Jouw bron voor een gratis wii, gratis ps3 of gratis xbox 360 - Telecom Aanbiedingen

"Een gratis cadeau bij je GSM abonnement"

Gratis PlayStation 3 met telefoon abonnement

Gratis PlayStation 3 aanbieding

Zoek je een gratis PlayStation 3 bij je telefoon / gsm abonnement? Bekijk dan de aanbiedingen weergegeven op deze pagina.
In het kort: De PlayStation 3 is absoluut de meest krachtige spelconsole van het moment. De PlayStation 3 heeft als enige console ook nog eens een Blu-Ray speler, wat de DVD standaard van de toekomst is. Een PlayStation 3 is absoluut geen misser: geschat wordt dat in 2009 - 2011 de PlayStation 3 de leidende console op de markt is.

Een gros webshops bieden de PlayStation 3 aan bij een telefoon abonnement, Telecom Aanbiedingen heeft ze wederom op een rijtje voor je gezet!

Gratis PlayStation 3 Slim 160GB met Samsung Galaxy Y

NIEUWE ACTIE: Telefoon abonnement met gratis PlayStation 3 160GB Slim BestelMaar heeft een nieuwe topaanbiedingen, waarbij je gratis een PlayStion 3 Slim Edition met 160GB schijf krijgt. In het pakket van de gratis PS3 Slim zit tevens een Dual Shock 3 controller.
Voor deze PS3 + abonnement actie biedt BestelMaar nog een extra actie aan, je betaald ook nog eens minder voor je abonnement per maand, slechts € 19,25 euro! Verder krijg je er ook nog een gratis Samsung Galaxy Y telefoon cadeau bij!!

Telefoon abonnement met Playstation 3 + GTA 5!

GTA 5 is het spel waar iedereen op heeft zitten wachten. Het spel wat meer dan 250 miljoen dollar heeft gekost is nu eindelijk uit. Wil je het spel spelen maar heb je geen playstation? Geen probleem; bij Algebeld krijg je de Playstation 3 gratis bij je abonnement. Verder doen ze er ook nog 'even' GTA 5 er gratis bij!

Krijg een gratis PlayStation 3 bij een telefoon abonnement

TIP: Door ons geselecteerde aanbieding voor een PlayStation 3 met abonnement!

Bij de volgende aangegeven shops kun je zelf een aanbieding samenstellen met een PlayStation 3 + abonnement! Neem dus snel een kijkje bij een van deze winkels:

Meer informatie over de PlayStation 3

Op zoek naar een nieuwe console? Dan is een gratis PlayStation 3 bij een telefoon abonnement wat voor jou! Met de ge´┐Żntegreerde browser van de PlayStation 3 kun je tegenwoordig ook YouTube filmpjes bekijken, rechtstreeks op je TV! Het gratis betreedbare PlayStation Network (PSN) biedt je de mogelijkheid om ten allertijde gratis on-line te gamen, of patches en uitbreidingen voor je spellen te kopen. Naast al dit is de PlayStation 3, die je dus eventueel gratis kunt krijgen ook nog 1 van de meest stille moderne consoles - ideaal voor in de huiskamer dus.

Ook als je al een PSP hebt, biedt de PlayStation 3 extra mogelijkheden. Je kunt dan exclusieve games via het PlayStation Netwerk downloaden voor je PlayStation 3. De PlayStation 3 die je gratis bij een telefoon abonnement krijgt beschikt over een harde schijf van 40GB. Ook handig aan de PlayStation 3 is dat hij automatisch alle Blu-Ray/DVD/CD's die afgespeeld worden schoonmaakt alvorens het afspelen, waardoor er geen beschadigingen optreden aan je discs.

Met de XMB (Xcross Media Bar) heb je heel eenvoudig een duidelijk overzicht over je PlayStation 3. Alle functies zijn ge´┐Żntegreerd binnen deze interface. Als laatste punt; Sony brengt regelmatig gratis firmware updates uit voor de PlayStation 3. Hierdoor krijgt de PlayStation 3 alsmaar meer functionaliteiten!

PlayStation 3 gerelateerd nieuws

06 March 2014 - Watch Dogs verschijnt op 27 mei

Watch Dogs, Ubisofts open-world-actiegame voor de next gen, die in het verleden al eens is uitgesteld, heeft weer een releasedatum gekregen. De game is vanaf 27 mei te koop en verschijnt voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360, en voor Windows.
Lees meer op Tweakers.net

06 March 2014 - Sniper Elite 3 komt op 27 juni naar Steam en consoles

Sniper Elite 3, de third-person-shooter die volledig draait om het scherpschutterwezen, verschijnt op 27 juni op Steam en zowel de Xbox 360 en PlayStation 3 als de Xbox One en PlayStation 4. De game speelt zich ditmaal af in Noord-Afrika.
Lees meer op Tweakers.net

06 March 2014 - Sniper Elite 3 komt op 27 juni op Steam en op 1 juli op consoles

Sniper Elite 3, de third-person-shooter die volledig draait om het scherpschutterwezen, verschijnt op 27 juni op Steam en op 1 juli op zowel de Xbox 360 en PlayStation 3 als de Xbox One en PlayStation 4.
Lees meer op Tweakers.net

Technische specificaties

PlayStation 3 bij GSM