Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad met telefoon abonnement
4.5 (90%) 6 votes
Gratis iPad

Gratis iPad

Wat dacht je van een gratis iPad bij een nieuw telefoon abonnement? Telecomaanbiedingen heeft een goede deal gevonden waarbij dat mogelijk is. Als je toch al overweegt om een abonnement te nemen, of als je huidige abonnement binnenkort afloopt, is dit een mooie kans om er meer uit te halen dan alleen maar een nieuwe smartphone. Verwen jezelf daarom met een iPad als cadeau bij je telefoon abonnement. Dat cadeau hoef je niet eens terug te geven als het abonnement is afgelopen. Zo kun je nog vele jaren extra genieten van de iPad.

Gratis iPad 2 Wifi!

De iPad Pro is het snelste model van de iPad. Deze nieuwste versie, de iPad Pro, is niet alleen razend snel maar ook nog eens erg ligt. Bij de aanbieding van Ritel krijg je de 32(!) gigabyte versie gratis, en er ook nog eens een smartphone cadeau, wees er dus snel bij.

Bekijk deze aanbieding

Op zoek naar andere deals?

We zijn fan van deze webshops voor de beste deals!

Ritel.nl

Algebeld.nl

PhoneShop

Ontzettend veel mogelijkheden

De iPad is in feite een computer op zakformaat. Je kunt het overal mee naar toenemen. Zo kun je onderweg in de trein of bus internetten, tv bekijken, e-mails checken en nog veel meer. De steeds groeiende hoeveelheid apps maken de mogelijkheden groter en groter, waarbij de kwaliteit ook nog eens vooruitgaat. Je hoeft je nooit meer te vervelen. Bovendien heb je al je gegevens bij de hand als je die op je bestemming nodig hebt. Starten is zo gebeurd met de identiteitssensor. Alle informatie haal je vliegensvlug uit de cloud. Als je iets leuks ziet, kun je het op de foto zetten of filmen. De iPad is ook handsfree te bedienen. Daardoor kun je de iPad en de smartphone tegelijk gebruiken. Dat is ideaal, als je tijdens een telefoongesprek even wat op moet zoeken op internet. Het kan allemaal.

Combinatie

Dit ligt allemaal voor je klaar als je een telefoon abonnement neemt met een iPad als cadeau. Bekijk de deals die we voor je gevonden hebben en maak je keuze. Met een nieuwe smartphone en een nieuwe iPad is de hele wereld van internet en social media binnen handbereik. Het enige dat jij nog moet doen is de apparaten aanzetten en de online wereld binnentreden.

IPad gerelateerd nieuws

Company of Heroes komt in de herfst naar iPad

Feral Interactive gaat in de herfst een iPad-versie van Company of Heroes uitbrengen. Het realtime strategiespel verscheen in 2006 voor de pc. De versie voor Apple-tablets krijgt geen multiplayermodus. Lees meer op: Tweakers.net »

Tropico komt op 5 september uit voor Android en kost 13 euro

Feral Interactive brengt zijn mobiele versie van Tropico op 5 september uit voor Android. Vorig jaar verscheen de strategiegame al voor Apples iPad. De Android-versie werkt ook op smartphones. De game heeft 2,5GB vrije ruimte nodig en draait op Android 8 of nieuwer. Lees meer op: Tweakers.net »

Apple verkoopt nieuwe 27"-monitor in LG UltraFine 5K-serie voor 1399 euro

Apple heeft een nieuwe versie van zijn LG UltraFine 5K-monitor in zijn webwinkel gezet. Het gaat nog altijd om een 27"-monitor met een resolutie van 5120x2880 pixels, met als belangrijkste toevoeging de mogelijkheid om het scherm op iPad Pro-modellen uit 2018 aan te sluiten. Lees meer op: Tweakers.net »