Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad

Gratis iPad

Een gratis Ipad bij telefoon abonnement? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Het is namelijk mogelijk om bij het afsluiten van een telefoon abonnement een gratis iPad te krijgen. Je krijgt deze iPad dan in plaats van een telefoon of smartphone. Dus mocht je nog een goede telefoon hebben en wil je een gratis iPad? Kies dan via onze deals voor een iPad inplaats van een telefoon abonnemet. De deals die je op onze website vind zijn allemaal handmatig gecontroleerd en toegevoegd. Dit zijn de absolute topdeals!

Even wat opzoeken als je tv zit te kijken, of een film kijken in de trein, of waar je ook maar mag zijn, het kan met de iPad van Apple. Je hoeft hem niet op te starten, dus je kan gelijk beginnen met bijvoorbeeld surfen. Hiedoor is de iPad erg laagdrempeling om te gebruiken. Helaas is de iPad nog niet gratis te krijgen, maar wel met veel korting als je hem neemt bij een telefoon abonnement!

Gratis iPad (of andere Tablet) bij je telefoon abonnement

Betalen, daar houden we bij Telecomaanbiedingen.nl niet van. Daarom hebben we ook deze deal voor een gratis ipad. Bij algbeld krijg je bij het verlengen je telefoon abonnement een iPad cadeau. Mocht je liever een andere tablet hebben zoals een Samsung? Dan is dat ook geen probleem, deze kan je ook cadeau krijgen!

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis iPad 4 met Samsung S5310

Je wilt en een iPad en een smartphone? Dat klinkt onmogelijk maar het kan! Sluit nu een Tele2 abonnement af en krijg zowel een Gratis iPad 4 als een nieuwe Samsung Smartphone cadeau
Krijg dus Castle nu een gratis iPad bij een Vodafone / Tele2 abonnement!

Bekijk deze aanbieding

Nieuw: Gratis iPad 4e generatie bij telefoon abonnement!

Inmiddels is de 4e generatie iPad al op de markt. Deze iPad heeft een haarscherp Retina beeldscherm en maarliefst 16GB geheugen. Verder heeft de iPad een 5 megapixel camera. Maar het belangrijkste is volgens ons; deze iPad kan je gratis bij een telefoon abonnement krijgen. Check hiervoor onderstaande aanbiedingen
Krijg dus Castle nu een gratis iPad bij een Vodafone / Tele2 abonnement

Bekijk deze aanbieding

Liever een andere webwinkel? Check deze aanbieding dan!

Bekijk deze aanbieding

Nieuw: Gratis iPad mini!

Ben je op zoek naar een kleinere iPad? De iPad mini is dan helemaal perfect. Deze kleinere iPad is gemakkelijk om mee te nemen en ligt gemakkelijk in de hand. Verder kan deze iPad Mini exact het zelfde dan zijn grote broers. Natuurlijk hebben we voor de iPad mini ook de beste deals voor je gevonden!

Bekijk deze aanbieding

Liever een ander merk Tablet?

Natuurlijk is Apple het bekenste merk wat betreft tablets maar er zijn nog andere fabriekanten die Tablets maken. Denk bijvoorbeeld aan Samsung of Asus. De tablets lijken vaak veel op de iPad van Apple. Qua besturingssysteem werken ze wel wat anders. Ze draaien namelijk op Android (wat voor Google gemaakt is) in plaats van iOs. Qua gebruiksvriendelijkheid doet Android niks onder voor Apple, het werkt alleen net wat anders. Het voordeel van Android tablets is wel dat ze vaak goedkoper zijn dan de tablets van Apple.
Wil je een gratis Samsung Galaxy Tab of Asus Tablet?

Bekijk deze aanbieding

Of bekijk de aanbiedingen van Algebeld:

Bekijk deze aanbieding

IPad gerelateerd nieuws

iFixit: iPad mini 3 moeilijk te repareren door lijm

Uit onderzoek van iFixit blijkt dat de nieuwe iPad mini 3 moeilijk is te repareren doordat de TouchID-vingerafdruksensor is vastgelijmd aan het scherm. Vervanging van het scherm zou ervoor kunnen zorgen dat TouchID niet langer werkt. Lees meer op: Tweakers.net »

Met deze switch-tips lokt Google iOS'ers naar Android Lollipop

Google publiceert een gids voor 'deserterende' iPhone-gebruikers.Google heeft een uitleg online gezet over hoe gebruikers van iOS naar Android Lollipop kunnen overstappen. Je krijgt instructies over hoe je je onder meer je contactgegevens en mail kan meenemen naar Android, hoe je foto's opgeslagen op iPhones en iPads kan backuppen via Google+, muziek kan overzetten van iTunes naar Google Play Music, en meer. "Vergeet niet iMessage uit te schakelen" valt er bijvoorbeeld te lezen. Google volgt hiermee het voorbeeld van Apple, dat vorige maand bij het uitbrengen van iOS 8 ook een pagina met tips aan Android-verlaters publiceerde. Lees meer op: Bright.nl »

Waarom de simkaart Apple's nieuwste revolutie wordt

De Apple SIM is stilletjes ge?ntroduceerd, maar zou de telecommarkt weleens op z'n kop kunnen zetten. Circus Apple is weer in de stad geweest en heeft de afgelopen anderhalve maand weer van alles ge?ntroduceerd. Twee nieuwe iPhones, de eerste iPad met 3-core processor en 2 gb ram, een iMac met retinascherm, de Apple Watch en verrassend goeie kwartaalcijfers. Het ??n werd nog harder van de daken geschreeuwd dan het ander, behalve de Apple SIM. Lees meer op: Bright.nl »