Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad met telefoon abonnement 4.60/5 (92.00%) 5 votes
Gratis iPad

Gratis iPad

Een gratis Ipad bij telefoon abonnement? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Het is namelijk mogelijk om bij het afsluiten van een telefoon abonnement een gratis iPad te krijgen. Je krijgt deze iPad dan in plaats van een telefoon of smartphone. Dus mocht je nog een goede telefoon hebben en wil je een gratis iPad? Kies dan via onze deals voor een iPad inplaats van een telefoon abonnemet. De deals die je op onze website vind zijn allemaal handmatig gecontroleerd en toegevoegd. Dit zijn de absolute topdeals!

Even wat opzoeken als je tv zit te kijken, of een film kijken in de trein, of waar je ook maar mag zijn, het kan met de iPad van Apple. Je hoeft hem niet op te starten, dus je kan gelijk beginnen met bijvoorbeeld surfen. Hiedoor is de iPad erg laagdrempeling om te gebruiken. Helaas is de iPad nog niet gratis te krijgen, maar wel met veel korting als je hem neemt bij een telefoon abonnement!

Gratis iPad Air 2 + Huawei Telefoon

De iPad Air is het dunnere model van de iPad. Deze nieuwste versie, de iPad Air 2, is niet alleen razend snel maar ook nog eens erg ligt. Bij de aanbieding van Castle krijg je de 16 gigabyte versie gratis, en er ook nog eens een Huawei smartphone cadeau, wees er dus snel bij.

Bekijk deze aanbieding

Liever een andere webwinkel? Check deze aanbieding dan!

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis iPad 4 met Samsung S5310

Je wilt en een iPad en een smartphone? Dat klinkt onmogelijk maar het kan! Sluit nu een Tele2 abonnement af en krijg zowel een Gratis iPad 4 als een nieuwe Samsung Smartphone cadeau
Krijg dus Castle nu een gratis iPad bij een Vodafone / Tele2 abonnement!

Bekijk deze aanbieding

Nieuw: Gratis iPad mini!

Ben je op zoek naar een kleinere iPad? De iPad mini is dan helemaal perfect. Deze kleinere iPad is gemakkelijk om mee te nemen en ligt gemakkelijk in de hand. Verder kan deze iPad Mini exact het zelfde dan zijn grote broers. Natuurlijk hebben we voor de iPad mini ook de beste deals voor je gevonden!

Bekijk deze aanbieding

Liever een ander merk Tablet?

Natuurlijk is Apple het bekenste merk wat betreft tablets maar er zijn nog andere fabriekanten die Tablets maken. Denk bijvoorbeeld aan Samsung of Asus. De tablets lijken vaak veel op de iPad van Apple. Qua besturingssysteem werken ze wel wat anders. Ze draaien namelijk op Android (wat voor Google gemaakt is) in plaats van iOs. Qua gebruiksvriendelijkheid doet Android niks onder voor Apple, het werkt alleen net wat anders. Het voordeel van Android tablets is wel dat ze vaak goedkoper zijn dan de tablets van Apple.
Wil je een gratis Samsung Galaxy Tab of Asus Tablet?

Bekijk deze aanbieding

Of bekijk de aanbiedingen van Algebeld:

Bekijk deze aanbieding

IPad gerelateerd nieuws

Supergevoelig touchpad kan zelfs je toetsenbord vervangen

Nieuw hypergevoelig touchpad voelt hoe hard je er op drukt. Ook te gebruiken als toetsenbord, of als piano. Sensel Morph is een hypergevoelig multi-touchpad. Even groot als een iPad en hij weegt maar 400 gram. Met verschillende overlays krijgt de Sensel Morph andere functies. De Sensel Morph heeft 20.000 losse sensoren, die op 1,25 mm afstand van elkaar staan. Deze sensoren zijn drukgevoelig en maken een hogeresolutie-afbeelding van de geplaatste druk. De gevoeligheid is zo groot dat 5 gram druk gemeten wordt. Sensel heeft een maximum van 5kg druk. Lees meer op: Bright.nl »

'Nieuwe Apple TV draait op iOS 9'

De nieuwe Apple TV die in september op de markt zou komen, werkt volgens nieuwe geruchten met iOS 9. Dat schrijft de doorgaans zeer betrouwbare Mark Gurman van 9to5Mac. De nieuwe Apple TV zou een aangepaste versie van iOS 9 draaien, waarbij vooral de uitgebreide zoekmogelijkheden belangrijk zijn. In iOS 9 werkt dat op iPhone en iPads door bij een trefwoord als 'vergadering' zowel mails, afspraken als apps te tonen waar dat woord op slaat. Lees meer op: Bright.nl »

Gerucht: splitscreenfunctie iPad Air 2 komt mogelijk ook naar iPad mini 4

Een van de opvallende aanpassingen aan het komende iOS 9 is dat de grotere iPads applicaties naast elkaar op het scherm kunnen draaien, in dit geval alleen nog de iPad Air 2. De functie lijkt ook naar een toekomstige iPad mini te komen, blijkt uit een testscherm in El Capitans Safari. Lees meer op: Tweakers.net »