Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad met telefoon abonnement
4.6 (92%) 5 votes
Gratis iPad

Gratis iPad

Wat dacht je van een gratis iPad bij een nieuw telefoon abonnement? Telecomaanbiedingen heeft een goede deal gevonden waarbij dat mogelijk is. Als je toch al overweegt om een abonnement te nemen, of als je huidige abonnement binnenkort afloopt, is dit een mooie kans om er meer uit te halen dan alleen maar een nieuwe smartphone. Verwen jezelf daarom met een iPad als cadeau bij je telefoon abonnement. Dat cadeau hoef je niet eens terug te geven als het abonnement is afgelopen. Zo kun je nog vele jaren extra genieten van de iPad.

Gratis iPad 2 Wifi!

De iPad Pro is het snelste model van de iPad. Deze nieuwste versie, de iPad Pro, is niet alleen razend snel maar ook nog eens erg ligt. Bij de aanbieding van Ritel krijg je de 32(!) gigabyte versie gratis, en er ook nog eens een smartphone cadeau, wees er dus snel bij.

Bekijk deze aanbieding

Op zoek naar andere deals?

We zijn fan van deze webshops voor de beste deals!

Ritel.nl

Algebeld.nl

PhoneShop

Ontzettend veel mogelijkheden

De iPad is in feite een computer op zakformaat. Je kunt het overal mee naar toenemen. Zo kun je onderweg in de trein of bus internetten, tv bekijken, e-mails checken en nog veel meer. De steeds groeiende hoeveelheid apps maken de mogelijkheden groter en groter, waarbij de kwaliteit ook nog eens vooruitgaat. Je hoeft je nooit meer te vervelen. Bovendien heb je al je gegevens bij de hand als je die op je bestemming nodig hebt. Starten is zo gebeurd met de identiteitssensor. Alle informatie haal je vliegensvlug uit de cloud. Als je iets leuks ziet, kun je het op de foto zetten of filmen. De iPad is ook handsfree te bedienen. Daardoor kun je de iPad en de smartphone tegelijk gebruiken. Dat is ideaal, als je tijdens een telefoongesprek even wat op moet zoeken op internet. Het kan allemaal.

Combinatie

Dit ligt allemaal voor je klaar als je een telefoon abonnement neemt met een iPad als cadeau. Bekijk de deals die we voor je gevonden hebben en maak je keuze. Met een nieuwe smartphone en een nieuwe iPad is de hele wereld van internet en social media binnen handbereik. Het enige dat jij nog moet doen is de apparaten aanzetten en de online wereld binnentreden.

IPad gerelateerd nieuws

Programmeren voor kinderen: Osmo Coding nu officieel in Nederland

Bright Kids Osmo Coding leert kinderen programmeren door een app te combineren met slimme speelblokken. Bij Osmo staat een iPad rechtop in een bijgeleverde standaard, met een speciaal spiegeltje over de frontcamera. Daardoor heeft de app zicht op het oppervlak voor de iPad, waar kinderen met de slimme speelblokken aan de slag kunnen. Die blokken zijn aan elkaar te klikken, hebben draaiknoppen om richtingen te bepalen en een... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Gerucht: Apple komt met Pro-model van iPad mini

Apple werkt aan een Pro-variant van de 7,9"-iPad mini. De tablet zou voorzien zijn van vier speakers, een 12-megapixelcamera en TrueTone-scherm. De 9,7"-variant van de iPad Pro zal iets groter worden en krijgt een 10,1"-scherm. Lees meer op: Tweakers.net »

Apple gaat fout met beveiliging iOS-backups fixen

Je kunt op twee manieren een backup maken van je iPhone of iPad: in de cloud (met iCloud) en lokaal (via de computer). Laatstgenoemde methode had last van een kwetsbaarheid die met iOS 10 werd ge?ntroduceerd: het backupbestand was veel gemakkelijker te kraken dan voorheen: zo'n 2500 keer sneller. Bij een lokale iOS 9-backup is het mogelijk om met een normale processor zo'n 2400 wachtwoorden per seconde te testen. Deze methode wordt ook wel 'bruteforcen' genoemd. 2400 pogingen... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »