Gratis PlayStation 3 met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Playstation 3

Zoek je een gratis PlayStation 3 bij je telefoon / gsm abonnement? Bekijk dan de aanbiedingen weergegeven op deze pagina.
In het kort: De PlayStation 3 is absoluut de meest krachtige spelconsole van het moment. De PlayStation 3 heeft als enige console ook nog eens een Blu-Ray speler, wat de DVD standaard van de toekomst is. Een PlayStation 3 is absoluut geen misser: geschat wordt dat in 2009 – 2011 de PlayStation 3 de leidende console op de markt is.

Een gros webshops bieden de PlayStation 3 aan bij een telefoon abonnement, Telecom Aanbiedingen heeft ze wederom op een rijtje voor je gezet!

Gratis PlayStation 3 Slim 160GB met Samsung Galaxy Y

NIEUWE ACTIE: Telefoon abonnement met gratis PlayStation 3 160GB Slim BestelMaar heeft een nieuwe topaanbiedingen, waarbij je gratis een PlayStion 3 Slim Edition met 160GB schijf krijgt. In het pakket van de gratis PS3 Slim zit tevens een Dual Shock 3 controller.
Voor deze PS3 + abonnement actie biedt BestelMaar nog een extra actie aan, je betaald ook nog eens minder voor je abonnement per maand, slechts € 19,25 euro! Verder krijg je er ook nog een gratis Samsung Galaxy Y telefoon cadeau bij!!

Bekijk deze aanbieding

Telefoon abonnement met Playstation 3 + GTA 5!

GTA 5 is het spel waar iedereen op heeft zitten wachten. Het spel wat meer dan 250 miljoen dollar heeft gekost is nu eindelijk uit. Wil je het spel spelen maar heb je geen playstation? Geen probleem; bij Algebeld krijg je de Playstation 3 gratis bij je abonnement. Verder doen ze er ook nog ‘even’ GTA 5 er gratis bij!

Bekijk deze aanbieding

Meer informatie over de PlayStation 3
Op zoek naar een nieuwe console? Dan is een gratis PlayStation 3 bij een telefoon abonnement wat voor jou! Met de ge�ntegreerde browser van de PlayStation 3 kun je tegenwoordig ook YouTube filmpjes bekijken, rechtstreeks op je TV! Het gratis betreedbare PlayStation Network (PSN) biedt je de mogelijkheid om ten allertijde gratis on-line te gamen, of patches en uitbreidingen voor je spellen te kopen. Naast al dit is de PlayStation 3, die je dus eventueel gratis kunt krijgen ook nog 1 van de meest stille moderne consoles – ideaal voor in de huiskamer dus.
Ook als je al een PSP hebt, biedt de PlayStation 3 extra mogelijkheden. Je kunt dan exclusieve games via het PlayStation Netwerk downloaden voor je PlayStation 3. De PlayStation 3 die je gratis bij een telefoon abonnement krijgt beschikt over een harde schijf van 40GB. Ook handig aan de PlayStation 3 is dat hij automatisch alle Blu-Ray/DVD/CD’s die afgespeeld worden schoonmaakt alvorens het afspelen, waardoor er geen beschadigingen optreden aan je discs.
Met de XMB (Xcross Media Bar) heb je heel eenvoudig een duidelijk overzicht over je PlayStation 3. Alle functies zijn ge�ntegreerd binnen deze interface. Als laatste punt; Sony brengt regelmatig gratis firmware updates uit voor de PlayStation 3. Hierdoor krijgt de PlayStation 3 alsmaar meer functionaliteiten!

PlayStation gerelateerd nieuws

Vlog: 20 jaar Tomb Raider, binnenkort ook in VR

De game Rise of the Tomb Raider verscheen een jaar geleden op de Xbox One en volgende week is er dan eindelijk ook voor de Playstation 4. De PS4-versie heeft een zombie-modus: je moet vechten tegen zombies in de nachtmerrie van Lara. De release valt samen met het twintig jaar bestaan van de Tomb Raider-serie. Dat werd deze week gevierd in de Supperclub Amsterdam. Jan Meijroos was er voor ons bij. We spraken met een Nederlandse game-ontwikkelaar die aan een VR-spel rond Tomb... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Fallout 4 krijgt toch mod-ondersteuning op PS4 en patch voor PS4 Pro

Uitgever Bethesda maakt bekend dat Fallout 4 op de PS4 toch mod-ondersteuning krijgt. De functie zal toegevoegd worden na de release van de Skyrim-remaster, die op 28 oktober verschijnt. Beide games krijgen ondersteuning voor de PlayStation 4 Pro. Lees meer op: Tweakers.net »

Uitpakparty: Playstation VR, mindere graphics maken niet uit

De Playstation VR voor de Playstation 4 is op 13 oktober te koop, vanaf 399 euro. Lees ook wat collega Rutger Otto van de nieuwe games voor de Playstation VR vond. In de Uitpakparty testte David eerder de Oculus Rift en de HTC Vive. Bekijk hier meer Uitpakparty's. Geen aflevering missen? Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal. David Lemereis Uitpakparty Kleine weergaveBreaking push notifications Tonen in hoofdsectie Uitpakparty: Playstation VRNiet tonen op... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »