Gratis Televisie met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis TV

Een Gratis TV bij een telefoon abonnement! De TV’s worden tegenwoordig steeds groter en scherper. Waar voorheen de Plasma tv de standaard was werd deze al snel ingehaald door de energiezuinigere en scherpere LCD televisies. Tegenwoordig wordt het grootste deel van de markt ingenomen door LED televisies. Deze tv’s zijn ultra dun en hebben haarscherp beeld en steeds mooier geluid. Ook zijn de TV’s in steeds groter formaat te krijgen tot wel 60 inch aan toe!

Wij hebben de beste deals voor u verzameld waarbij u een gratis televisie bij een telefoon abonnement krijgt. Hoe? Heel simpel, bij de volgende deals krijgt u in plaatst van de nieuwste telefoons een gratis tv cadeau. Vaak krijgt u er ook nog eens een (simpele) telefoon bij.

Opruiming: Gratis 102cm Full HD 3D Samsung TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 3D TV bij het afsluiten van een Tele2 abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Gratis 46 inch 3D FULL HD Led tv met abonnement

Dit is echt een absoulute topper. Bij Castle krijg je namelijk een gratis 3d LED TV van 46 inch cadeau bij je telefoon abonnement. Naast het feit dat deze tv een gigantisch beeld heeft en ook nog eens extreem scherp is heeft deze TV de mogelijkheid om 3d films te bekijken! Echt een top tv dus

Bekijk deze aanbieding

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Algebeld.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Televisie gerelateerd nieuws

NLziet begint proef met live-tv in iOS-app

Video-ondemand-platform NLziet begint in november met een pilot voor het streamen van livetelevisie naar de iOS-app. Duizend abonnees kunnen meedoen aan de proef die een maand zal duren. Het is nog niet bekend of live-tv een meerprijs met zich mee zal brengen. Lees meer op: Tweakers.net »

Samsung onthult Galaxy View - tablet met megascherm

Samsung kondigt een nieuwe Android-tablet aan met een bijzonder groot scherm. Het display van de Galaxy View meet maar liefst 18,4 inch. De gadget doet daardoor vooral dienst als een soort draagbare televisie. Lees meer op: PcmWeb »

De impact van televisie op webverkeer

Op maandag 11 mei gebeld werden wij door Radar gebeld en hoorden wij dat de Fotofabriek nog diezelfde avond op tv zou worden uitgeroepen tot winnaar van de fotoboekentest. Direct vroeg ik mij af wat voor effect dit zou hebben op het aantal (realtime) bezoekers van onze website ?n op de langere termijn op de bestellingen. Hierbij de resultaten. Lees meer over: De impact van televisie op webverkeer. Lees meer op: MarketingFacts.nl »