Gratis PlayStation 4 Pro met telefoon abonnement

Gratis PlayStation 4 Pro met telefoon abonnement
4.57 (91.43%) 14 votes

Gratis Playstation 4

De playstation 4 bestaat inmiddels al heel wat jaartjes, maar gelukkig komen er steeds nieuwe upgrades van dit model binnen. Bijvoorbeeld de playstation 4 pro. Deze krachtigere playstation geeft je nog meer spelplezier, maarja een nieuwe console kopen kost geld. Niet waar! Je kan hem namelijk ook gratis krijgen.

Je zult vast denken, hoe kan dat een gratis playstation 4 pro? Nou het is redelijk simpel; je kiest in plaats van een nieuwe smartphone een playstation 4 bij je abonnement. Ze zijn beide ongeveer even duur dus beide kunnen ze gratis weggegeven worden. En wat heb je nou liever…. Nouja dat laten we aan jou over!

Playstation 4 Pro 1 TB + Vodafone abonnement

Zoals we eerder zeiden, je hoeft niet te betalen voor een Playstation 4 pro. Via deze deal van Ritel, een grote telecomwebwinkel, kan je bij het verlengen van je telefoonabonnement een gratis playstation 4 pro krijgen. Daarnaast krijg je ook nog eens een smartphone, naar keuze! Een iPhome? Geen probleem? Liever een Samsung? Ook geen probleem!

Bekijk deze aanbieding

Stel je eigen Playstation 4 deal samen

Ben je op zoek naar een deal die perfect bij je past? Dan is het volgende interessant voor je! Bij Algebeld heb je een cadeau generator. Hoe het werkt? Je geeft aan dat je de Playstation 4 cadeau wilt hebben, vervolgens heb je de mogelijkheid om een telefoon er bij te zoeken. Selecteer tot slot je abonnement en je ziet of je bij moet betalen of dat je hem cadeau krijgt.

Bekijk deze aanbieding

PlayStation gerelateerd nieuws

Video: Sony-beamer maakt elk oppervlak interactief

Met behulp van een infraroodzender en een snelle camera registreert de Xperia Touch de aanrakingen van gebruikers op de projectie. Dat gaat met een snelheid van 60 frames per seconde. De beamer is bijvoorbeeld te gebruiken om op het aanrecht recepten te zoeken, met mensen te videobellen en als prikbord voor het gezin, toont Sony in onderstaande video. De Xperia Touch is draadloos aan telefoons te koppelen via Wifi Miracast en werkt ook met Playstation 4 Remote Play, waardoor je beelden... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Sony verkoopt ruim 900.000 PlayStation VR-headsets

Sinds de release van de PlayStation VR zijn er 915.000 exemplaren verkocht. Dat zegt Andrew House, topman van Sony Interactive Entertainment, tegen The New York Times. Dat cijfer stamt van 19 februari, zo'n vier maanden nadat de headset op de markt kwam. House staat zelf ook een beetje versteld van het succes, want hij was ??n van de mensen binnen Sony die aanvankelijk adviseerde om minder PlayStation VR-brillen te laten maken, om te zien of het wel zou aanslaan.  "Het is het... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Sony heeft 915.000 PlayStation VR-brillen verkocht

Sony heeft in vier maanden tijd 915.000 exemplaren van de PlayStation VR verkocht en gaat daarmee vrijwel zeker zijn interne doel van 1 miljoen verkochte brillen in een half jaar tijd halen. Volgens de fabrikant is er sprake van tekorten. Lees meer op: Tweakers.net »