Jouw bron voor een gratis wii, gratis ps3 of gratis xbox 360 - Telecom Aanbiedingen

"Een gratis cadeau bij je GSM abonnement"

Gratis iPad met telefoon abonnement

Een gratis Ipad bij telefoon abonnement? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Het is namelijk mogelijk om bij het afsluiten van een telefoon abonnement een gratis iPad te krijgen. Je krijgt deze iPad dan in plaats van een telefoon of smartphone. Dus mocht je nog een goede telefoon hebben en wil je een gratis iPad? Kies dan via onze deals voor een iPad inplaats van een telefoon abonnemet. De deals die je op onze website vind zijn allemaal handmatig gecontroleerd en toegevoegd. Dit zijn de absolute topdeals!

Gratis ipad aanbieding

Even wat opzoeken als je tv zit te kijken, of een film kijken in de trein, of waar je ook maar mag zijn, het kan met de iPad van Apple. Je hoeft hem niet op te starten, dus je kan gelijk beginnen met bijvoorbeeld surfen. Hiedoor is de iPad erg laagdrempeling om te gebruiken. Helaas is de iPad nog niet gratis te krijgen, maar wel met veel korting als je hem neemt bij een telefoon abonnement!

Gratis iPad (of andere Tablet) bij je telefoon abonnement

Betalen, daar houden we bij Telecomaanbiedingen.nl niet van. Daarom hebben we ook deze deal voor een gratis ipad. Bij algbeld krijg je bij het verlengen je telefoon abonnement een iPad cadeau. Mocht je liever een andere tablet hebben zoals een Samsung? Dan is dat ook geen probleem, deze kan je ook cadeau krijgen!

Opruiming: Gratis iPad 4 met Samsung S5310

Je wilt en een iPad en een smartphone? Dat klinkt onmogelijk maar het kan! Sluit nu een Tele2 abonnement af en krijg zowel een Gratis iPad 4 als een nieuwe Samsung Smartphone cadeau

Krijg dus Castle nu een gratis iPad bij een Vodafone / Tele2 abonnement

Nieuw: Gratis iPad 4e generatie bij telefoon abonnement!

Inmiddels is de 4e generatie iPad al op de markt. Deze iPad heeft een haarscherp Retina beeldscherm en maarliefst 16GB geheugen. Verder heeft de iPad een 5 megapixel camera. Maar het belangrijkste is volgens ons; deze iPad kan je gratis bij een telefoon abonnement krijgen. Check hiervoor onderstaande aanbiedingen

Krijg dus Castle nu een gratis iPad bij een Vodafone / Tele2 abonnement

Liever een andere webwinkel? Check deze aanbieding dan!

Nieuw: Gratis iPad mini!

Ben je op zoek naar een kleinere iPad? De iPad mini is dan helemaal perfect. Deze kleinere iPad is gemakkelijk om mee te nemen en ligt gemakkelijk in de hand. Verder kan deze iPad Mini exact het zelfde dan zijn grote broers. Natuurlijk hebben we voor de iPad mini ook de beste deals voor je gevonden!

Liever een ander merk Tablet?

Natuurlijk is Apple het bekenste merk wat betreft tablets maar er zijn nog andere fabriekanten die Tablets maken. Denk bijvoorbeeld aan Samsung of Asus. De tablets lijken vaak veel op de iPad van Apple. Qua besturingssysteem werken ze wel wat anders. Ze draaien namelijk op Android (wat voor Google gemaakt is) in plaats van iOs. Qua gebruiksvriendelijkheid doet Android niks onder voor Apple, het werkt alleen net wat anders. Het voordeel van Android tablets is wel dat ze vaak goedkoper zijn dan de tablets van Apple.

Wil je een gratis Samsung Galaxy Tab of Asus Tablet?

Of bekijk de aanbiedingen van Algebeld:

Krijg een gratis ipad bij een telefoon abonnement

TIP: Door ons geselecteerde aanbieding voor een ipad met abonnement!

Bij de volgende aangegeven shops kun je zelf een aanbieding samenstellen met een ipad + abonnement! Neem dus snel een kijkje bij een van deze winkels:

Ipad gerelateerd nieuws

06 March 2014 - Apple weigert ge?rfde iPad te ontgrendelen

Familie moet rechter inschakelen om apparaat te erven.
Lees meer op WebWereld

28 February 2014 - Google optimaliseert Hangouts voor iPad en iOS7

Google heeft de iOS-versie van zijn messaging-dienst Hangouts een update gegeven, waarmee het versienummer naar 2.0 is gekomen. De update brengt de app in lijn met het uiterlijk van iOS 7 en daarnaast zijn enkele specifieke iPad-functionaliteiten toegevoegd.
Lees meer op Tweakers.net

24 February 2014 - Eindelijk: een ?chte controller voor iPhone en iPad

Leuk, die iOS-controllers, maar eigenlijk willen we iets dat meer op een Xbox-controller lijkt. Deze nieuwe dus.
Lees meer op Bright.nl

iPad specificaties

ipad met abonnement

Het leuke aan de iPad is ook dat je makkelijk en snel applicaties kunt downloaden van de App Store van Apple. Deze applicaties zijn soms gratis of anders moet er een kleine vergoeding betaald worden. Voorbeelden van iPad apps zijn bijvoorbeeld de TVGids IMDB voor films of een aantal News Apps voor het laatste nieuws.,