Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad met telefoon abonnement
4.6 (92%) 5 votes
Gratis iPad

Gratis iPad

Een gratis Ipad bij telefoon abonnement? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Het is namelijk mogelijk om bij het afsluiten van een telefoon abonnement een gratis iPad te krijgen. Je krijgt deze iPad dan in plaats van een telefoon of smartphone. Dus mocht je nog een goede telefoon hebben en wil je een gratis iPad? Kies dan via onze deals voor een iPad inplaats van een telefoon abonnemet. De deals die je op onze website vind zijn allemaal handmatig gecontroleerd en toegevoegd. Dit zijn de absolute topdeals!

Even wat opzoeken als je tv zit te kijken, of een film kijken in de trein, of waar je ook maar mag zijn, het kan met de iPad van Apple. Je hoeft hem niet op te starten, dus je kan gelijk beginnen met bijvoorbeeld surfen. Hiedoor is de iPad erg laagdrempeling om te gebruiken. Helaas is de iPad nog niet gratis te krijgen, maar wel met veel korting als je hem neemt bij een telefoon abonnement!

Gratis iPad Air 2 + Huawei Telefoon

De iPad Pro is het snelste model van de iPad. Deze nieuwste versie, de iPad Pro, is niet alleen razend snel maar ook nog eens erg ligt. Bij de aanbieding van Ritel krijg je de 32(!) gigabyte versie gratis, en er ook nog eens een smartphone cadeau, wees er dus snel bij.

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis iPad 4 met Samsung S5310

Je wilt en een iPad en een smartphone? Dat klinkt onmogelijk maar het kan! Sluit nu een Tele2 abonnement af en krijg zowel een Gratis iPad 4 als een nieuwe Samsung Smartphone cadeau
Krijg dus Castle nu een gratis iPad bij een Vodafone / Tele2 abonnement!

Bekijk deze aanbieding

Nieuw: Gratis iPad mini!

Ben je op zoek naar een kleinere iPad? De iPad mini is dan helemaal perfect. Deze kleinere iPad is gemakkelijk om mee te nemen en ligt gemakkelijk in de hand. Verder kan deze iPad Mini exact het zelfde dan zijn grote broers. Natuurlijk hebben we voor de iPad mini ook de beste deals voor je gevonden!

Bekijk deze aanbieding

Liever een ander merk Tablet?

Natuurlijk is Apple het bekenste merk wat betreft tablets maar er zijn nog andere fabriekanten die Tablets maken. Denk bijvoorbeeld aan Samsung of Asus. De tablets lijken vaak veel op de iPad van Apple. Qua besturingssysteem werken ze wel wat anders. Ze draaien namelijk op Android (wat voor Google gemaakt is) in plaats van iOs. Qua gebruiksvriendelijkheid doet Android niks onder voor Apple, het werkt alleen net wat anders. Het voordeel van Android tablets is wel dat ze vaak goedkoper zijn dan de tablets van Apple.
Wil je een gratis Samsung Galaxy Tab of Asus Tablet?

Bekijk deze aanbieding

Of bekijk de aanbiedingen van Algebeld:

Bekijk deze aanbieding

IPad gerelateerd nieuws

?Apple presenteert in maart 10,5 inch iPad Pro?

De nieuwe iPad Pro zou met zijn schermformaat van 10,5 inch tussen de bestaande Pro-modellen met schermen van 9,7 en 12,3 inch invallen, meldt het Japanse Mac Otakara. Omdat de schermranden van het nieuwe model veel smaller zijn, is het apparaat ondanks zijn grotere scherm even groot als de 9,7 inch iPad Pro. De 9,7 inch en 12,3 inch iPad Pro-modellen zouden ook een update krijgen, vermoedelijk alleen intern met snellere chips. Ook de 7,9 inch iPad Mini zou een update krijgen waarmee het... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Gerucht: Apple presenteert volgende maand vier iPads en rode iPhone 7

Apple zou volgende maand vier nieuwe iPads willen presenteren. De nieuwe line-up bestaat uit drie modellen in bestaande formaten en een nieuwe tablet met 10,5"-scherm. Enkele van de tablets moeten eind volgende maand in de winkels liggen, meldt de Japanse site Mac Otakara. Lees meer op: Tweakers.net »

Waarom de iPad Pro geen laptopkiller is

IOS is nou eenmaal niet geschikt voor grote schermen. Lees meer op: WebWereld »