Gratis Televisie met telefoon abonnement

Gratis Televisie met telefoon abonnement
4.5 (90%) 2 votes

Gratis TV

Als je op zoek bent naar een gunstig telefoon abonnement, kijk je natuurlijk naar de laagste prijzen. Maar bij sommige deals kun je een gratis LCD televisie krijgen. Misschien zelfs wel een LED tv. Dat is een aantrekkelijk aanbod. Dan heb je naast een leuke smartphone ook een extra televisie in huis. Die kun je mooi op je slaapkamer zetten of in de camper. Bij enkele aanbiedingen is de tv zo groot dat hij in de huiskamer ook goede sier maakt. Het scheelt bovendien een fors bedrag in de aanschaf. In veel gevallen moet je toch al op zoek naar een nieuw telefoon abonnement, bijvoorbeeld als je huidige abonnement bijna is afgelopen. Als je nog een nieuwe of extra televisie kunt gebruiken, ben je in één keer klaar met zo’n gratis cadeau erbij. Dan hoef je zelf niet meer op zoek te gaan.

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Ritel.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis 49 inch(!!) 4k Smart TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 4k TV bij het afsluiten van een Vodaf abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Op zoek naar andere deals?

We zijn fan van deze webshops voor de beste deals!

Algebeld.nl

PhoneShop

Ritel.nl

LCD en LED Televisie

Naast de toestellen met plasma schermen kun je nu televisies kopen met LCD of LED. Met een plat beeldscherm neemt deze niet zoveel ruimte in. Hij kan bijvoorbeeld aan de muur worden gehangen. De kwaliteit van het beeld is scherp. Het geluid wordt in de toestellen zit wordt steeds beter. Hij gebruikt minder energie dan de tv met plasmascherm. Dat is goed voor het milieu. Als de aanbieding een LED tv is, dan is ben je nog zuiniger bezig. De LED is ook beter kwa kleurechtheid. Als je zo’n soort televisie kunt krijgen van je telefoonaanbieder dan sla je daarmee een goede slag. Op z’n minst is het de moeite van het overdenken waard. De smartphone die je dan meekrijgt is dan vaak wel van wat mindere kwaliteit, maar alle standaard mogelijkheden zitten er toch wel op. Niemand zal je tegenhouden als je voor een luxe smartphone gaat, maar de vraag is of je gebruik gaat maken van alle moderne snufjes die daar op zitten. Zo niet, dan is het de overweging waard om toch voor die tv te gaan. Bedenk daarbij dat de televisie niet hoeft te worden ingeleverd aan het einde van het telefoon abonnement. Daar kun je nog heel lang plezier van hebben.

Televisie gerelateerd nieuws

Out-of-home tv-kijken nu ook gemeten in VS, kans voor Nederlandse zenders?

De veel gehoorde wens van televisienetwerken (lees: zenders) over het aanleveren van out-of-home kijkcijferdata is onlangs in vervulling gegaan. CNN en Turner Sports maakten vorige week bekend dat zij, in navolging van Disney?s ESPN en Fox Sports, gebruik zullen maken van metingen van Nielsen over televisiekijkers in sports bars en andere buitenshuize gelegenheden. Dergelijke metingen kunnen ook wel eens van belang zijn voor Nederlandse zenders. Lees meer over: Out-of-home tv-kijken nu ook gemeten in VS, kans voor Nederlandse zenders?. Lees meer op: MarketingFacts.nl »

Maak deelnemers van je kijkers: 3 vormen van interactie bij online video

Met de opkomst van online content consumeren, verandert niet alleen de manier waarop we televisie kijken. Ook wij als kijker krijgen een andere rol. Hoe ziet de ‘nieuwe kijker’ er eigenlijk uit? De ‘kijker 2.0’?is in ieder geval een stuk actiever dan de kijker van een aantal?jaren geleden. Door de interactiviteit die online video mogelijk […] Lees meer op: Frankwatching »

Ikea lanceert goedkopere thuisbatterij dan Tesla

Het nieuws komt een maand na de lancering van een verbeterd verkooppunt voor Ikea-zonnepanelen in Nederland. In winkels van de meubelhandelaar worden speciale 'instore winkels' opgericht. Ook heeft het bedrijf samen met het Britse Solarcentury een online verkooppunt opgetuigd. De grote hobbel bij duurzame energieopwekking is vaak de opslag: de zon kan overdag fel schijnen, maar wie 's avonds televisie wil kijken komt al snel in de problemen. Tesla bracht daarom al... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »