Gratis Televisie met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis TV

Een Gratis TV bij een telefoon abonnement! De TV’s worden tegenwoordig steeds groter en scherper. Waar voorheen de Plasma tv de standaard was werd deze al snel ingehaald door de energiezuinigere en scherpere LCD televisies. Tegenwoordig wordt het grootste deel van de markt ingenomen door LED televisies. Deze tv’s zijn ultra dun en hebben haarscherp beeld en steeds mooier geluid. Ook zijn de TV’s in steeds groter formaat te krijgen tot wel 60 inch aan toe!

Wij hebben de beste deals voor u verzameld waarbij u een gratis televisie bij een telefoon abonnement krijgt. Hoe? Heel simpel, bij de volgende deals krijgt u in plaatst van de nieuwste telefoons een gratis tv cadeau. Vaak krijgt u er ook nog eens een (simpele) telefoon bij.

Algebeld heeft een gigantisch aanbod aan TV’s

Ritel.nl heeft echt een gigantisch aanbod aan tv’s welke je gratis kan krijgen bij je telefoon abonnement. Van gigantische televisies tot tv’s met een haarscherp beeld. Ze hebben zoveel acties dat we ze niet eens allemaal kunnen beschrijven.

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis 49 inch(!!) 4k Smart TV met Abonnement

Zo de titel is al een mond vol, maar dat mag ook met zo’n top aanbieding! Je krijgt namelijk een Gratis 4k TV bij het afsluiten van een Vodaf abonnement van slechts € 32,75 per maand!

Bekijk deze aanbieding

Televisie gerelateerd nieuws

Tv voor vrije geesten

Van Pussy Riot tot Lego. De nieuwe televisieserie Made in Europe laat de iconen van onze identiteit zien. In een tijd waarin Europa onder vuur ligt en de VS "Made in America" predikt, gaat de serie op zoek naar het culturele DNA van ons werelddeel. We reizen kriskras door het Europa dat we kennen uit de films die we zien en de muziek waarnaar we luisteren. Een insteek die meteen aanspreekt en dicht bij ons eigen bed blijft. Verwacht dus geen weg voor de hand liggende Europese... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Sony voegt eind dit jaar Google Assistent toe aan nieuwe generatie tv's

Sony is de eerste fabrikant die Google Assistent voor zijn televisies met Android TV aankondigt. Eind dit jaar verschijnt er een firmware-update voor de tv's die het bedrijf dit jaar uitbrengt. Met de assistent kunnen ook andere apparaten dan de tv bediend worden. Lees meer op: Tweakers.net »

Bedrijven worden uitgevers: jouw kansen als journalist of redacteur

Appie Today: de nieuwe social zender van Albert Heijn. Zo werd het nieuwe YouTube-kanaal van de supermarktgigant afgelopen 1 februari gelanceerd. Gemaakt voor en door klanten en medewerkers. Met een dagelijkse stroom aan vlogs, informatieve video’s en andere reportages en series, is het de eerste supermarkt die televisie maakt. Gaan die over de aanbiedingen van […] Lees meer op: Frankwatching »