Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad

Gratis iPad

Een gratis Ipad bij telefoon abonnement? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Het is namelijk mogelijk om bij het afsluiten van een telefoon abonnement een gratis iPad te krijgen. Je krijgt deze iPad dan in plaats van een telefoon of smartphone. Dus mocht je nog een goede telefoon hebben en wil je een gratis iPad? Kies dan via onze deals voor een iPad inplaats van een telefoon abonnemet. De deals die je op onze website vind zijn allemaal handmatig gecontroleerd en toegevoegd. Dit zijn de absolute topdeals!

Even wat opzoeken als je tv zit te kijken, of een film kijken in de trein, of waar je ook maar mag zijn, het kan met de iPad van Apple. Je hoeft hem niet op te starten, dus je kan gelijk beginnen met bijvoorbeeld surfen. Hiedoor is de iPad erg laagdrempeling om te gebruiken. Helaas is de iPad nog niet gratis te krijgen, maar wel met veel korting als je hem neemt bij een telefoon abonnement!

Gratis iPad (of andere Tablet) bij je telefoon abonnement

Betalen, daar houden we bij Telecomaanbiedingen.nl niet van. Daarom hebben we ook deze deal voor een gratis ipad. Bij algbeld krijg je bij het verlengen je telefoon abonnement een iPad cadeau. Mocht je liever een andere tablet hebben zoals een Samsung? Dan is dat ook geen probleem, deze kan je ook cadeau krijgen!

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis iPad 4 met Samsung S5310

Je wilt en een iPad en een smartphone? Dat klinkt onmogelijk maar het kan! Sluit nu een Tele2 abonnement af en krijg zowel een Gratis iPad 4 als een nieuwe Samsung Smartphone cadeau
Krijg dus Castle nu een gratis iPad bij een Vodafone / Tele2 abonnement!

Bekijk deze aanbieding

Nieuw: Gratis iPad 4e generatie bij telefoon abonnement!

Inmiddels is de 4e generatie iPad al op de markt. Deze iPad heeft een haarscherp Retina beeldscherm en maarliefst 16GB geheugen. Verder heeft de iPad een 5 megapixel camera. Maar het belangrijkste is volgens ons; deze iPad kan je gratis bij een telefoon abonnement krijgen. Check hiervoor onderstaande aanbiedingen
Krijg dus Castle nu een gratis iPad bij een Vodafone / Tele2 abonnement

Bekijk deze aanbieding

Liever een andere webwinkel? Check deze aanbieding dan!

Bekijk deze aanbieding

Nieuw: Gratis iPad mini!

Ben je op zoek naar een kleinere iPad? De iPad mini is dan helemaal perfect. Deze kleinere iPad is gemakkelijk om mee te nemen en ligt gemakkelijk in de hand. Verder kan deze iPad Mini exact het zelfde dan zijn grote broers. Natuurlijk hebben we voor de iPad mini ook de beste deals voor je gevonden!

Bekijk deze aanbieding

Liever een ander merk Tablet?

Natuurlijk is Apple het bekenste merk wat betreft tablets maar er zijn nog andere fabriekanten die Tablets maken. Denk bijvoorbeeld aan Samsung of Asus. De tablets lijken vaak veel op de iPad van Apple. Qua besturingssysteem werken ze wel wat anders. Ze draaien namelijk op Android (wat voor Google gemaakt is) in plaats van iOs. Qua gebruiksvriendelijkheid doet Android niks onder voor Apple, het werkt alleen net wat anders. Het voordeel van Android tablets is wel dat ze vaak goedkoper zijn dan de tablets van Apple.
Wil je een gratis Samsung Galaxy Tab of Asus Tablet?

Bekijk deze aanbieding

Of bekijk de aanbiedingen van Algebeld:

Bekijk deze aanbieding

IPad gerelateerd nieuws

Aantekeningen maken: leren we onze kinderen schrijven of typen?

De discussie vlamde weer even op, een paar weken geleden, in de NRC (28 november). Kun je nu beter aantekeningen maken met een blocnote of schrift, of is het effectiever om je notities in te tikken op een toetsenbord, of het nu een laptop of een ipad is? De wetenschappers zijn er al lang uit. […] Lees meer op: Frankwatching »

In dit spel ben je een communistische grensbewaker (en da's tof)

De geweldige indiegame Papers, Please is nu ook te downloaden voor iPad. Lees meer op: Bright.nl »

Heijmans legt de digitale snelweg ramvol content

"Je mag er best inzetten dat we op het gebied van video weinig aan contentmarketing doen, Edwin." Sander Willems is communicatiemanager nieuwe media bij bouwbedrijf Heijmans en stelt zich kwetsbaar op. Een verademing na alle grote bedrijven die ik tegenkom in het onderzoek voor mijn boek over contentmarketing (ja, bijna af), maar die het allemaal veel te eng vinden. Sander hoeft zich ook nergens voor te schamen want op andere gebieden heeft hij al heel bijzondere dingen gedaan. Zo heeft hij in het verleden de collega's bij Heijmans met het project Miss Yellow (een iPad vol socialmedia-accounts) geholpen om op social media actiever te worden, maar dat is al verleden tijd: "Mensen hebben haar niet meer nodig tegenwoordig, ze durven het zelf. Je wilt niet weten hoeveel bedrijven het concept wilden kopi?ren". Maar we hebben het nu niet over social media maar over contentmarketing. En op dat gebied heeft Heijmans ook al veel ervaring. Lees meer over: Heijmans legt de digitale snelweg ramvol content. Lees meer op: MarketingFacts.nl »