Gratis PlayStation 3 met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Playstation 3

Zoek je een gratis PlayStation 3 bij je telefoon / gsm abonnement? Bekijk dan de aanbiedingen weergegeven op deze pagina.
In het kort: De PlayStation 3 is absoluut de meest krachtige spelconsole van het moment. De PlayStation 3 heeft als enige console ook nog eens een Blu-Ray speler, wat de DVD standaard van de toekomst is. Een PlayStation 3 is absoluut geen misser: geschat wordt dat in 2009 – 2011 de PlayStation 3 de leidende console op de markt is.

Een gros webshops bieden de PlayStation 3 aan bij een telefoon abonnement, Telecom Aanbiedingen heeft ze wederom op een rijtje voor je gezet!

Gratis PlayStation 3 Slim 160GB met Samsung Galaxy Y

NIEUWE ACTIE: Telefoon abonnement met gratis PlayStation 3 160GB Slim BestelMaar heeft een nieuwe topaanbiedingen, waarbij je gratis een PlayStion 3 Slim Edition met 160GB schijf krijgt. In het pakket van de gratis PS3 Slim zit tevens een Dual Shock 3 controller.
Voor deze PS3 + abonnement actie biedt BestelMaar nog een extra actie aan, je betaald ook nog eens minder voor je abonnement per maand, slechts € 19,25 euro! Verder krijg je er ook nog een gratis Samsung Galaxy Y telefoon cadeau bij!!

Bekijk deze aanbieding

Telefoon abonnement met Playstation 3 + GTA 5!

GTA 5 is het spel waar iedereen op heeft zitten wachten. Het spel wat meer dan 250 miljoen dollar heeft gekost is nu eindelijk uit. Wil je het spel spelen maar heb je geen playstation? Geen probleem; bij Algebeld krijg je de Playstation 3 gratis bij je abonnement. Verder doen ze er ook nog ‘even’ GTA 5 er gratis bij!

Bekijk deze aanbieding

Meer informatie over de PlayStation 3
Op zoek naar een nieuwe console? Dan is een gratis PlayStation 3 bij een telefoon abonnement wat voor jou! Met de ge�ntegreerde browser van de PlayStation 3 kun je tegenwoordig ook YouTube filmpjes bekijken, rechtstreeks op je TV! Het gratis betreedbare PlayStation Network (PSN) biedt je de mogelijkheid om ten allertijde gratis on-line te gamen, of patches en uitbreidingen voor je spellen te kopen. Naast al dit is de PlayStation 3, die je dus eventueel gratis kunt krijgen ook nog 1 van de meest stille moderne consoles – ideaal voor in de huiskamer dus.
Ook als je al een PSP hebt, biedt de PlayStation 3 extra mogelijkheden. Je kunt dan exclusieve games via het PlayStation Netwerk downloaden voor je PlayStation 3. De PlayStation 3 die je gratis bij een telefoon abonnement krijgt beschikt over een harde schijf van 40GB. Ook handig aan de PlayStation 3 is dat hij automatisch alle Blu-Ray/DVD/CD’s die afgespeeld worden schoonmaakt alvorens het afspelen, waardoor er geen beschadigingen optreden aan je discs.
Met de XMB (Xcross Media Bar) heb je heel eenvoudig een duidelijk overzicht over je PlayStation 3. Alle functies zijn ge�ntegreerd binnen deze interface. Als laatste punt; Sony brengt regelmatig gratis firmware updates uit voor de PlayStation 3. Hierdoor krijgt de PlayStation 3 alsmaar meer functionaliteiten!

PlayStation gerelateerd nieuws

Kijk Bright TV terug: Enzo Knol en VR-games

Bright TV zie je elke maandag op RTL Z (22:00) en RTL 7 (24:00). In deze uitzending gaan we langs bij Force Field in Amsterdam, een van de grootste studio's op gebied van virtual reality en augmented reality. Meer VR in de wekelijkse Uitpakparty: David test de Playstation VR, Sony's virtualreality-bril die volgende maand op de markt komt. In de rubriek Bekende Nerd bezoeken we vlogger Enzo Knol (1,4 miljoen YouTube-subscribers). Hoe nerdy is Enzo?... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Kijk Bright TV terug: VR-studio, Enzo Knol en Tinder-po?zie

Kijk Bright TV van 26 september terug op RTL XL. Het tech-programma van Nederland zie je elke maandag op RTL Z (22:00) en RTL 7 (24:00). In deze uitzending gaan we langs bij Force Field uit Amsterdam, een van de grootste studio's op gebied van virtual reality en augmented reality. Meer VR in de wekelijkse Uitpakparty: David test de Playstation VR, Sony's virtualreality-bril die volgende maand op de markt komt. In de rubriek Bekende Nerd bezoeken... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Vanavond in Bright TV: VR-studio en Enzo Knol

In Bright TV op RTL Z (22:00) en RTL 7 (24:00) zie je vanavond een reportage over Force Field uit Amsterdam, een van de grootste studio's op gebied van virtual reality en augmented reality. Meer VR in de wekelijkse Uitpakparty: David test de Playstation VR, Sony's virtualreality-bril die binnenkort te koop is. David testte eerder al de concurrenten Oculus Rift en HTC Vive. Wat zijn de verschillen?  In de rubriek Bekende Nerd... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »