Gratis PlayStation 3 met telefoon abonnement

Lees dit bericht

Gratis Playstation 3

Een telefoon abonnement is er in de eerste plaats voor jezelf. Maar met dit extra cadeau kan je hele gezin meeprofiteren. Gezellig samen met de kinderen spelen, of hen laten spelen terwijl je zelf op de smartphone bezig bent. Voor hen maakt het niet uit, zolang ze maar plezier hebben. Dat plezier is met de PlayStation 3 altijd in de buurt. Misschien willen ze dan niet meer naar bed, maar dat is het enige nadeel. Een andere mogelijkheid is dat je al je vrienden uitnodigt voor een avondje gamen. In ieder geval biedt de consoler urenlang plezier voor jouw en voor anderen. Het ligt binnen handbereik als je een telefoon abonnement neemt met een gratis PlayStation 3. We hebben de beschikbare deals voor je opgezocht, zodat jij alleen nog maar hoeft te kijken welke het beste is. Makkelijker kan het niet.

Gratis PlayStation 3 Slim 160GB met Samsung Galaxy Y

NIEUWE ACTIE: Telefoon abonnement met gratis PlayStation 3 160GB Slim BestelMaar heeft een nieuwe topaanbiedingen, waarbij je gratis een PlayStion 3 Slim Edition met 160GB schijf krijgt. In het pakket van de gratis PS3 Slim zit tevens een Dual Shock 3 controller.
Voor deze PS3 + abonnement actie biedt BestelMaar nog een extra actie aan, je betaald ook nog eens minder voor je abonnement per maand, slechts € 19,25 euro! Verder krijg je er ook nog een gratis Samsung Galaxy Y telefoon cadeau bij!!

Bekijk deze aanbieding

Telefoon abonnement met Playstation 3 + GTA 5!

GTA 5 is het spel waar iedereen op heeft zitten wachten. Het spel wat meer dan 250 miljoen dollar heeft gekost is nu eindelijk uit. Wil je het spel spelen maar heb je geen playstation? Geen probleem; bij Algebeld krijg je de Playstation 3 gratis bij je abonnement. Verder doen ze er ook nog ‘even’ GTA 5 er gratis bij!

Bekijk deze aanbieding

Meer informatie over de PlayStation 3
Houd je van bellen en gamen? Dan is een telefoon abonnement met een gratis PlayStation 3 iets voor jou. Je kunt dan volop genieten van alles wat de smartphone te bieden heeft en tegelijkertijd je helemaal uitleven met de vele games van de PS3. Natuurlijk heeft de nieuwere PlayStation 4 meer mogelijkheden, maar de PS3 is nog steeds ruimschoots de moeite waard. Het is niet voor niets dat deze consoler nog steeds op de markt wordt gebracht. Extra voordeel is dat de spellen voor de PS3 goedkoper zijn dan die voor zijn nieuwere broertje. Als je een smalle beurs hebt, kun je hier nog mooi mee vooruit. Voor de liefhebbers is Minecraft nu ook beschikbaar voor deze spelcomputer. Trouwens, met de PS3 kun je meer dan alleen maar gamen. Hij heeft een Blu-ray disc waar je films met een schitterend beeld kunt bekijken. Spotify is gelinkt aan de PlayStation 3. Zo kun je miljoenen muziek nummers luisteren terwijl je speelt. Je kunt Youtube filmpjes bekijken. Het kan allemaal voor jou zijn, als jij een telefoon abonnement kiest met een PlayStation 3.

PlayStation gerelateerd nieuws

Vlog: 20 jaar Tomb Raider, binnenkort ook in VR

De game Rise of the Tomb Raider verscheen een jaar geleden op de Xbox One en volgende week is er dan eindelijk ook voor de Playstation 4. De PS4-versie heeft een zombie-modus: je moet vechten tegen zombies in de nachtmerrie van Lara. De release valt samen met het twintig jaar bestaan van de Tomb Raider-serie. Dat werd deze week gevierd in de Supperclub Amsterdam. Jan Meijroos was er voor ons bij. We spraken met een Nederlandse game-ontwikkelaar die aan een VR-spel rond Tomb... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »

Fallout 4 krijgt toch mod-ondersteuning op PS4 en patch voor PS4 Pro

Uitgever Bethesda maakt bekend dat Fallout 4 op de PS4 toch mod-ondersteuning krijgt. De functie zal toegevoegd worden na de release van de Skyrim-remaster, die op 28 oktober verschijnt. Beide games krijgen ondersteuning voor de PlayStation 4 Pro. Lees meer op: Tweakers.net »

Uitpakparty: Playstation VR, mindere graphics maken niet uit

De Playstation VR voor de Playstation 4 is op 13 oktober te koop, vanaf 399 euro. Lees ook wat collega Rutger Otto van de nieuwe games voor de Playstation VR vond. In de Uitpakparty testte David eerder de Oculus Rift en de HTC Vive. Bekijk hier meer Uitpakparty's. Geen aflevering missen? Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal. David Lemereis Uitpakparty Kleine weergaveBreaking push notifications Tonen in hoofdsectie Uitpakparty: Playstation VRNiet tonen op... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees meer op: Bright.nl »