Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad met telefoon abonnement
4.5 (90%) 6 votes
Gratis iPad

Gratis iPad

Wat dacht je van een gratis iPad bij een nieuw telefoon abonnement? Telecomaanbiedingen heeft een goede deal gevonden waarbij dat mogelijk is. Als je toch al overweegt om een abonnement te nemen, of als je huidige abonnement binnenkort afloopt, is dit een mooie kans om er meer uit te halen dan alleen maar een nieuwe smartphone. Verwen jezelf daarom met een iPad als cadeau bij je telefoon abonnement. Dat cadeau hoef je niet eens terug te geven als het abonnement is afgelopen. Zo kun je nog vele jaren extra genieten van de iPad.

Gratis iPad 2 Wifi!

De iPad Pro is het snelste model van de iPad. Deze nieuwste versie, de iPad Pro, is niet alleen razend snel maar ook nog eens erg ligt. Bij de aanbieding van Ritel krijg je de 32(!) gigabyte versie gratis, en er ook nog eens een smartphone cadeau, wees er dus snel bij.

Bekijk deze aanbieding

Op zoek naar andere deals?

We zijn fan van deze webshops voor de beste deals!

Ritel.nl

Algebeld.nl

PhoneShop

Ontzettend veel mogelijkheden

De iPad is in feite een computer op zakformaat. Je kunt het overal mee naar toenemen. Zo kun je onderweg in de trein of bus internetten, tv bekijken, e-mails checken en nog veel meer. De steeds groeiende hoeveelheid apps maken de mogelijkheden groter en groter, waarbij de kwaliteit ook nog eens vooruitgaat. Je hoeft je nooit meer te vervelen. Bovendien heb je al je gegevens bij de hand als je die op je bestemming nodig hebt. Starten is zo gebeurd met de identiteitssensor. Alle informatie haal je vliegensvlug uit de cloud. Als je iets leuks ziet, kun je het op de foto zetten of filmen. De iPad is ook handsfree te bedienen. Daardoor kun je de iPad en de smartphone tegelijk gebruiken. Dat is ideaal, als je tijdens een telefoongesprek even wat op moet zoeken op internet. Het kan allemaal.

Combinatie

Dit ligt allemaal voor je klaar als je een telefoon abonnement neemt met een iPad als cadeau. Bekijk de deals die we voor je gevonden hebben en maak je keuze. Met een nieuwe smartphone en een nieuwe iPad is de hele wereld van internet en social media binnen handbereik. Het enige dat jij nog moet doen is de apparaten aanzetten en de online wereld binnentreden.

IPad gerelateerd nieuws

Luna Display maakt draadloos een tweede scherm van je iPad

Luna Display is een hit op Kickstarter, waar het al bijna een half miljoen dollar heeft opgehaald. Het gaat om een klein stukje hardware dat je in de usb-c-poort van een Mac prikt. Je verbindt op zowel de iPad als op de Mac met een Luna-app en daarna werkt de iPad als een tweede scherm. Daarvoor moeten beide apparaten op hetzelfde wifinetwerk zijn aangesloten. Zonder wifi kun je ze verbinden met een Lightning-kabel. Via de app kun je de iPad gebruiken als extra beeldscherm waar je apps... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Apple maakt iPad Pro met 256GB en 512GB zeventig euro duurder

Apple heeft de prijs van alle iPad Pro-uitvoeringen die met 256GB of 512GB opslagruimte zijn uitgerust, met zeventig euro verhoogd. De prijzen van de 64GB-uitvoeringen zijn ongewijzigd. Apple heeft geen toelichting op de prijsverhoging gegeven. Lees meer op: Tweakers.net »

Jochem Wijnands (TRVL): ?Iedereen is een reisagent en kan daaraan verdienen?

Vier jaar terug was TRVL een iPadapp voor een online reismagazine, maar vandaag de dag is het een bookingplatform voor reizen. ?Het idee is simpel: iedereen is een reisagent. We hebben een tool gebouwd waarop je je eigen reizen kunt boeken en daar dan commissie aan overhoudt. Je kunt die reizen delen met andere mensen en daar ook commissie aan overhouden. En als laatste: je kunt een eigen reissite voor boekingen starten en jezelf dus als reisagent profileren. Wanneer mensen dan via jou boeken, ga je daar ook geld aan overhouden?, aldus founder en ceo Jochem Wijnands. Lees meer over: Jochem Wijnands (TRVL): “Iedereen is een reisagent en kan daaraan verdienen”. Lees meer op: MarketingFacts.nl »