Gratis iPad met telefoon abonnement

Gratis iPad

Gratis iPad

Een gratis Ipad bij telefoon abonnement? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Het is namelijk mogelijk om bij het afsluiten van een telefoon abonnement een gratis iPad te krijgen. Je krijgt deze iPad dan in plaats van een telefoon of smartphone. Dus mocht je nog een goede telefoon hebben en wil je een gratis iPad? Kies dan via onze deals voor een iPad inplaats van een telefoon abonnemet. De deals die je op onze website vind zijn allemaal handmatig gecontroleerd en toegevoegd. Dit zijn de absolute topdeals!

Even wat opzoeken als je tv zit te kijken, of een film kijken in de trein, of waar je ook maar mag zijn, het kan met de iPad van Apple. Je hoeft hem niet op te starten, dus je kan gelijk beginnen met bijvoorbeeld surfen. Hiedoor is de iPad erg laagdrempeling om te gebruiken. Helaas is de iPad nog niet gratis te krijgen, maar wel met veel korting als je hem neemt bij een telefoon abonnement!

Gratis iPad Air 2 + Huawei Telefoon

De iPad Air is het dunnere model van de iPad. Deze nieuwste versie, de iPad Air 2, is niet alleen razend snel maar ook nog eens erg ligt. Bij de aanbieding van Castle krijg je de 16 gigabyte versie gratis, en er ook nog eens een Huawei smartphone cadeau, wees er dus snel bij.

Bekijk deze aanbieding

Liever een andere webwinkel? Check deze aanbieding dan!

Bekijk deze aanbieding

Opruiming: Gratis iPad 4 met Samsung S5310

Je wilt en een iPad en een smartphone? Dat klinkt onmogelijk maar het kan! Sluit nu een Tele2 abonnement af en krijg zowel een Gratis iPad 4 als een nieuwe Samsung Smartphone cadeau
Krijg dus Castle nu een gratis iPad bij een Vodafone / Tele2 abonnement!

Bekijk deze aanbieding

Nieuw: Gratis iPad mini!

Ben je op zoek naar een kleinere iPad? De iPad mini is dan helemaal perfect. Deze kleinere iPad is gemakkelijk om mee te nemen en ligt gemakkelijk in de hand. Verder kan deze iPad Mini exact het zelfde dan zijn grote broers. Natuurlijk hebben we voor de iPad mini ook de beste deals voor je gevonden!

Bekijk deze aanbieding

Liever een ander merk Tablet?

Natuurlijk is Apple het bekenste merk wat betreft tablets maar er zijn nog andere fabriekanten die Tablets maken. Denk bijvoorbeeld aan Samsung of Asus. De tablets lijken vaak veel op de iPad van Apple. Qua besturingssysteem werken ze wel wat anders. Ze draaien namelijk op Android (wat voor Google gemaakt is) in plaats van iOs. Qua gebruiksvriendelijkheid doet Android niks onder voor Apple, het werkt alleen net wat anders. Het voordeel van Android tablets is wel dat ze vaak goedkoper zijn dan de tablets van Apple.
Wil je een gratis Samsung Galaxy Tab of Asus Tablet?

Bekijk deze aanbieding

Of bekijk de aanbiedingen van Algebeld:

Bekijk deze aanbieding

IPad gerelateerd nieuws

Minecraft-bedenker koopt duurste huis van Beverly Hills

Zweedse gamemaker laat geen nieuw huis bouwen, hij koopt een van de eerste villa's van LA, inclusief 'snoepkamer'.Een paar maanden nadat Markus Persson steenrijk werd door de verkoop van het door hem bedachte Minecraft aan Microsoft heeft hij een van de duurste huizen op aarde gekocht. De Zweed, die Minecraft overdeed aan Microsoft voor een sloridge 2,5 miljard dollar omdat hij er 'te veel stress' door ondervond, betaalde 70 miljoen dollar voor de spectaculaire villa in Beverly Hills. De gameontwikkelaar versloeg daarmee Beyonce en Jay Z die ook op de woning hadden geboden. Het peperdure pand heeft onder meer een speciale snoepkamer, een ingebouwde bioscoop, fonteinen die met iPad zijn te bedienen, 15 badkamers en een replica van de motor van James Dean. Lees meer op: Bright.nl »

Aantekeningen maken: leren we onze kinderen schrijven of typen?

De discussie vlamde weer even op, een paar weken geleden, in de NRC (28 november). Kun je nu beter aantekeningen maken met een blocnote of schrift, of is het effectiever om je notities in te tikken op een toetsenbord, of het nu een laptop of een ipad is? De wetenschappers zijn er al lang uit. […] Lees meer op: Frankwatching »

In dit spel ben je een communistische grensbewaker (en da's tof)

De geweldige indiegame Papers, Please is nu ook te downloaden voor iPad. Lees meer op: Bright.nl »