Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad met telefoon abonnement
4.5 (90%) 6 votes
Gratis iPad

Gratis iPad

Wat dacht je van een gratis iPad bij een nieuw telefoon abonnement? Telecomaanbiedingen heeft een goede deal gevonden waarbij dat mogelijk is. Als je toch al overweegt om een abonnement te nemen, of als je huidige abonnement binnenkort afloopt, is dit een mooie kans om er meer uit te halen dan alleen maar een nieuwe smartphone. Verwen jezelf daarom met een iPad als cadeau bij je telefoon abonnement. Dat cadeau hoef je niet eens terug te geven als het abonnement is afgelopen. Zo kun je nog vele jaren extra genieten van de iPad.

Gratis iPad 2 Wifi!

De iPad Pro is het snelste model van de iPad. Deze nieuwste versie, de iPad Pro, is niet alleen razend snel maar ook nog eens erg ligt. Bij de aanbieding van Ritel krijg je de 32(!) gigabyte versie gratis, en er ook nog eens een smartphone cadeau, wees er dus snel bij.

Bekijk deze aanbieding

Op zoek naar andere deals?

We zijn fan van deze webshops voor de beste deals!

Ritel.nl

Algebeld.nl

PhoneShop

Ontzettend veel mogelijkheden

De iPad is in feite een computer op zakformaat. Je kunt het overal mee naar toenemen. Zo kun je onderweg in de trein of bus internetten, tv bekijken, e-mails checken en nog veel meer. De steeds groeiende hoeveelheid apps maken de mogelijkheden groter en groter, waarbij de kwaliteit ook nog eens vooruitgaat. Je hoeft je nooit meer te vervelen. Bovendien heb je al je gegevens bij de hand als je die op je bestemming nodig hebt. Starten is zo gebeurd met de identiteitssensor. Alle informatie haal je vliegensvlug uit de cloud. Als je iets leuks ziet, kun je het op de foto zetten of filmen. De iPad is ook handsfree te bedienen. Daardoor kun je de iPad en de smartphone tegelijk gebruiken. Dat is ideaal, als je tijdens een telefoongesprek even wat op moet zoeken op internet. Het kan allemaal.

Combinatie

Dit ligt allemaal voor je klaar als je een telefoon abonnement neemt met een iPad als cadeau. Bekijk de deals die we voor je gevonden hebben en maak je keuze. Met een nieuwe smartphone en een nieuwe iPad is de hele wereld van internet en social media binnen handbereik. Het enige dat jij nog moet doen is de apparaten aanzetten en de online wereld binnentreden.

IPad gerelateerd nieuws

Life is Strange verschijnt voor iOS

Square Enix heeft Life is Strange uitgebracht voor iOS. De eerste drie delen van de episodische game zijn nu beschikbaar voor iPhones en iPads. Begin volgend jaar verschijnen de laatste twee episodes en komt er ook een Android-versie. Lees meer op: Tweakers.net »

Nederlandse game Hidden Folks haalt Apple-jaarlijst beste apps

De Nederlandse app Hidden Folks werd door Apple bestempeld als beste iPad-game van het jaar. Het spel, waarin je op zoek moet naar verstopte poppetjes en objecten op grote getekende zoekplaten, werd gemaakt door Adriaan de Jongh en Sylvain Tegroeg. De beste iPhone-app van het jaar is volgens Apple de meditatie-app Calm. Op de iPad werd Affinity Photo aangewezen als beste app. Daarmee kunnen gebruikers op professionele wijze foto's bewerken. De beste iPhone-game van 2017 is Splitter... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Apple voorkomt bij EU-rechter registratie van naam 'Mi Pad'

Het Europees Gerecht heeft geoordeeld dat Xiaomi de naam 'Mi Pad' niet als handelsmerk mag registreren in de Europese Unie. Apple heeft hier met succes bezwaar tegen gemaakt. Het bedrijf uit Cupertino vindt dat Mi Pad te veel lijkt op de eigen iPad-naam. Lees meer op: Tweakers.net »