Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad met telefoon abonnement
4.6 (92%) 5 votes
Gratis iPad

Gratis iPad

Een gratis Ipad bij telefoon abonnement? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Het is namelijk mogelijk om bij het afsluiten van een telefoon abonnement een gratis iPad te krijgen. Je krijgt deze iPad dan in plaats van een telefoon of smartphone. Dus mocht je nog een goede telefoon hebben en wil je een gratis iPad? Kies dan via onze deals voor een iPad inplaats van een telefoon abonnemet. De deals die je op onze website vind zijn allemaal handmatig gecontroleerd en toegevoegd. Dit zijn de absolute topdeals!

Even wat opzoeken als je tv zit te kijken, of een film kijken in de trein, of waar je ook maar mag zijn, het kan met de iPad van Apple. Je hoeft hem niet op te starten, dus je kan gelijk beginnen met bijvoorbeeld surfen. Hiedoor is de iPad erg laagdrempeling om te gebruiken. Helaas is de iPad nog niet gratis te krijgen, maar wel met veel korting als je hem neemt bij een telefoon abonnement!

Gratis iPad Air 2 + Huawei Telefoon

De iPad Air is het dunnere model van de iPad. Deze nieuwste versie, de iPad Air 2, is niet alleen razend snel maar ook nog eens erg ligt. Bij de aanbieding van Castle krijg je de 16 gigabyte versie gratis, en er ook nog eens een Huawei smartphone cadeau, wees er dus snel bij.

Bekijk deze aanbieding

Liever een andere webwinkel? Check deze aanbieding dan!

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis iPad 4 met Samsung S5310

Je wilt en een iPad en een smartphone? Dat klinkt onmogelijk maar het kan! Sluit nu een Tele2 abonnement af en krijg zowel een Gratis iPad 4 als een nieuwe Samsung Smartphone cadeau
Krijg dus Castle nu een gratis iPad bij een Vodafone / Tele2 abonnement!

Bekijk deze aanbieding

Nieuw: Gratis iPad mini!

Ben je op zoek naar een kleinere iPad? De iPad mini is dan helemaal perfect. Deze kleinere iPad is gemakkelijk om mee te nemen en ligt gemakkelijk in de hand. Verder kan deze iPad Mini exact het zelfde dan zijn grote broers. Natuurlijk hebben we voor de iPad mini ook de beste deals voor je gevonden!

Bekijk deze aanbieding

Liever een ander merk Tablet?

Natuurlijk is Apple het bekenste merk wat betreft tablets maar er zijn nog andere fabriekanten die Tablets maken. Denk bijvoorbeeld aan Samsung of Asus. De tablets lijken vaak veel op de iPad van Apple. Qua besturingssysteem werken ze wel wat anders. Ze draaien namelijk op Android (wat voor Google gemaakt is) in plaats van iOs. Qua gebruiksvriendelijkheid doet Android niks onder voor Apple, het werkt alleen net wat anders. Het voordeel van Android tablets is wel dat ze vaak goedkoper zijn dan de tablets van Apple.
Wil je een gratis Samsung Galaxy Tab of Asus Tablet?

Bekijk deze aanbieding

Of bekijk de aanbiedingen van Algebeld:

Bekijk deze aanbieding

IPad gerelateerd nieuws

'Backupwachtwoorden iOS 10 aanzienlijk sneller te kraken dan iOS 9'

Elcomsoft heeft een kwetsbaarheid gevonden in het wachtwoordverificatiemechanisme dat iOS 10 gebruikt voor backups. Volgens het bedrijf zorgt dit ervoor dat wachtwoorden voor offline backups van iPhones en iPads met iOS 10, aanzienlijk sneller nagelopen kunnen worden. Lees meer op: Tweakers.net »

Webwinkel kleedt modellen aan met augmented reality

De Britse online kledingwinkel Lyst trok vorige week tijdens de London Fashion Week de aandacht met bijna naakte modellen in de etalage. Het publiek kon met iPads kleren kiezen en deze via een augmented-reality-app virtueel op de modellen passen. De bezoekers konden de kleding van verschillende kanten bekijken. Volgens Lyst zou de klant de kleding 360 graden rondom het model kunnen bekijken, maar het etalage-glas tussen bezoeker en model voorkwam dat. Hoewel het een slimme... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

App van de Week: leren programmeren met Swift Playgrounds

App van de Week In 2014 presenteerde Apple zijn eigen programmeertaal Swift. Met die taal kan je software maken voor alle platformen van Apple, van iPhone tot macOS en van tvOS tot watchOS. De app is gericht op kinderen maar is voor iedereen die in het programmeren niet thuis is een prima beginpunt. In Swift Playgrounds wordt het scherm van de iPad opgedeeld in twee helften: rechts zie je een 3D-level van een platformgame, links zie... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »