun stem via Bixby. De speaker, die nog geen... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »