Gratis PlayStation 4 Pro met telefoon abonnement

Gratis PlayStation 4 Pro met telefoon abonnement
4.57 (91.43%) 14 votes

Gratis Playstation 4

Overweeg je een nieuw telefoon abonnement? Misschien heb je tot nu een pre-paid model gehad of is je huidige abonnement bijna afgelopen. Dan is het tijd om te kijken wat de meest gunstige aanbieding is. Maar waarom zou je niet twee vliegen in één klap slaan? Sommige aanbieders bieden een telefoon abonnement aan in combinatie met een gratis PlayStation 4. Een schitterende gelegenheid om ook je spelcomputer te vernieuwen. Zo kun je zowel bellen als gamen op een hoger niveau brengen. De smartphones worden continu vernieuwd en daar ga je altijd op vooruit als je een nieuw abonnement neemt. Het scheelt al als de batterij weer sneller oplaadt dan dat uitgeputte ding van je oude toestel. En dan hebben we het nog niet over de snellere processor en de mooiere camerabeelden die bijna elke smartphone heeft ten opzichte van twee jaar geleden.

Playstation 4 Pro 1 TB + Vodafone abonnement

Zoals we eerder zeiden, je hoeft niet te betalen voor een Playstation 4 pro. Via deze deal van Ritel, een grote telecomwebwinkel, kan je bij het verlengen van je telefoonabonnement een gratis playstation 4 pro krijgen. Daarnaast krijg je ook nog eens een smartphone, naar keuze! Een iPhome? Geen probleem? Liever een Samsung? Ook geen probleem!

Bekijk deze aanbieding

Op zoek naar andere deals?

We zijn fan van deze webshops voor de beste deals!

Algebeld.nl

PhoneShop

Ritel.nl

De PlayStation 4

Vanaf het begin heeft PlayStation zich een uitstekende spelcomputer getoond. De PlayStation 4 heeft ten opzichte van de vorige versies veel verbeteringen ondergaan. Met scherpe HDR-beelden heb je een fantastisch beeld op je tv. Door de forse opslagruimte van 500 GB of 1 TB kun je enorm veel spellen opslaan. Het is mogelijk om met vrienden tegelijkertijd hetzelfde spel te spelen. Het is niet eens nodig dat iedereen het spel bezit. Als één persoon het spel heeft, kunnen de anderen mee spelen. Ideaal voor de vriendengroep. Mogelijkheden te over. Als je wilt, kun je gespeelde games op Youtube of Facebook zetten. Dan kun je al jouw hoge scores aan de hele wereld showen. De anderen moeten dan maar proberen om nog hoger te komen. Om de PlayStation nog beter te maken worden er regelmatig upgrades uitgebracht die het spelen steeds mooier maken. Het eind van het gamen is nog lang niet in zicht. Dat kan allemaal voor jou zijn als je een PS4 kiest bij je telefoon abonnement. Helemaal gratis. Dus kies vandaag nog een nieuw telefoon abonnement met een nieuwe smartphone en zo’n prachtige PlayStation 4.

PlayStation gerelateerd nieuws

Video: Call of Duty WWII live-action trailer

Menig gamer haalde dit jaar opgelucht adem: Call of Duty gaat terug naar zijn roots met een nieuwe game over de Tweede Wereldoorlog. Die keuze werd na jaren van sciencefiction wapens en jetpack jumps met gejuich ontvangen. Activision beseft dit zelf ook en maakt er knipogend gebruik van, getuige de live-action trailer 'Reassemble!'. Call of Duty WW2 verschijnt 3 november voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Video: intense verhaaltrailer van... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Clockwork City-dlc voor The Elder Scrolls online komt uit op 23 oktober

Bethesda heeft bekendgemaakt dat de Clockwork City-uitbreding voor The Elder Scrolls Online op 23 oktober uitkomt voor de pc en de Mac. Op 7 november volgt de versie voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Lees meer op: Tweakers.net »

Star Wars: Battlefront II open b?ta wordt verlengd tot 11 oktober

Uitgever Electronic Arts heeft laten weten dat de open b?ta voor Star Wars: Battlefront II met twee dagen wordt verlengd. De b?ta is voor iedereen op de pc, PlayStation 4 en de Xbox One nog te spelen tot woensdag 11 oktober. Lees meer op: Tweakers.net »