Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad met telefoon abonnement
4.5 (90%) 6 votes
Gratis iPad

Gratis iPad

Wat dacht je van een gratis iPad bij een nieuw telefoon abonnement? Telecomaanbiedingen heeft een goede deal gevonden waarbij dat mogelijk is. Als je toch al overweegt om een abonnement te nemen, of als je huidige abonnement binnenkort afloopt, is dit een mooie kans om er meer uit te halen dan alleen maar een nieuwe smartphone. Verwen jezelf daarom met een iPad als cadeau bij je telefoon abonnement. Dat cadeau hoef je niet eens terug te geven als het abonnement is afgelopen. Zo kun je nog vele jaren extra genieten van de iPad.

Gratis iPad 2 Wifi!

De iPad Pro is het snelste model van de iPad. Deze nieuwste versie, de iPad Pro, is niet alleen razend snel maar ook nog eens erg ligt. Bij de aanbieding van Ritel krijg je de 32(!) gigabyte versie gratis, en er ook nog eens een smartphone cadeau, wees er dus snel bij.

Bekijk deze aanbieding

Op zoek naar andere deals?

We zijn fan van deze webshops voor de beste deals!

Ritel.nl

Algebeld.nl

PhoneShop

Ontzettend veel mogelijkheden

De iPad is in feite een computer op zakformaat. Je kunt het overal mee naar toenemen. Zo kun je onderweg in de trein of bus internetten, tv bekijken, e-mails checken en nog veel meer. De steeds groeiende hoeveelheid apps maken de mogelijkheden groter en groter, waarbij de kwaliteit ook nog eens vooruitgaat. Je hoeft je nooit meer te vervelen. Bovendien heb je al je gegevens bij de hand als je die op je bestemming nodig hebt. Starten is zo gebeurd met de identiteitssensor. Alle informatie haal je vliegensvlug uit de cloud. Als je iets leuks ziet, kun je het op de foto zetten of filmen. De iPad is ook handsfree te bedienen. Daardoor kun je de iPad en de smartphone tegelijk gebruiken. Dat is ideaal, als je tijdens een telefoongesprek even wat op moet zoeken op internet. Het kan allemaal.

Combinatie

Dit ligt allemaal voor je klaar als je een telefoon abonnement neemt met een iPad als cadeau. Bekijk de deals die we voor je gevonden hebben en maak je keuze. Met een nieuwe smartphone en een nieuwe iPad is de hele wereld van internet en social media binnen handbereik. Het enige dat jij nog moet doen is de apparaten aanzetten en de online wereld binnentreden.

IPad gerelateerd nieuws

Puzzelgame Monument Valley II komt op 6 november uit voor Android

Op 6 november komt de Android-versie van Monument Valley II uit. Dat heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt. De puzzelgame verscheen in juni al voor iOS. Het eerste deel kwam uit in 2014 en werd door Apple verkozen als beste iPad-game. Lees meer op: Tweakers.net »

Review iPad Pro 10 inch: prachtig stuk hardware

Maar is het ook een waardige laptopvervanger? Lees meer op: WebWereld »

Nu ook met Siri boodschappen toevoegen aan lijst in Appie-app

"Zet 3 liter Cola en 4 chocoladerepen op mijn lijst in Appie." Met behulp van Apple's spraakassistent is het mogelijk om producten aan je boodschappenlijstje toe te voegen, het aantal producten aan te geven en eerder toegevoegde producten weer te verwijderen. Het is niet nodig om de Appie-app te openen om zaken toe te voegen of te verwijderen aan je boodschappenlijstje. Siri oproepen via de home-knop van je iPhone of iPad is voldoende. Op die manier is het mogelijk om te vragen... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »